Clopotei de ian-feb 2008 (200)
Raspunsuri - Pagina 13
Ellenuta spune:
neataaa
fac cinste cu
si ceiut .. iar pentru lala am o canaaaaaaa mareeee mareee de cafelutza ..
apropo .. lala, te-am visat azi-noaptea .. ati venit in vizita la noi .. iar tu erai vopsita, iti deschisesei parul la culoare iar pletoselul era tuns aproape chilug .. uff ce v-a facut piticul azi-noapte .. imi pare rau .. si eva mi-a mai facut figuri de genul asta ..
cristina tinem pumnii pentru operatiunea intarcarea!! cum a facut antonia rubeola? nu i-ai facut vaccinul?
laurici ce ghidusii mai face theutza? noi cred ca vom pleca la bulgari, la mare .. preturile sunt mai decente si plaja mai curata ..
roxanici unde esti??? ai cazut in butoi???? 
ana felicitari pentru primii pasi ai ioanei! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
10+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Ereena spune:
neatza ,zuze buburuze
Zilele astea spre rusinea mea , nu am citit mare lucru
dar vin cu o intrebare . Ati vazut pe undeva ,in vreo farmacie sau magazin ,adaptoare pt baut de la nuk ? noi am cautat in farmacii in bucuresti dar nu am gasit si la kidex nu ajung .
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
alina023 spune:
Pup fetele dragi!
Evident ca eu sunt tot in borcan. Va citesc, visez la vacanta, sper la mai bine...dar tot cu nasul melancolic sunt. ![]()
Si ca sa intelegi cat e de grava situatia...
Cred ca e astenia de primavara. M-a lovit din plin.

Merg sa citesc...

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena neatza ,zuze buburuze Zilele astea spre rusinea mea , nu am citit mare lucru MATEIPOZE PITICUL URIAS |
spune-mi exact ce cauti ca ajung eu la kidex, probabil azi. cauta pe net si da-mi poza sau denumirea exacta!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
10+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Ellenuta spune:
alinus aici suntem, mama! putem sa te ajutam cu ceva??
si un buchet de
sa iesi din butoi ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
10+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
NataliaS spune:
'Neata!
Elle mersi de cafea!
Lala - sorry pentru azi noapte . Mai avem si noi din cand in cand cate o noapte din asta si pot sa inteleg perfect cum te simti dimineata...hmm... ca dupa o intalnire frontala cu acceleratu'![]()
Nu mi-a dat antibiotic ca nu e tocmai pneumonie...e bronsita...de fapt avea dubii, ca ar putea fi o usoara pneumonie, dar ca ar trebui sa incercam doar cu aerosoli. Sper sa fi avut dreptate.
Fetele cu experienta cu aerosolii... in cat timp incepe sa dispara haraitul ala de pe trahee? dupa cate sedinte de flixotide?
Mah n-am fost aseara la pneumolog, dar ma gandesc serios sa merg maine seara cu ambele...am uitat sa precizez ca a inceput si Ana aseara cu febra 38 si tuse HORROR
...de mine...numai de "bine"
Sloganul meu: MA DISPERA GRADINITA!!!!!!!!!!!!!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
grati.ela spune:
neatza tuturor!
1. am mers la gineco pt Papanicolau si echo - inca nu mi-a venit CM. Pare ca nu vine nici luna asta si probabil cat timp alaptez in regim de nou nascut.
2. Dudu de aseara are febra 38.9. Inca nu tuseste, nu are muci. Ozi are nasul infundat si a durut-o rau capul aseara dupa bazin. Profa de engleza a Ozanei a venit luni la lectie bolnava mar. Este inadmisibil...oricum vinovata sunt eu pt ca tb sa-i zic sa plece...
3. Cristina si Dudu a avut rubeola. Se vede ca-s nascuti in aceeasi zi!![]()
4. vreau si eu sa ajung la kidex pt ca-s cei de la Evel Mod si au si hainute pt Ozi. Fetelor au niste rochite pt fetite dementiale si costume de botez pt baietei/fetite absolut minunate si la pret decent.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta neataaa roxanici unde esti??? ai cazut in butoi???? ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 10+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2 |
da ... rau de tot; sunt 'impreuna' cu Alina23
si tie, si tuturor fetelor care v-ati gandit la mine.Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
da ... rau de tot; sunt 'impreuna' cu Alina23 si tie, si tuturor fetelor care v-ati gandit la mine.Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
hai mai roxanici ... da' cine te-a suparat .. ca vin eu si-l/o

la printesaElena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
10+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
alina023 spune:
Elle
multumesc! Trebuie sa ies singura, mami. Sigur trece....dar sa vedem cu ce urmari. ![]()
Roxi, facem un club?
Lala imi pare rau pentru noaptea nedormita. Dar...m-am amuzat citind cum ai scris...![]()
Grati imi pare rau pentru Dudu mic si scump. Poate aveti noroc si trece doar cu febra asta.
si pe scumpa Ozi!
Si Luca se vaita ca-l doare in gat. Sunt cativa copii la gradi care acuza aceleasi dureri. Probabil un virusache, ceva.
Nati offf... Si eu stiu ca Flixotide e bun. La Luca a functionat bine. Noi faceam 3 zile de aerosoli si daca nu trecea prelungeam la 5. Eu cred ca mai devreme de 2-3 zile nu-ti poti da seama daca funtioneaza sau nu. Oricum ar trebui sa mai calmeze tusea.
Si mergi totusi la pneumolog.
gashca bolnavioara!
Crista noi pe 27 iunie trebuie sa revenim acasa. Nu cred ca avem cum sa ne vedem...din pacate..
Ana felicitari pentru plimbareata!
Godzila eu am incercat sa-i dau Anei laptic din cana cu cioc si nici nu s-a uitat la ea. Desi apa o bea numai din canita. Si apropos...e complet amorezata de suzeta. De unde pana acum ceva timp nu-mi faceam griji, acum ma gandesc ca vom avea de tras pana o dezvatam de ea. As vrea sa o mai las pana la vara si apoi gata!
Virgooooo!!!!
Danybv chiar aseara ma uitam la stiri si vedeam cum ninge la Bv si ma gandeam la voi. 
Danuta noastra face nani sau e iar cu copilasii?
Pupaceli! Merg la treaba.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!