Clopotei de ian-feb 2008 (200)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Lala20 la biberon am renuntat pur si simplu adica intr-o zi nu i-am mai dat cu bibe laptele ci cu canuta.
Nu a facut nici un moft.El bea de obicei alte lichide cu canuta, si intr-o zi, adica luni, am zis ca nu-i mai dau bibele.Si nu a fost nici o problema.Ca nu bea laptele seara aia e de cand ii dadeam din bibe.Dimineata nu am probleme asa mari, seara doar.

Cu suzeta a fost problema doar in ziua aia in care am renuntat sa i-o mai dau dar cum v-am spus nu a fost f mare scandal.De atunci nu a mai cerut-o.Azi numar a 4 zi fara ea si nu avem nici o problema.

Roxi, exact la fel facea noapte cu suzi si el, i-o dadeam cand se culca(nu in fiecare seara, ca nu o cerea de ficare data) daca facea scandal mare, si apoi noaptea daca o scapa pe undeva trebuia sa o cautam pe intuneric sa i-o dam.Si asa m-am enervat eu, si am zis gata.Si ce bine e!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ramo, ce bine ca a renuntat asa usor la suzi , eu i-am scos-o si dupa 6 zile i-am dat-o inapoi pt ca nu mai dormea deloc. lala, si eu zic la fel, lasa fata in pace, uite eu sunt patita.

la ce va referiti sa renunte la bibe? sa bea laptele din canuta sau ce? pai matei de-abia acum a inceput la bibe, si oricum mi se par mici .daca la 1 an ii scot si suzi si bibe , il las sa adoarma singur , inseamna ca de maine il trimit la scoala

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Wow .... fetele din Bucuresti, ia uitati-va afara:
Va dati seama ce va fi in trafic?!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Unde ninge mai ?
La mine nu , nici macar nu ploua !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

zona CET Vest - este viscol cu fulgi imensi ; zici ca rupe cineva vata, de pe acoperis!

(mi-a mai zis cineva din zona romana ca am luat-o pe campii; dar n-am luat-o ... inac )

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fetelor, am si eu o intrebare: cum procedati voi cu spalatul dintilor?? Eric seara bea lapticul din bibe, in pat, inainte de culcare...asa ca n-am nici o sansa sa-l spal pe dinti...daca il spal inainte, ii ramane oricum in gurita resturi de la laptele pe care il bea....si ii periati voi? ii lasati singurei? cu sau fara pasta?

mersi de raspunsuri

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Andreea pe Andrei inca n-am inceput sa-l spal, o sa incep zilele astea. La Marc am inceput pe la 1 an si 3 luni (abia avea 4 dinti) si il periam doar dimineata cu pasta (Nenedent fara fluor). Seara am inceput sa-l spal dupa 1 an jumate cand s-a mai marit un pic din acelasi motiv, ca bea laptele chiar inainte sa-l pun in pat si mi-era teama sa nu-i sara somnul.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Andreea eu o spal pe pitica seara(si apoi bagam laptele )si dimineata,ca sa curatam lapticu de peste noapte...mare treaba nu cred ca fac,ca oricum laptele peste noapte isi face de cap cu dintisorii..de spalat o spal cu un pic de pasta de dinti,cat un bob de orez,pe care o inghite,binenteles;la incep ii periez eu dintisorii si apoi ii dau ei periuta sa se mai joace putin.Cam asta e la noi..

Elle incearca pe site-ul www.fortunebaby.com/chinesegenderpredictionchart.html?action=Y&age=28&month=1" target="_blank">asta sa vezi ce iese:fetita sau baietel?(mie cu Iris mi-a iesit bine)

Roli e super faina vila.Distractie placuta!!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

mami Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Ereena...mai nu o trimit la scoala maine...da am eu oroare de suzeta si biberon...dar daca voi ziceti ca e ok o mai las un pic
Ramo la voi a fost relativ simplu...numai ca la noi Bia e sefa...stie sa se impuna...deci trebuie sa astept sa vrea ea
Multumes de raspunsuri la toate zuzicile...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Gata ... s-a oprit ninsoarea; acum e senin!

Andreea, o spal (eu sau mama) doar la pranz, doar cu apa; o iau la su'brat si o perii.
Seara n-o spal pt ca atat ar astepta sa merge iar la baie sa se-agate de diverse pe-acolo. Dupa 1an jumate o s-o spal si seara.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia82

Andreea eu o spal pe pitica seara(si apoi bagam laptele )si dimineata,ca sa curatam lapticu de peste noapte...mare treaba nu cred ca fac,ca oricum laptele peste noapte isi face de cap cu dintisorii..de spalat o spal cu un pic de pasta de dinti,cat un bob de orez,pe care o inghite,binenteles;la incep ii periez eu dintisorii si apoi ii dau ei periuta sa se mai joace putin.Cam asta e la noi..

Elle incearca pe site-ul www.fortunebaby.com/chinesegenderpredictionchart.html?action=Y&age=28&month=1" target="_blank">asta sa vezi ce iese:fetita sau baietel?(mie cu Iris mi-a iesit bine)

Roli e super faina vila.Distractie placuta!!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

mami Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Roli, Iulai, mersi de raspunsuri...Eric nu prea accepta sa-l perii eu, si nici nu vreau sa-l fortez sa nu apara repulsia fata de spalatul dintilor... stiu ca seara e improtant sa fie spalati, dar cand? ca dupa lapte el doarme...hmm....

Iulia, mie mi-a iesit fata... dar si cu Eric tot fata mi-a iesit...acu sa vedem...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

salutare zuzici!
la mine a iesit fata

alina,roxana,roli,fetelor vin si eu in butoi,ma primiti?
nu sunt rac,sunt scorpion dar ma primiti.nu-i asa?

Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 11+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput