Atentie la intimitate!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralcat

Mie mi s-a intamplat sa-mi gasesc poze cu fiu-meu pe profilul unei alte mamici ... laudandu-se cu baiatul ei ...
De atunci sunt un pic paranoica in ceea ce priveste pusul pozelor pe albumele virtuale.

Fa Doamne o minune !

ralcat: cum ai procedat cand ai aflat? i-ai spus ceva mamicici respective?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Ca limita personala pe care mi-am propus-o: pe net spun cam ce as spune si unui vecin de compartiment de tren cu care intru, intimplator, in vorba.

Exact asa as fi definit si eu felul in care vad lucrurile.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Ca limita personala pe care mi-am propus-o: pe net spun cam ce as spune si unui vecin de compartiment de tren cu care intru, intimplator, in vorba.

Exact asa as fi definit si eu felul in care vad lucrurile.

Ei, vezi, iar eu sunt genul care daca intra in vorba cu cineva in tren, de cele mai multe ori la final ne descoperim potentiali prieteni...

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Ei, vezi, iar eu sunt genul care daca intra in vorba cu cineva in tren, de cele mai multe ori la final ne descoperim potentiali prieteni...

Pai de aia am si formulat asa, pentru ca stiu ca limita asta, a ce spui in tren, variaza de la om la om. Unii-s dispusi sa-ti povesteasca si viata lor, si a vecinei, si a catelului. Altii nu.
Asa si cu limita a ce "dai din casa" pe net. Ce e pentru unii confortabil, pentru altii nu-i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Citat:

Mie mi s-a intamplat sa-mi gasesc poze cu fiu-meu pe profilul unei alte mamici ... laudandu-se cu baiatul ei ...
De atunci sunt un pic paranoica in ceea ce priveste pusul pozelor pe albumele virtuale.

Fa Doamne o minune !

Si mie mi s-a intamplat la fel. Este un site tot despre copii.
Intr-o zi rasfoiam pozele membrilor. Am ramas socata cand mi-am vazut pozele mele cu fetita mea de cateva luni ( vreo 5 poze) la profilul ei. Am anuntat adminul, dar intre timp le-e sters.
Deci, asta e, hotul neprins, negustor cinstit.
De atunci nu mai am chef sa pun poze pe nici un site.

AB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ralcat si Melody, este oribil ce vi s-a intamplat.
Sunt oameni atat de defecti incat sa pretinda ca au copii, sa caute pozele altor copii si sa le puna la ei in profil???? Uf! Groaznic.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:

Fa Doamne o minune !

era mai palpitant daca tu gaseai o alta mamica care se lauda cu sotul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Copii sint si ai sotului...si yo cred ca sotu" are sau a avut ceva de impartit cu doamna respctiva...si d"aia ea a pus poze cu copii vitregi. Si e perfect normal ce a facut..nu vad nimic dubios. Nu e doamna ci sotul de vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Chestia asta cu femeile care imprumuta virtual copiii altora pentru a se simti mame arata cate existente triste si bolnave exista. Nu vad ce ar putea obtine asemenea femei, in afara unor iluzii care sa le mai aline suferinta si disperarea.

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Mey Guestus, daca se lauda cu sotu ... nu era o mare problema. Divortz, rapid, elegant si in nici un caz nu ramaneam prieteni daca se dovedea ca e pe bune.
Dar aia cu cupilu .... m-a cam lovit, mai ales ca povestea ea cum l-a nascut pe fiu-meu ... mai ma lasi, adica io ramasei cu 12 kile dupa sarcina virtuala ? Mi-a parut rau pentru cat de dereglata trebuie sa fi fost daca si-a asumat o nastere pe care n-a prestat-o, dar m-a si speriat. Pentru ca sub protectia anonimatului ies destule probleme la vedere. Si nu te simti deloc bine cand esti expus si nu ai informatii si control.
Dar pozele erau furate clar de pe albumul piticului, care era pus la semnatura aici, pe DC. Dar pozele le-am vazut pe parinti.
Am luat legatura intai cu adminul, si apoi cu mamica pe care am avertizat-o ca daca mai fura poze cu piticu, mai poate fura si altele, desi nu cred ca o reclamatie la politie ar fi facut ceva (si oricum nu aveam datele personale). Dar i-au inchis contul. Ceea ce mi s-a parut corect din partea lor, chiar daca respectiva putea sa-si faca alt cont instant ...
Iar eu am sters albumul, spre nervii nasilor si a altor prieteni de departe.

Fa Doamne o minune !

Mergi la inceput