premeditare
www.mediafax.ro/social/doi-barbati-au-vrut-sa-si-vanda-copiii-pentru-prelevare-de-organe.html?1688 4055073" target="_blank">criminali www.gandul.info/actualitatea/romania-din-spatele-televizorului-parintii-care-vand-organele-copiilor.html?3927 4055191" target="_blank">de cea mai joasa speta
sunt golita de orice sentimente, am auzit stirea intamplator la tv atunci cad ma jucam cu fi-miu, era sa-l scap din bratze, m-a ajutat sotul. Si da, recunosc, ma simt capabila de crima cu sange rece, i-as ucide cu mainile goale, iar la furia pe care o simt acum, nu mi-ar lua mai mult de 5 minute. Nu am mai plans de foarte mult timp si acum plang de neputinta pentru toti copiii ptr care nu a fost facut flagrant si care nu au fost salvati
Mamica de VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
Raspunsuri
ladyJ spune:
Dar mamele copiilor unde sunt?
Nu pot sa nu ma intreb cate cazuri din astea sunt. Foarte trist!
Dar ma intreb, cum au putut semna la notar un astfel de document? E o ilegalitate, deci notarul a acceptat o ilegalitate? Nu inteleg...
Ah, si da, sper sa putrezeasca in inchisoare nemernicii.
lisaelisa spune:
Astia nici nu sunt oameni !
Sunt doar niste salbaticiuni turbate care ar trebui impuscate in cap !
Pacat ca astia au drepturi ca noi ceilalti, care avem constiinta !
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
gabidaniela spune:
Am vazut si eu aseara la stiri Nu am putut dormi toata noaptea. Pentru oameni ca astia ar trebui introdusa pedeapsa cu moartea in cele mai groaznice chinuri
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
CorinaDani spune:
Parerea mea, proprie si personala, este ca aceste creaturi de cea mai joasa speta nu ar trebui sa aiba copii, ar trebui sterilizati in masa !!!
Daca ati urmarit genul acesta de stiri, poate ati observat ca majoritatea cazurilor se intampla in Moldova (nu am nimic personal cu aceasta zona, este doar o situatie pe care nu numai eu am remarcat-o, ci si colegii si prietenii cu care mai discut despre aceste situatii !), in familii unde bautura este la loc de cinste, copiii se fac pe banda rulanta, habar nu au ei ce inseamna contraceptia, se bucura cand vine alocatia copiilor ca s-o cheltuie pe bautura !!! Copiii umbla desculti, murdari, flamanzi, bolnavi, plini de paduchi si raie, sunt batuti, pusi sa munceasca in ograda si pe camp sau scormonesc in gunoaie alaturi de parinti...
Iar autoritatile se fac ca nu vad, nu aud...desi sunt platite din banii nostri...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
anca_a spune:
Io la astia le-as scoate un organ ales prin tragere la sorti, fara anestezie. Si daca ar lesina in timpul operatiei i-as trezi la loc sa fiu sigura ca nu rateaza niciun moment.
Children's advocate
Guestus spune:
Voi aveti scazuta tensiunea si a zis doctorul ca o implicare activa in toate porcoseniile pamintului va mentine la parametri normali...sau care e scopul acestor subiecte si a comentariilor aferente?
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Voi aveti scazuta tensiunea si a zis doctorul ca o implicare activa in toate porcoseniile pamintului va mentine la parametri normali...sau care e scopul acestor subiecte si a comentariilor aferente? |
Noi suntem opinia publica.
Datorita acestei opinii publice, multe mentalitati si nereguli, au fost desfiintate.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
Ramonika spune:
"la astia le-as scoate un organ ales prin tragere la sorti, fara anestezie. Si daca ar lesina in timpul operatiei i-as trezi la loc sa fiu sigura ca nu rateaza niciun moment."
"ar trebui sterilizati in masa !!!"
"pedeapsa cu moartea in cele mai groaznice chinuri "
"niste salbaticiuni turbate care ar trebui impuscate in cap "
----------------------------------
de acord cu Guestus
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
maraki spune:
citat din mesajul lui Ramonika "la astia le-as scoate un organ ales prin tragere la sorti, fara anestezie. Si daca ar lesina in timpul operatiei i-as trezi la loc sa fiu sigura ca nu rateaza niciun moment." "ar trebui sterilizati in masa !!!" "pedeapsa cu moartea in cele mai groaznice chinuri " "niste salbaticiuni turbate care ar trebui impuscate in cap " ---------------------------------- de acord cu Guestus Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki |
Subscriu, de acord cu Guestus! Exista legi pt fiecare, nu ne transformam in bestii!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui Ramonika "la astia le-as scoate un organ ales prin tragere la sorti, fara anestezie. Si daca ar lesina in timpul operatiei i-as trezi la loc sa fiu sigura ca nu rateaza niciun moment." "ar trebui sterilizati in masa !!!" "pedeapsa cu moartea in cele mai groaznice chinuri " "niste salbaticiuni turbate care ar trebui impuscate in cap " ---------------------------------- de acord cu Guestus |
Pai, Ramonika, sa-i compatimim, atunci.
Ca de, bietii de ei, si-au vandut copii pt a le fi prelevate organele, fiindca au fost obligati de soarta rea. Doar nu era sa moara ei de foame; mai bine sa sacrifice unul sau mai multi copii pt binele celorlalti.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas