Clopotei de ian-feb 2008 (200)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Neata!
Ieri v-am citit toata ziua,da parca nu puteam posta nimic,imi statea mintea in loc si nu stiam ce sa scriu...azi vad ca-s mai bine,desi nici cafeaua n-am baut-o si-s treaza de la 7 jum.
Deci:

In primul rand multumesc fetelor care mi-au admirat fetita

Laura I tot la Golden Tulip mergem si noi,dar din 4 iulie...cum e hotelul?camerele mi s-au parut cam mici in poze si locul de joaca pt copii e interior sau ext?

Cristacoman trici i-am luat-o de pe net,de la Quell,e marca Hauk.Nu stiu daca sa ti-o recomand...ca e destul de mare si grea,dar in schimb,copilul sta f comod si se manivreaza super usor

Felicitari gazei mici de Ro Ana pentru primii pasi

Pfoai...jur ca am uitam ce mai vroiam sa scriu....m-a enervat Iris mai inainte si acuma-s varza la cap...ma adun si revin mai tarziu

O strigare pt RamoCe faci,mami??Chiar asa de grea e astenia asta??

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

mami Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceau fetelor!
Aici sunt alaturi de voi, v-am zis eu ca va citesc si ma uit la pozici.

Multumesc ca va ganditi la noi.
Suntem bine, cu Razvi ma lupt un pic cu pofta de mancare de vreo 2 sapt aproape.Mai ales cu laptele de seara pe care nu-l mai vrea.Trebuie sa il fac tot cu cereale.Dar isi revine incetisor.

Am renuntat la suseta si biberon cu totul de duminica.Tare m-am enervat pe el ca tot dormea la amiza numai cu suzi, asa ca m-am enervat si nu i-am mai dat-o.Mi-a urlat dupa ea prima data vreo ora (nu plans continuu, maraiala) si apoi s-a trezit noaptea la un moment dat tot pt suzi, si la fel am refuzat sa i-o dau desi ma lupta si cu mine din greu ca plangea destul de tare dupa ea si trebuia sa ma lupt si cu sotu care nu a fost de acord cu ce faceam.Dar in 10 min a adormit la loc si de atunci nu mai cere suzi nici ziua nici noaptea.

Stau in umbra ca nu prea am timp sa raspund,citesc da nu am timp sa scriu.Inca sunt stresata cu lucrarea pe care trebuie sa o termin cat de cat pana de Pasti/.

Daca tot am intrat vreau sa ii spun Alinei de CT ca imi pare rau pt ce i s-a intamplat si sa ii dea DD putere sa treaca peste durerea asta si sa mearga mai departe.

si cu intarziere da cu miiiiiiii de scuze La multi ani AurelCris si Adab, sa fiti frumoase, sanatoase si iubite!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Cine era la 9 in parc ?
Moa cu plodul din dotare
L-am dus de-a draq-ului pe jos, fara carut , acum e liniste in camera lui, sper ca doarme.

Pup fetele depresate nici eu nu m-ai am mult pana sa alunec in butoi
I-am spus sotului ca dupa Paste imi fac abonament la sala si o sa trebuiasca sa stea bine merci cate 2 ore pe saptamana cu picii pana ma destrabalez , (astea pe langa cele cate 2 ore de 3 ori pe saptamana cat sunt la antrenamentul lui Bogdan ) si replica lui a fost "iubita, artati bestial, pentru ce iti trebuie sala ????? "
Na, poftim, ce sa-i mai spui ....

Felicitari Ro ana pentru primii pasi .
Irina nu am inteles ce adaptor cauti ...ala cu cioc moale de silicon ?

Roxana si Alina plus Nati va trimit o imbratisare mare, mare.
Grati imi pare rau ca iar v-ati imbolnavit.
Elle saru'mana de cafea

Va pupicesc pe toate, fug sa strang prin casa .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

in primul rand NEATA si de la noi
Lala d ma alatur tie la injectia de cafea dar cred ca frec un nesss ca nu tine cu cafeaua fiarta,si Sara a fost o obraznicatura azinoapte ....nici noi nu stim sa dormim in patu mare cu mami si visez la o noapte in care dorm imbratisata cu fetita mea dar cred ca mai e pana atunci......pupam mamica si pe piticu nazdravan

pt Alina ,Roxana si Ramona un mare mare pupic si o sa va readuca buna dispozitie

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata!

Multumim de , Elena.
Ne alaturam si noi celor care au avut o noapte cu treziri multe, am avut noroc, ca de fiecare data s-a dus sotul la ea, si ca a adormit imediat, cred ca iar o chinuie dintisorii sau maselutele..

Asa.. am mai citit cate ceva din urma:

Lala D Bravo, Andrei! ca ai fost tare si ai trecut cu bine peste aceasta operatie..
danonique FELICITARI! pt cele 37 sapt+ , am spus eu ca vei naste la termen.Pana la urma ce nume ii vei pune bb 3? A ramas tot Darius?
Am vazut toate pozele, nu nominalizez sa nu uit pe cineva, s-au facut toti clopoteii frumosi.
Iulia82 imi pare rau pt buba lui Iris. sa treaca cat mai repede.
grati.ela FELICITARI! prietenei tale pt flacau, sa fie sanatos, iar pt mami refacere rapida.
danybv ma bucur ca ati ajuns la BV, tare dor iti era de casa..mi-a placut mult ca ati avut si zapada..
NataliaS imi pare rau, ca nu ati terminat cu bolile astea..sanatate multa, va doresc.
Lala 20 stai mami linistita, va merge si Bianca cand va considera ea..inca nu e tarziu, pana la 18 luni, are tot timpul..e bine ca e sanatoasa si ca mananca (cum te vede, chiar daca a papat ).
RO ANA FELICITARI, IOANEI! pt primii pasi facuti singurica, la cat m multi si siguri.

Am intrat sa va m scriu, cu voi poate resusesc sa uit si bineinteles si cu ajutorul Ioanei si a sotului.

Eu de ieri am simtit ca ma doare gatul, iar azi tusesc..sper sa nu ii dau si Ioanei raceala, asta imi m tb sa fie si ea racita..eu sunt singura acasa cu Ioana care doarme, s-a trezit la 8 dim (pe langa celelalte treziri de peste noapte) a baut lapticul si s-a culcat. Tati are putina tb, sper sa termine cat m repede, eu nu pot sa o i-au in brate pe Ioana ( nu tb sa fac efort)..

Cam atat despre noi..sper sa nu va suparati ca am scris un mesaj atat de lung.

ALBUM

6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata tuturor!

nu va zic multe ca azi sint pe repede-inainte. la 2 merg la stomatolog, apoi la scoala...pina atunci gatesc ceva pt baieti si pentru mine...
va doresc o zi frumoasa, sa treceti peste raceli si sa iesi din butoiul cu melancolie. o galeata mare de "pink" de la mine pentru toate!
pupicei.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!NATALIA imi pare tare rau ca de la gradinita Ana aduce atatia virusi si ii da si Stefaniei.Am trecut si noi prin asta.si multa sanatate!ROXANA,RAMONA si ALINA si speram sa treaca repede astenia de primavara.VERA .CRISTAEu aseara am avut doua contractii foarte dureroase si m-am gandit ca a venit momentul dar noaptea totul a fost ok.Azi voi incerca sa stau mai mult in pat desi trebuie sa merg sa le iau puiutilor gecute de primavara.Aici s-a facut deja cald si frumos.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 37+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

GRATIELA si sper sa treaca repede febra.LALA ptr mami plina de energie.Tu vrei sa mergi si la sala la cat sport faci zilnic cu cei doi frumosi?Jos palaria!ALINA(ct) noi suntem alaturi de tine.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 37+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

grati uff imi pare tare rau ca ti-au racit puiutii! insanatosire grabnica si multi pupici la bolnaviori!

alina stai cumintica si nu o lua pe ioana in brate .. sper sa nu ia si printesa raceala! sanatate multa!

danutza hai ca mai ai 19 zile pana la termen .. eu zic ca pana marti mai rezisti in formula 2 in 1.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 10+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

RO ANA felicitari ptr primii pasi!La cat mai multi si mai siguri!STOISOR injectie cu ness?Cred ca in curand voi cere si eu reteta.Ieri mi-a fost pofta de inghetata si nu va spun ce tare i-a placut si lui Albert.Nu vroia sa ii dam noi ci isi lua singur.E incredibil cat de repede inteleg astia mici ce e bun.

poze albert

Mergi la inceput