Strumfi de iul-aug 2007 (133)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Pai a fost enervant, dar am vrut sa sune amuzant . Am profitat sa fac misto de maica-mea ca nu intelege (aude) ce spune copila, desi i-a vorbit foarte corect si in propozitii elaborate, i-a si cantat, apoi Saby a invatat-o pe maica-mea sa faca puzzle ca ea nu reusea sa potriveasca piesele la cele de la 4 in sus , plus ca as prefera ca fii-mea sa invete ceva in timp ce sta cu cineva, nu invers.

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Hello fetele!

Carla cata rabdare ai maica!!!!! Cat seamana intre ele mamele si soacrele!!!Tare rau este ca nu te poti baza pe ele...iar chestia cu "dresajul" lor functioneaza numai atunci cand sunt disperate sa stea cu nepotii cum sunt ale mele...si nici atunci.
Mama spre exemplu...e mai dura, mai ca mine...si e la extrema cealalta (enervanta si asta de la un punct incolo!) cand ma suna sa ma intrebe daca poate sa-i puna putin lapte de nu stiu care in piure.....)..este foarte speriata sa nu greseasca cu ceva ca pe urma stie ca nu mai "pupa" copil...
Soacra-mea, e in categoria..."lasa ca mint" ca poate nu se prinde nimeni...si evident minte prost si o prind...sau la categoria, "dau din cap ca da" si fac ca mine...si evident ca are parte de toata "salata" din lume...
Din anumite puncte de vedere mi-as lasa copilul cu ochii inchisi cu ele...din altele insa...
Mama are prostul obicei de a lasa lucrurile "nepermise" la indemana copilului si cand ii spun sa le mute, invariabil primesc raspunsul absolut idiot "da' unde sa le pun ca n-am unde!" Imi vine sa mor cand o aud!
Soacra-mea are idiotul obicei de a indopa copilul cand nu cere si in general obsesia cu mancatul (nu doarme pentru ca-i este foame!), pofteste (mancaruri despre care nici nu stie ce sunt), sa-i dam sa guste....
In plus...o imbraca pe Catinca absolut ca pe o "varza"(citat din taica-su!), indiferent daca sta in casa sau o scoate afara ...si eu care sunt manica cu asortatul si bibilitul morrrr.
Cel mai rau este cu nerespectatul programului de viata...masa, somn etc...unde o lasa in voia ei...mananca oricand si oricum, doarrme doar daca i se face somn (adica niciodata!) si tot asa....
Cand vin la mine acasa si sunt aici...nu misca in front...dar daca nu sunt...offff, de cand plec stiu ca ma voi enerva la intoarcere (asa ca ma enervez din start!).
Ceea ce ma enerveaza cel mai rau este faptul ca ma lauda la toata lumea legat de felul in care imi cresc copilul, cum il educ, cum il invat, cum aia, cum ailalta...dar cand trebuie sa respecte ea regulile....nu e bine!
Na, ca mi-am varsat naduful!
Maiine am zi grea...vine tatal meu la noi cu sotia si cu sora mea si ma ia groaza...Catinca nu l-a vazut de luni bune (de la Craciun) si precis nu va vrea sa interactioneze cu el pentru ca este in perioada in care "nu-i plac barbatii"...mai ales cei pe care-i vede foarte rar sau nu-i cunoaste....dar de', pana la urma pacatul lui sa fie ca nu vine s-o vada mai des...

Azi am reputat si noi o victorie...ne-am dat pe tobogan...de sus pana jos...singurele! ne-am suit pe scara singurele (bine, erau doar 4 trepte)....! Era foarte incantata si fericita...eu nu am vazut momentul "live" ca faceam mancare si taica-su a dus-o, dar am vazut filmuletul si "explicatiile" ei fericite...si precipitate..."mami, opa, obocan, sus....cati.."ceva de genul asta

Mai Georgi...da-ne si noua mai o poza sa vedem ce "grasa" esti....zau asa....eu n-am fost niciodata o slaba..oricat de slaba as fi fost...am avut si 52 de kg si tot aveam suncute si paream grasuta...important este sa ajungi sa te simti bine in pielea ta si sa gasesti o greutate la care te simti tu bine cu tine...si stai tu calma...sotul te iubeste oricum...uite ce copil frumos i-ai facut!(se compara asta cu estetica?????)

In final...dati maiine telefoane la "stresantele" care va anunta de cutremure si intrebati-le speriate...."ati simtit azi noapte???? a fost cutremur...ati avut dreptate...cum, n-ati simtit?A fost puternic! Doamne, bine ca nu v-am sunat ca va speriam mai rau!" A mai fost un episod din asta apocaliptic cu cutremurul care "era pe vine" si eu i-am facut "bucata" unei matusi care, cand si-a dat seama ca am facut misto de ea a decis ca nu "Merit" sa mai fiu "anuntata" vreodata de pericolele care ma pasc...si m-a lasat in pace!
Ps: Eu mor de frica cutremurelor, dar m-a ajutat Doamne-Doamne si de fiecare data cand am trecut prin ele...am avut o prezenta de spirit extraordinara si mult sange rece! La cutremurul de 97-98 (nici nu stiu cand a fost)- unul care a fost in mijlocul zilei..lucram intr-o redactie intr-o hala mare...intr-o cladire paradita rau de tot....si m-am pus in tocul usii (desi vedeam ca venea puhoiul spre mine!) ca sa nu iasa toti pe scara...ei bine....scara a cazut...ei insa nu au ajuns pe scara!)

Va pup,
Noapte buna

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
mai da ce patanii cu soacrele..eu cred ca nu vor raul,cel putin cand vine vorba de nepoti,dar gresesc din prea mult exces de zel,plus ca vor sa ne demonstreze ca ele au crescut copii si stiu mai multe...eu cand ii spun ceva mamei spune "dar eu cum te-am crescut pe tine",iar soacra stie ca e copilul meu si-l cresc cum stiu eu mai bine.

oanamada,sotu ma iubeste dar ma bruiaza rau ca el are o dambla cu femeia slaba si na,nu a avut noroc.

apropo,eu acum plec iara la soacra..trebuia sa ma invete sa fac gogosi ca nu-mi iese coca aia neam.

zi buna

Mergi la inceput

Oanamada, n-am nici o rabdare, maica, mi-ai iesit peri albi. Ideea e ca mama mea nu vine la noi decat o data la 2-3 luni, iar tatal sotului care sta aproape vine mai des, dar sta maxim 5 minute. Eu una nu mi-as lasa copilul cu niciunul din ei, dar va trebui sa o fac atunci cand plec sa nasc, si il voi chema pe bunic. Are avantajul ca vine ceva mai repede (corespunzator varstei) si s-a lasat "dresat" mai mult. La amandoi ma enerveaza ca o trateaza pe Saby ca si cum ar avea 6 luni si se joaca "inelus invartecus" sau ii pun caruselul, chestii de bebe mic. Amandoi ne-am pierdut parintele care ne-a crescut mai mult si care s-ar fi ocupat bine si de copil, asa ca... defilam singuri.

A, deci azi-noapte trebuia sa fie marele cutremur? Ha ha ha !

De fapt, la noi a fost ceva , asta ca un P.S. la bilantul vizitei de ieri, maica-mea a pus capacul de la cosul de rufe sus, pe varful cosului, in loc sa-l puna jos, intre cos si masina de spalat, cum i-am spus, asta era in holul de la baie. La 4 dimineata capacul ala a cazut cu mare ecou si tambalau, de ne-am trezit tipand si eu si fii-mea. Ce ziceti, era din vina bunicii sau a cutremurului?

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna dimineata.
Fetelor multumesc pentru grija.CAnd v-am spus ca mi-e rau tare,fusesem deja la medic,care imi daduse amoxicilina pt laringita.Nu mi-a trecut deloc,am zis ca mor,am avut temperatura mare,am tusit de ma dor toate si am zacut in pat.De ieri am chemat pe cineva sa-mi faca ampici cu genta,ca nu mai eram buna decat de adunat cu farasul.Acum sunt un pic mai bine,adica m-am putut ridica din pat,si am luat sirop de tuse de la Fares,si acum tusesc cate un pic.Va spun cu mana pe inima ca in viata mea nu mi-a fost atat de rau,nici cand am avut varicela la 24 ani.Ma bucur ca au scapat copiii,am tot stat cu masca pe gura.

Chiar a fost cutremur?ca eu n-am simtit nimic,s-au tuseam prea tare?

Va doresc o duminica frumoasa.

Editez,sa-ti spun Mihaela,sa vezi partea frumoasa a lucrurilor in privinta soacrei..

Mergi la inceput

Hai ca esti pe drumul cel bun, bravo!

Sa va zic ce mama nebuna sunt: fii-mea a facut primul pipi la olita si am facut poze . S-a tinut dupa mine in baie cand voiam sa-mi fac eu nevoile, a cerut reductorul de WC, am pus-o pe el si n-a facut nimic, apoi a cerut olita si a facut acolo. I-am aratat, s-a sters frumos, a aruncat hartia la wc, am imbracat-o si apoi voia sa mai stea pe olita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ce faceti, mai,fetelor? Nu mai scrie nimeni? Io am o scuza ca am avut musafiri, dar voi?
Voi ati dat praz la strumfi? Nu ca s-ar fi terminat alte legume si m-am oprit la praz, dar vroiam sa stiu.
Nu stiu ce are laur ca de 3 zile nu mananca aproape nimic. Bea laptic si a vrut doar ou fiert cu branza si putin cascaval...il pot durea maselutzele atat de rau? Ca baleshte la greu si isi musca manutzele si e cam nervos. In rest,nu pare sa aiba altceva. Ma gandesc ca avea rosu in gat nu bea apa,lapte, ceai,stiu eu? Ce ziceti? Pup mult! Mai scrieti ca e tare trist asa...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vio,nu stiu ce sa-ti raspund ca al meu cu rosu-n gat si manca si bea,nu in cantitatile normale...eu zic ca mai probabil sunt maselele,al meu are gingia umflata in zona caninilor si e tare nervos,trece de la o faza la alta in cateva minute.poate un ceai cu miere si lamaie ar fi bun,chiar daca nu are rosu,daca ar fi si de tei l-ar mai calma.pup

Mergi la inceput

Vio, pai uite ca da capitolul pe afara, lasa ca scriem in altul nou . Eu cred ca este de la dinti, daca ar avea rosu in gat ti-ai da seama, dar, pentru linistea ta, incearca sa te uiti cand urla sau face ceva cu gura deschisa.
Praz n-am dat, dar o sa-i dau inm curand cand o sa pun la pate de ficat in loc de ceapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc mult, fetitzele! carla si georgi ce active sunteti!
I-am dat oricum tantum verde spray si panadol, ca era f agitat si bazaia si noaptea putin, ceea ce la el nu prea se intampla...m-am uitat in gat da nu prea-mi dau seama si nici nu ma lasa...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput