PRIETENE FARA TITLU (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA ha ha ha buna poanta cu Ioana cum il "ajuta" ea cu bomboanele
Eu am stat un pic in pat,dar am venit dincoace sa vad ce si cum, ca e plin de zbierete in zona cu meciul de la Tv . Mi-am adus si un sandwich ... mai iau o imbucatura-doua si scriu dupa aia.

MONI 20s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

DANIELA pai cum am convins-o cu statul la dentist? Nu stiu ... nu prea greu,fiindca ea e o fire dornica de a experimenta mereu ceva nou I-am zis ca o sa ii bazaie in gura cu un aparat care face galagie cam ca storcatorul de citrice,imitam cum face dentista,ei i se parea amzuant,d-astea ... Si odata ajunsa acolo a stat frumos sa o controleze.Prima oara doar cu acul ala,fara bazaitoare.Abia a doua oara cand am fost i-a lucrat efectiv cu aia galagioasa si a stat cuminte.Doar a patra oara cand am fost cu ea a facut scandal si n-a vrut sa stea,ca si-a amintit ca cu o tura inainte o duruse un pic.Acum ultima oara iar a stat suuuuper cuminte sa ii rezolve doua carii.
Dar de ce s-a pus Ioana pe urlat cand a auzit de dentist? Ce stie despre dentist? V-a auzit pe voi vorbind negativ despre asta,a vazut in vreun film vreo scena horror la dentist ... ?

MONI 20s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

DANIELA ping-pong a jucat Ingrid ,biliardul acum vrea sa-l cumpere.
Diana a stat un pic pe la hinte si de cum a intrat pe usa m-a intrebat daca am un cadou Am invatat-o cam prost,dar cum nu-i dadusem inca "Sarea din bucate",i-am dat-o acum.Si i-am si citit-o,vai ce m-a enervat,cele mai simple cuvinte inlocuite efectiv fortat cu arhaisme,de mi-a iesit pe nas Colac peste pupaza a vazut pe coperta Motanul incaltat - l-a recunoscut si vrea si cartea aia,nu stiu cum de nu o avem.Deci pe langa Zana zorilor trebuie adaugat si asta ... De cum am terminat de citit mi-a cerut cuburile."CA NU AM MAI FACUT DEMULT" adica de-alaltaieri ...
A construit iar un castel inaaalt "pentru fantome si vampiri" Dupa aia a parcat toate masinile in jurul lui,iar daca am intrebat-o ale cui sunt daca acolo stau doar fantome si vampiri,mi-a raspuns ca "SUNT OAMENI IMBLACATI IN FANTOME" si "OAMENI IMBLACATI IN VAMPILI"! Mai sa fie ... la asta nici de asa aratari nu ii e frica neam Greu o poti prosti cu ceva.

Mergi la inceput

Dupa aia s-a apucat sa faca iar pe educatoarea si abia am desprins-o de treaba ,ca impartea de zor creioane copiilor ,peste foile repartizate deja.A trebuit sa i le pun la pachet sa isi continue treaba la buni.S-a despartit de ei cu fraza: "M-AM GANDIT ASTAZI COPII ... CA IO TLEBE SA PLEC LA BUNI!"
Sa vedeti chestie! Eu am crezut ca il cearta pe Dani de la gradinita doar acasa,imaginar.Cand colo,se pare ca face acelasi lucru si pe viu cu el,la gradinita !!! Vineri cand s-a dus Ghita dupa ea,se trezisera toti mai tarziu si erau pe jumatate imbracati sau inca in pat. Diana nu s-a lasat imbracata de educatoare,ca ea numai singura vrea ,in schimb il certa de zor pe Dani care statea doar,sa se imbrace odata,sa ii spuna la mama lui sa ii cumpere si sa isi aduca si el pieptene la gradinita,ca ea are etc. Chiar ma mir ca nu a luat-o inca in freza de la el daca il tot bazaie asa
Ultimele zile la gradinita au tot pictat cu acuarele.Si in piept avea primita vineri o floare rosie,am si uitat sa o intreb pentru ce "merit" a capatat-o.
La pictat cu acuarele nu-i asa de buna ca si cu creioanele,am vazut ca mai sunt desenele usor gaurite,probabil ca pune prea multa apa si se rupe hartia.

Mergi la inceput

DANIELA in ce zi ar trebui sa tragi escapada? Sper sa iti iasa.O zi nu crapa socrela si cumnata daca sta la ei copiii ... Tin pumnii sa nu aiba mamaie asa ceva
Eu asa am tras matza de coada azi,ca n-am facut nimic-nimic si am cat cuprinde de munca.Abia am facut cu chiu cu vai o adeverinta cu zilele de concediu medical pe ultimul an unei angajate ... si aia ca vine maine la prima ora dupa ea,ca n-aveam chef deloc.
In schimb am mai depistat pe la niste subiecte de pe DC cum se cearta lumea pe cremvusti sau pe menajere demult n-am mai avut vreme sa citesc asa prostii,nu stiu ce mi-a venit azi.Cred ca de-aia ma si simt asa ca dupa o zi pierduta degeaba ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Ieri am fost seara la fratele meu, a stins lumina pt ora Pamantului si am stat la lumanari! Televizorul a mers, ca era meciul..
Diana a ramas acasa cu soacra-mea si mama, cuminte foc, nu ne-au sunat, dar pe la 12 am venit ca trebuia sa ne uitam la Supernatural, serialul nostru preferat.
Tot ieri mi-am schimbat hainele de iarna, le-am pus la pastrat si am trecut la cele de vara, la fel am facut si la fiica-mea. Ma saturasem de pulovare.
Daniela, sunt de coma cei doi cu impartitul dulciurilor, ba unul fura de la celalalt, ba invers. Ma rog, de plictisit nu ai cum, asta-i partea buna.
Nasol cu caria Ioanei, mergi la un dentist, s-ar putea sa coopereze daca ii oferi ceva dragutz, o jucarie noua, ciocolata...eu tot m-am uitat la fata mea, nu are. Si chiar zilele trecute am sarit peste spalatul de dimineatza, am uitat 2 zile, mi-era asa de rau si ma durea capul...dar seara nu stam la discutii.
Ma bucur ca la bunica ii e mai bine cu piciorul, Doamne ajuta! Eu sper sa nu aiba nimic nici in rest.
Las-o pe Ioana sa picteze cum vrea, ce importanta are ca se mazgaleste, asa mai facea si Diana, era curioasa sa vada cum arata culoarea pe mana, so what?
Moni, n-am gasit biliard de copii la Metro, mai cautam, dar graba nu-i, daca vrea Porsche ma duc sa-i iau? Ete na, acum la fiecare fitza trebuie sa sar in sus. Daca gasim ceva adecvat varstei, ii cumpar, daca nu, adio si la revedere!
Sa stii ca Diana azi cand s-a trezit statea cu un bebe mare in brate si zicea ca se joaca de-a gradinita si ea e educatoarea. M-a spart la faza asta, am intrebat-o daca se ia dupa fata ta, cica da.
Doar sa nu fie adevarat....
M-ai amuzat cu Dani ala, cum s-o pocneasca mai pe Diana? Asa ar pocni si educatoarele...lasa ca il da Diana pe brazda, poate mai mult asculta de ea decat de tantile alea!
Diana m-a luat de mana azi si mi-a spus: "hai sa ne imaginam ca suntem Hansel si Gretel"...hahaha, auzi la ea, sa ne imaginam! A mai gasit un pistol si se juca de-a vanatorul din Scufita rosie: "ahaaa, te-am prins pacatos batran!" Am crezut ca pic de pe scaun cand am auzit-o cu expresia asta!
Acusi e ora de masa, ea taie la greu un pliant de Metro, aici picura si bate vantul. Am iesit putin cu ea cu bicicleta, dar ne-am intors dupa jumatate de ora. Sunt obsedata cu iesitul afara...

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Hello hop si eu in zona.
INGRID ce m-am distrat cu pacatosul batran ... e in cartea voastra expresia asta? Ca in variantele noastre nu e De-aia ma enerveaza atatea traduceri diferite si variante prescurtate sau sperprescurtate la povestile astea ...

Mergi la inceput

La noi e inorat si deja picura,chiar cand s-a dus Ghita sa o aduca pe Diana si era vorba sa mai si stea pe-afara putin cu ea.
Au trecut mai devreme 3 masini de pompieri si o masina de politie sau descarcerare si s-au bagat pe straduta din spatele blocului cam pe unde e gradinita,muream de curiozitate sa stiu ce si cum.Cand colo la un bloc din ala inalt e problema,iesea fum de la un apartament,se pare ca a luat foc televizorul dupa cum vorbeau babele din zona.Deci nu e foc mare,ca la ce vant bate,aia lipsea
INGRID vad ca deja mi-ai depistat ultimele filme din drop.Tu cand mai pui,macar niste poze cu Diana ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am dormit toti dupa-masa, zici ca era spital la noi...in fine, i-am dat cand s-a sculat niste prajitura cu mere facuta de soacra-mea si a cerut ciocolata, pana sa ma trezesc bine, i-a scapat sotul una big pe care si-a indesat-o in gura, netinad cont de faptul ca vroiam sa ii iau jumatate. Acum nu mai primeste decat peste o saptamana.
Moni, natural ca am gasit filmele din drop, era ora de ras mai ...arata cool cu pantofii tai si bluza aia neagra, s-a imbracat ca educatoarele, nu? Am vazut si filmele cu vampiri si fantome...e mortala gagica!
Daca Diana ta vrea, de ce sa nu veniti incoace, doar sa apucati pana in 4 aprilie ca atunci soseste prietena din Germania si sta toata ziua la mine, numai noaptea se cara la soacra-sa la apartament. Sau dupa 17, cand pleaca inapoi. Noi va asteptam, numai sa dati de stire.
Eu am fix trei variante de la Scufita Rosie, in una singura e aia cu pacatosul...i-a placut Dianei mele expresia, daca ma gandesc bine nu-i ok, ce se intampla daca o apuca sa strige la cineva asa? Cred ca mor de rusine...
Am citit si eu subiectul cu cremvurstii, eu ii dau o data pe saptamana si am trecut pe cei de la Selgros, de vita, am pe cineva care lucreaza acolo, m-a asigurat ca sunt proaspeti, facuti de ei, fara soia si cu putini aditivi. E usor sa zici nu-i da aia si ailalta cand ai un copil ce mananca orice, dar cu unul ca Diana careia nu-i plac legumele, mamaliga, gris, orez, peste, ou, pateu si lista poate continua, ce te faci?
Asa am o cunostinta cu doi copii, baiat si fata, mai mari ca Diana si nu le-a dat cremvursti ca sunt toxici si bla-bla, dar sucuri acidulate la greu si toata ziua buna-ziua prajituri in casa si mai stiu eu ce, rezultatul? Sunt grasi spre obezi amandoi. Eu nu ma mai bag la discutii din astea, ca apare iute politia DC cu degetul intins acuzator si cu feluri de mancare din linte si lapte de mei sau soia sau naiba mai stie ce. Or fi sanatoase, dar daca Diana nu mananca, n-are rost sa ma chinui.
As fi vrut sa merg deseara la Tosca, dar am o stare aiurea. Maine o sa-mi para rau, sigur.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Ha ha exact exact asa a fost si la noi,desi eu nu aveam in plan sa dorm. M-am intins pe canapea si dusa am fost Vremea asta e de vina.Acum m-am pus sa lucrez la niste chestii urgente pe maine.Diana e si ea prin zona,ca de obicei imprastie lucrurile si palavrageste sau canta.
Ca tot ziceai de cremvusti si mie imi plac cei de la Selgros,am mai luat desi nu aveam info despre ei.Am depistat recent niste cremvusti tare buni la gust "de la Matache Macelarul" sau asa ceva,mi i-a aratat odata colega-mea,am cumparat sa vad cum sunt si chiar imi plac.Sunt de porc,poate de-aia imi plac.Ca aia de pui n-au efectiv niciun gust.Clar ca or fi puse toate alea in ei,dar vorba ta,nu mancam zilnic,ba eu chiar rar mancam pana la astia.Si oricum mai mancam frecvent si bacon,sunca,parizer sau salamuri ... ca nu pun pe un sandwich doar unt,branzeturi si rosii,ardei sau ridichi ci si ceva carnos Toate mezelurile contin aiureli de E-uri din pacate.Ce sa fac sa ma iau dupa alea ca in loc de mezeluri sa fierb carne de pui si sa o tai feliute subtiri pentru halit ? Pai puii aia nu-s tot d-aia umflati cu hormoni? Si de pateu s-au legat si Dianei chiar ii place ala (dupa cremvusti nu se omoara),de multe ori ne cere ea.Si mie imi place,dar cam uitam sa cumparam,ca nu consumam decat rar pateul,mai mult in excursii.

Mergi la inceput