Atentie la intimitate!
Raspunsuri - Pagina 3
lisaelisa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
era mai palpitant daca tu gaseai o alta mamica care se lauda cu sotul tau. |
Asta-i chiar amuzanta !
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Copii sint si ai sotului...si yo cred ca sotu" are sau a avut ceva de impartit cu doamna respctiva...si d"aia ea a pus poze cu copii vitregi. Si e perfect normal ce a facut..nu vad nimic dubios. Nu e doamna ci sotul de vina. |
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
lisaelisa spune:
Acesta comunitate creata virtual, pt mine este un exercitiu de viata.
Si, ca orice exercitiu, nu este musai sa fie identic cu viata reala.
Dar este minunat cand gasesti o vorba buna care sa te aline, cand dai un sfat pt care ti se multumeste.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
ardeiash spune:
e minunat intr-adevar.. si functioneaza repede.. dar e trist ca exista oameni care pot face ceea ce li s-a-ntamplat la Ralcat si Melody.. chiar culmea. nu mi-as fi imaginat vreodata ca cineva paote asa ceva...
s-auzim numai de bine! si
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui ardeiash e minunat intr-adevar.. si functioneaza repede.. dar e trist ca exista oameni care pot face ceea ce li s-a-ntamplat la Ralcat si Melody.. chiar culmea. nu mi-as fi imaginat vreodata ca cineva poate asa ceva... |
Eu nu am reusit sa le inteleg pe mamele care isi expun copiii in vazul tuturor necunoscutilor.
Cand pedofilii din nu stiu ce tara incearca sa-si ceara
" drepturile "...
In privinta femeilor, care sustin ca au copii care nu sunt ai lor...
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
ardeiash spune:
citat din mesajul lui oocristina Sa nu ne fie jena de noi insine, sa avem curajul expunerii. |
parerea mea este ca e important sa stii pana unde merge "intimitatea" virtuala. cred ca cele mai "ascunse " ganduri tebuiesc cunoscute numai de aproapele nostru: familie, prietena/prieten, sot/soata etc.. dar e numai o parere.. fiecare alege daca este o carte deschisa sau nu pentru toti.. e o chestiune personala.
dar uneori lucrurile se pot intoazrce impotriva noastra.. alteori te pot ajuta in viata.
s-auzim numai de bine! si
lisaelisa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ardeiash
parerea mea este ca e important sa stii pana unde merge "intimitatea" virtuala. cred ca cele mai "ascunse " ganduri tebuiesc cunoscute numai de aproapele nostru: familie, prietena/prieten, sot/soata etc.. dar e numai o parere.. fiecare alege daca este o carte deschisa sau nu pentru toti.. e o chestiune personala. dar uneori lucrurile se pot intoazrce impotriva noastra.. alteori te pot ajuta in viata. s-auzim numai de bine! si |
Ai dreptate, Ardeiash.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
Adela P spune:
citat din mesajul lui Guestus era mai palpitant daca tu gaseai o alta mamica care se lauda cu sotul tau. |
pisigri spune:
Eu cred ca daca nu ai de ce te rusina in viata reala, nu are de ce sa te deranjeze ca daca cineva se joaca de-a detectivul ajunge sa puna cap la cap multe chestii legate de viata ta reala, din ceea ce citeste pe net. Ok, le pune cap la cap - si? Sau mai exact, pina la urma pe cine ar interesa asa de tare viata mea incit sa isi bata capul si sa-si consume timpul cu asta?
de exemplu, daca mi-am inselat sotul, stiu ca nu e bine, e o chestie blamata de societate, nu prea-mi vine sa scriu pe forum aici, folosind acelasi user, nu? pentru ca daca cineva se chinuie, va pune cap la cap ce am mai postat si va afla ca o tipa din Iasi care are cutare virsta si cutare ocupatie isi inseala sotul. asta ar putea aduce prejudicii vietii mele reale - presupunind desigur ca desi ii pun coarne, sotul meu este cel linga care vreau sa ramin si pe viitor.
dar daca sint un om "normal"cu o viata "normala" care se incadreaza in normele sociale, de ce mi-ar pasa ca vreun curios cu prea mult timp liber ma poate identifica..?
chestia cu pozele furate... este deranjanta. dar nu reusesc sa ma oripilez de-a binelea din cauza asta - asa-s eu, mai nepasatoare...
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/