Clopotei de ian-feb 2008 (200)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

De aici incep cele 2 filmulete si poze.

ALBUM

6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

ce dulce e .. cum merge ea leganat si poc se pune in fundic .. si ce ochisori superbi are!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 10+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Hehe si noi pe aici ma alatur fetelor cu butoiul si cu "racul" din pacate,poate de vina e cm-ul care a binevoit sa apara sau poate vremea asta, nu mai vine odata primavara cu muuult soare si caldura!

Dana cred ca ajungi la 38sapt mami am incalzit majoretele!

Andreea eu o spal dimineata si seara chiar daca bea lapicul dupa cu pasta de dinti nenedent baby cu degetar, chiar ii place, seara o spal in cada in timpul baitei.Pasta asta de dinti e buna pt bebelusi asa mici nu este toxica daca o inghite.

Nati sanatate multa fetelor!

Roana felicitari pt primii pasi ai galustii!

Roli de abia astept sa mergi la vila aceea sa ne spui cum a fost, planuim si noi o iesire dar asteptam sa se mai incalzeasca vremea putin.

Acum sa ma laud cu Sofiuca mea putinstiti voi vb aia cu cioara, daca acum o luna imi adormea numai la san, credeam ca o voi alapta pana la 18ani,acum nu imi vine sa cred ce fetita buna am adoarme singurica in max 10-15min, nu cu suzeta, nu cu bibe in gurita doar cu doudou ei domnul pinguin si mangaind cerceaful,parca e un vis, azi dimineata a acceptat in sfarsit bibele cu laptic deci am mai bine de 24 de ore in care nu a supt deloc deloc.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuze buburuze
Iulia eu am fost si anul trecut acolo si mi-a placut f mult. Camera nu-i chiar mica, au incaput si patutul pliant si balansoarul Theei. De spatiul de joaca habar nu am, ca anul trecut nu ma interesa (avea Thea doar 5 luni), chiar sunt curioasa daca au. Piscina nu era deschisa anul trecut (dar am fost de pe 10 iunie), iar anul asta parca mi-e frica sa merg fiind cu mergareata dupa mine. Oricum, hotelul e chiar pe plaja, micul dejun il poti lua pe terasa chiar cu nasu-n briza marii Si mancarea era buna, aveam o prietena cu fetita de 1 an si 9 luni si-i lua ciorbita si gratarel de la restaurantul hotelului. Asa cred ca voi face si eu. Iar dimineata e bufet suedez si sigur se gaseste ceva de papa si pt clopotei. Nasol ca nu ne intalnim Cred ca o sa-ti placa si tie, ai sa vezi! Am uitat sa spun ca zona e faina ca nu-i f aglomerata, nici macar in weekend
Mada ce frumos, cum s-a dezvatat pitica de obiceiurile ei! Pupici multi Sofiucai, sa o tzina naravul mult de acum incolo
Dana (danoniq) sa stii ca si eu ma gandesc la tine, dar sigur ai ratat mesajele Ma iau niste emotii cand ma gandesc ce aproape esti de nastere...si mi se pare atat de frumos...te pup tare, tare

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Danutza te-ai hotarat la numele ghiocelului sau ne tii in suspance?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

IOANACT imi pare tare rau pt pierderea ta,am vazut-o pe Ioana este o scumpa.
RAMONA merci mult.
GINETTE,RAMO,MADA,ALINA ma iau si eu de manuta cu voi am o stare tare naspa.
Eu impachetez ca plecam cateva zile in Scotia,sper ca imi voi mai reveni.
Am votat si noi clopotei inscrisi la concurs.
Va pup cu drag.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Salutare, zuze buburuze
Iulia eu am fost si anul trecut acolo si mi-a placut f mult. Camera nu-i chiar mica, au incaput si patutul pliant si balansoarul Theei. De spatiul de joaca habar nu am, ca anul trecut nu ma interesa (avea Thea doar 5 luni), chiar sunt curioasa daca au. Piscina nu era deschisa anul trecut (dar am fost de pe 10 iunie), iar anul asta parca mi-e frica sa merg fiind cu mergareata dupa mine. Oricum, hotelul e chiar pe plaja, micul dejun il poti lua pe terasa chiar cu nasu-n briza marii Si mancarea era buna, aveam o prietena cu fetita de 1 an si 9 luni si-i lua ciorbita si gratarel de la restaurantul hotelului. Asa cred ca voi face si eu. Iar dimineata e bufet suedez si sigur se gaseste ceva de papa si pt clopotei. Nasol ca nu ne intalnim Cred ca o sa-ti placa si tie, ai sa vezi! Am uitat sa spun ca zona e faina ca nu-i f aglomerata, nici macar in weekend
Mada ce frumos, cum s-a dezvatat pitica de obiceiurile ei! Pupici multi Sofiucai, sa o tzina naravul mult de acum incolo
Dana (danoniq) sa stii ca si eu ma gandesc la tine, dar sigur ai ratat mesajele Ma iau niste emotii cand ma gandesc ce aproape esti de nastere...si mi se pare atat de frumos...te pup tare, tare

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mersi de info..stiu zona,ca am stat acu 2 ani la Dorna,chiar in spate.Noi mancam la Bueno,terasa care-i chiar dupa hotelul Golden Tulip;si acolo papica era suoer,dar daca la hotel va fi ok,mancam acolo ca e mai comod

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

mami Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ellenuta multumim.

Am filmat-o cum tuseste, cateva sec.(mi se terminase bateria), ma ingana si cand stranut sau suflu nasul.

ALBUM

6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Am facut si eu cele doua teste si in ambele cazuri mi-a iesit fetita.Abia astept sa nascsa vad daca dr si ecografiile au avut sau nu dreptate.MADALINALAURA I ROLIDespre laptele praf/alaptat aici peste tot mi s-a spus ca cel mai bun lapte este cel de mama.Eu sper sa reusesc sa alaptez cat mai mult.ROLI despre nume probabil va ramane DARIUS ptr ca e preferatul Vanessei.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 37+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

STANCUTZA unde esti?Mi-ai spus candva ca pe tine te-a ajutat foarte mult in alaptare spirulina.Am gasit si aici si as vrea sa te intreb daca nu te-ai ingrasat de la ea si cam ce gust are ca am citit ca ar avea la baza alge marine?Cum nu prea am nimic de facut am cautat informatii despre zodii.As vrea sa nasc dupa 21 martie sa fac un berbecut.Am deja un peste in casa si as vrea ca baietelul sa nu fie asa de sensibil ca Vanessa.La fete mai merge sensibilitatea dar in societatea in care traim parca e mai bine sa fi putin mai dur.Acum totul depinde de DD daca e de acord sa il mai tin pe bebe in burtica inca vreo 30 de ore.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 37+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

ALINA am admirat-o pe IOANA.E tare scumpa cand va imita cum tusiti.Aveti o frumusete de fetita isteata si cuminte.

poze albert

Mergi la inceput