Strumfi de iul-aug 2007 (133)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Hielau!!! (adicatelea hello)
Am avut musafiri...ca si tine violetan...
Eu cred ca e de la maselute...si noua ne iese acusica un canin!
Praz i-am dat de vreo 3 saptamani incoace ii tot bag in mancare...ultima varianta a fost mancarica de praz cu masline, puiut si sos de rosii...il papa foarte bine, cred si eu, e dulce...eu una nu pot sa-l sufar!
La inceput i-am dat asa putin, amestecat in orez fiert...sa vad daca face sau nu diaree de la el...cum n-a facut...l-am bagat fara grija in mancare
Pup fetele scriu maiine

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Carla
Offf, pai ce a facut bunica? Inteleg ca ar fi trebuit sa va degreveze putin de treburile cu Saby, si mai mult v-a obosit ca nu s-a descurcat cu ea? Nu-i inteleg pe bunicii care nu prea vor sa stea cu nepotii (daca e, doar din obligatie), care vin o data la luni si stau 10 min? NU le e dor de ei?
Inteleg ca de tine, copil fiind s-a ocupat mai mult tatal tau? Si de Cip, mama?

Vio, pe Laur. Sper sa nu aveti rosu in gat...

Mychy...asa cu lumea care casca ochii la otv si la d diaconescu in direct si in reluare...
Oanamada, da, greu cu bunicii sa respecte ce pe spui cu privire la copil...ori se abat, ori au de comentat ori ori... Probabil ca se cred mai experimentati, creascnd si ei copii si avand o varsta mai inaintata.
Noua ne sunt de ajutor, mai ales ca cu 2 mici, chiar este necesar ajutorul.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

buna dimineata!

schimbare de capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

capitol nou aici

Mergi la inceput