Clopotei de ian-feb 2008 (200)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

godzila aspiratorul meu are 3 filtre si e cu apa asa ca nu arunca mai nimic inapoi il pot lasa sa aspire aerul, nu ca as putea sa fac ceva prin casa cand e printre picioarele mele ... nu pot aspira cand doarme

nati multa sanatate piticei . La pneumonie nu v-a dat si antibiotic totusi ?

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

In toata nebunia asta cu pozele si voturile am intrat si noi in hora .... asa ca ne puteti vedea aici: http://concurs.pampers.ro/profile/28690 ca sa nu lasam singuri ceilalti clopotei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Salutare, Zuze dragi.

Azi, la birou, am avut o gramada de treaba, dar am tras cu ochiul la voi, sa vad ce mai faceti.

Eram curioasa daca a nascut Dana. Am citit despre poze noi si nu puteam sa le vad, asa ca de abia am asteptat sa ajung acasa si sa ma delectez.

Am vazut, 2 copii minunati cu tati lor. Laura, Eleni chiar are par, chiar si carlionti. Este o frumoasa.
Am vazut si o mamica sexi rau cu burtica. Dana felicitari pt. 37 de saptamani implinite.

Si o printesa frumoasa de pica, care o sa fie o mare soferitza, Iris.

Iulia, mi-a placut mult tricicleta, ce marca este si de unde ai luat-o. Vrem si noi una.......
Am vrut sa-i cumparam din toamna, dar din motive de spatiu, am amanat pana acum.

Deocamdata atat am putut vedea, dar am citit ca mai sunt poze noi si recuperez, incet, dar sigur......

Ema, tu unde ai pus pozele, ca la semnatura nu sunt?....

N-am mai intrat din motive de copil cu rubeola, febra mare si multa treaba la birou. Cateva zile am stat acasa cu pitik, restul a stat mama si ma chema daca facea febra mare.
Acum ne-a trecut si este iar vioaie si ghidusa, ca de obicei.

Alina, imi pare tare rau pt. pierderea suferita.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Asa, si ca sa nu uit

Nati, La Multi Ani!!!!

Cu o mica intarziere si cu scuzele de rigoare.

Am votat si piticii inscrisi in concursul Pampers.

Maine si poimaine sunt acasa in concediu si stau cu pitica.
I-am dat liber mamei mele, se duce la sora mea, care va naste in aprilie si acum zugraveste camera lui bebe. Are si ea nevoie de ajutor cu curatenia si mama nu e decat una. De abia astept sa-mi tin in brate nepotica si mult nu mai e.

Va pup si ma bag sa citesc din capitolul trecut si sa vizionez niste poze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

godzila aspiratorul meu are 3 filtre si e cu apa asa ca nu arunca mai nimic inapoi il pot lasa sa aspire aerul, nu ca as putea sa fac ceva prin casa cand e printre picioarele mele ... nu pot aspira cand doarme

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Asa merge...si eu vreau sa imi cumpar unu ca ma termina asta vechi...sunt in cautari. Eu aspir cand ii dau afara in curte...ca pot sa bag un ochi sa ii monitorizez

Mergi la inceput

Alina023, noi plecam la mare in perioada 27.06-3.07 la Venus, hotel Carmen, este chiar pe plaja. Am fost si anul trecut in Venus, dar la alt hotel, in aceeasi perioada si a fost super frumos, nu a fost aglomerat, apa calda si nu am prins calduri foarte mari.

Mi-ar face placere sa ne intalnim pe acolo.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Si tot citind din cap trecut am vazut poze frumoase cu Eva plimbareata, cu Matei vesel, Eric dragutul. Am gasit si pozele cu Ema frumoasa si Milan, care ii seamana tare bine.
Felicitari Ozanei, fata inteligenta.
Stancuta, pareri de rau pt. parintii care traiesc tragedia pierderii bebelushului.

Ereena, sanatate multa tatalui. Tin pumni sa fie bine. Si felicitari pt. intarcat.

Vom incepe si noi operatiunea intarcat la sfarsitul lunii. Dar eu o detasez la mama o saptamana, ca altfel urla ca disperata, cu sughituri, dar daca nu ma vede, ma striga un pic si ii trece.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina tare-mi pare rau pentru sarcina ta! Putere multa! Te pupam si te imbratisam strans
Lala20 tare-i frumusica Bia cea tunsulica nu a plans cand ai tuns-o? Lasa fata in pace ca o sa mearga si singurica, ai sa vezi. Parca dupa 18 luni ar fi problema daca nu merge.
Lauriciule noroc ca stie ca poate face buba! ce m-a distrat ca zice uf uf uf E clar ca tzine minte puiul istet
Roli sanatate multa.
LalaD cred ca-i una din distractiile comune piticilor nostri! Si Thea sta sa-i sufle "vantul" in freza, mai nasol e ca al meu nu-i cu filtrare prin apa, desi are si el 2 filtre.
Ele sper sa fie rezultate bune la analize.
Dana felicitari pt 37 de saptamani! Cred ca te-ai plimbat cu mare spor si dor
Da, da, da de mult tot vreau sa intreb si eu de Virgo! Virgoooo mai da-ne un semn de viata, draguta! Asteptam vesti, neaparat!
Nati multi pupici pt Stefi cu obrajorii vinetii si bolnavioara Micuta...oooofff sper sa scapati repede cu aerosolii de treaba asta!
Crista acum e bine ghidusa? A scapat de rubeola? Sper sa mearga usor intarcatul.
Ne-am luat si noi ieri biletele pt la mare: mergem la Mamaia, hotel Golden Tulip 12-19 iulie. Tot acolo am fost anul trecut de pe 10 iunie,d ar a fost apa prea rece si nu am putut baga gaza in apa, asa ca anul asta am ales perioada in care sper sa fie apa buna. (sper din suflet sa nu fiu la ciclu fix atunci, ca-i jale de cand am nascut: curge ca la robinet).
Eladea ce se face cu granulele de arnica? La fete am tot citit de crema de arnica...sa stiu sa-mi iau si eu. Pana acum o tot dau cu lioton gel cand se loveste.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

De la 23.30 cupilul s-a trezit din jumatate in jumatate de ora urland fara vreo cauza aparenta ( nu sete, nu foame, burta ...poate dinti - incercat toate remediile cunoscute, dat Calgel, dat Nurofen, adormea si dupa juma de ora iar o lua de la capat). Pe la 02.30 de mila lui frati-su care mai avea un pic si arunca cu plusati in el am schimbat cartierul general si l-am luat la noi in pat.
In momentul ala omu' a crezut ca gata ...e rost de joaca si pana la 4.30 ne-a calarit, tras de par, tras de degetele de la picioare, gadilat, dat jos din pat de 1000 de ori si urcat inapoi ....
Ce stat lipit de mama si adormit imbratisati, mangaiati cum mai aud pe la altii.
Aiurea , cu asta zici merci daca te trezesti dimineata cu toti dintii in gura .
Intr-un final, la 5 fara 10 minute a adormit de-a latul patului, la picioarele noastre.
L-am luat si l-am mutat in patul lui unde evident ca s-a trezit ...dar dupa 1 minut a adormit la loc .
Oare tot pentru 30 de min ???
Oricum nu mai pot sa dorm, ma duc sa imi fac o cafea si sa mi-o administrez intravenos

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

'Neatza
Lala, iti mai dau si eu o cafea virtuala
Si noi avem treziri nocturne dar din cauza seniorului care viseaza mult,vorbeste in somn, se trezeste si trebuie linistit.
Ma bucur ca interventia a fost un succes si sper sa fie singura interventie din viata lui.
In alta ordine de idei.........Ioana a reusit sa faca in sfarsit primii pasi singurica....mult mai tarziu decat alti copii de varsta ei, dar mai devreme decat Andrei

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)

Mergi la inceput