Clopotei de ian-feb 2008 (200)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

De aici incep cele 2 filmulete si poze.

ALBUM

6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

ALBUM

BRAVO IOANA!!!!!!!!!! pupici la printesa rozzzzzzzzz...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Andrea dar,la testul pt Eric ai pus corect varsta ta?tre sa fie exact varsta din momentul conceptiei

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

mami Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

ALBUM

E o dulce

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Multumesc fetelor: eladea2005 si Iulia82 pt vizionarea pozelor si a filmuletelor , ma bucur ca v-au placut.

Fetelor, Ioana ma ingana: daca tusesc, stranut sau suflu nasul, face si ea la fel..

Am plecat un pic afara, ca a venit tati si ea doar ce s-a trezit..

ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

ati vazut subiectul de dimineata de la stiri?

aici e:

http://stirileprotv.ro/stiri/social/laptele-matern-este-toxic.html

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

cand peste tot in lumea asta se incurajeaza alaptatul pana spre doi ani, la noi se arunca ideile unor mari savanti, ca doar noi suntem mai fraieri si inghitim orice prostie. Pai sa ne mai rareasca ,ca deja suntem cam aglomerati pe Terra. La ce bun si laptele asta matern, otrava de-a binelea, toxic, nu-i bun de nimic, mama lor de nenorociti. cumparati lapte praf contaminat cu melanina.....ce nenorociti, i-as strange de gat cu mana mea

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Ceva adevar exista in studiul acela doar ca stirea e formulata super prost mai ales titlul nu este deloc inspirat ales.
Laptele matern depinde in proportie de 100% de mediul in care traieste mama si de alimentatia ei. Asa incat este foarte posibil ca pe un esantion de mame expuse unor factori de risc precum tutun, alimentatie precara, mediu toxic si copiii alaptati de ele sa prezinte in organism aceleasi toxine si metale preluate prin lapte.
Asa incat ar trebui citit tot studiul ca sa iti dai seama la ce se refereau acei savanti.
Eu inca cred ca de fapt la aceasta corelatie mama-copil-mediu-alimentatie se facea referire.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia82

Andreea eu o spal pe pitica seara(si apoi bagam laptele )si dimineata,ca sa curatam lapticu de peste noapte...mare treaba nu cred ca fac,ca oricum laptele peste noapte isi face de cap cu dintisorii..de spalat o spal cu un pic de pasta de dinti,cat un bob de orez,pe care o inghite,binenteles;la incep ii periez eu dintisorii si apoi ii dau ei periuta sa se mai joace putin.Cam asta e la noi..

Elle incearca pe site-ul www.fortunebaby.com/chinesegenderpredictionchart.html?action=Y&age=28&month=1" target="_blank">asta sa vezi ce iese:fetita sau baietel?(mie cu Iris mi-a iesit bine)

Roli e super faina vila.Distractie placuta!!

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

hi hi .. eva trebuia sa fie baiat ... si acum ar trebui sa am fetita .. deci pica ...

mie imi iese bine cu asta .. adica la 27 ani, aprilie, iese fata (eva) si la 29, ianuarie .. baiat ..

http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 10+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

lala D, eu sunt o femeie modesta care imi alptez copilul de 4 luni , si probabil ca nu o sa stau pe net sa caut studiul lor, si vad stirea asta la tv . in plus mai merg la medicul de familie care stramba din nas ca alaptez si uite ca iau reteta de la el si cumpar lapte praf . si ca mine sunt inca alte multe femei. e doar un exemplu

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui iulia82

Andreea eu o spal pe pitica seara(si apoi bagam laptele )si dimineata,ca sa curatam lapticu de peste noapte...mare treaba nu cred ca fac,ca oricum laptele peste noapte isi face de cap cu dintisorii..de spalat o spal cu un pic de pasta de dinti,cat un bob de orez,pe care o inghite,binenteles;la incep ii periez eu dintisorii si apoi ii dau ei periuta sa se mai joace putin.Cam asta e la noi..

Elle incearca pe site-ul www.fortunebaby.com/chinesegenderpredictionchart.html?action=Y&age=28&month=1" target="_blank">asta sa vezi ce iese:fetita sau baietel?(mie cu Iris mi-a iesit bine)

Roli e super faina vila.Distractie placuta!!

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

hi hi .. eva trebuia sa fie baiat ... si acum ar trebui sa am fetita .. deci pica ...

mie imi iese bine cu asta .. adica la 27 ani, aprilie, iese fata (eva) si la 29, ianuarie .. baiat ..

http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 10+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

La mine dupa ambele Andrei trebuia sa fie fata
la Bogdan au nimerit-o .

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Irina eu ma refeream strict la faptul ca studiul poate sa nu fie o tampenie. Mie ideea de baza mi se pare corecta: tot ce fac eu il afecteaza si pe copilul meu alaptat.
Acum depinde ce faci ....

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput