Atentie la intimitate!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui ralcat

Mie mi s-a intamplat sa-mi gasesc poze cu fiu-meu pe profilul unei alte mamici ... laudandu-se cu baiatul ei ...
De atunci sunt un pic paranoica in ceea ce priveste pusul pozelor pe albumele virtuale.

Fa Doamne o minune !

era mai palpitant daca tu gaseai o alta mamica care se lauda cu sotul tau.

Asta-i chiar amuzanta !

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Citat:

Copii sint si ai sotului...si yo cred ca sotu" are sau a avut ceva de impartit cu doamna respctiva...si d"aia ea a pus poze cu copii vitregi. Si e perfect normal ce a facut..nu vad nimic dubios. Nu e doamna ci sotul de vina.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Acesta comunitate creata virtual, pt mine este un exercitiu de viata.

Si, ca orice exercitiu, nu este musai sa fie identic cu viata reala.

Dar este minunat cand gasesti o vorba buna care sa te aline, cand dai un sfat pt care ti se multumeste.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

e minunat intr-adevar.. si functioneaza repede.. dar e trist ca exista oameni care pot face ceea ce li s-a-ntamplat la Ralcat si Melody.. chiar culmea. nu mi-as fi imaginat vreodata ca cineva paote asa ceva...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

e minunat intr-adevar.. si functioneaza repede.. dar e trist ca exista oameni care pot face ceea ce li s-a-ntamplat la Ralcat si Melody.. chiar culmea. nu mi-as fi imaginat vreodata ca cineva poate asa ceva...

Eu nu am reusit sa le inteleg pe mamele care isi expun copiii in vazul tuturor necunoscutilor.

Cand pedofilii din nu stiu ce tara incearca sa-si ceara
" drepturile "...

In privinta femeilor, care sustin ca au copii care nu sunt ai lor...

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Citat:
citat din mesajul lui oocristina
Sa nu ne fie jena de noi insine, sa avem curajul expunerii.

parerea mea este ca e important sa stii pana unde merge "intimitatea" virtuala. cred ca cele mai "ascunse " ganduri tebuiesc cunoscute numai de aproapele nostru: familie, prietena/prieten, sot/soata etc.. dar e numai o parere.. fiecare alege daca este o carte deschisa sau nu pentru toti.. e o chestiune personala.

dar uneori lucrurile se pot intoazrce impotriva noastra.. alteori te pot ajuta in viata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

Citat:
citat din mesajul lui oocristina
Sa nu ne fie jena de noi insine, sa avem curajul expunerii.

parerea mea este ca e important sa stii pana unde merge "intimitatea" virtuala. cred ca cele mai "ascunse " ganduri tebuiesc cunoscute numai de aproapele nostru: familie, prietena/prieten, sot/soata etc.. dar e numai o parere.. fiecare alege daca este o carte deschisa sau nu pentru toti.. e o chestiune personala.

dar uneori lucrurile se pot intoazrce impotriva noastra.. alteori te pot ajuta in viata.

Ai dreptate, Ardeiash.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Citat:
era mai palpitant daca tu gaseai o alta mamica care se lauda cu sotul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu cred ca daca nu ai de ce te rusina in viata reala, nu are de ce sa te deranjeze ca daca cineva se joaca de-a detectivul ajunge sa puna cap la cap multe chestii legate de viata ta reala, din ceea ce citeste pe net. Ok, le pune cap la cap - si? Sau mai exact, pina la urma pe cine ar interesa asa de tare viata mea incit sa isi bata capul si sa-si consume timpul cu asta?

de exemplu, daca mi-am inselat sotul, stiu ca nu e bine, e o chestie blamata de societate, nu prea-mi vine sa scriu pe forum aici, folosind acelasi user, nu? pentru ca daca cineva se chinuie, va pune cap la cap ce am mai postat si va afla ca o tipa din Iasi care are cutare virsta si cutare ocupatie isi inseala sotul. asta ar putea aduce prejudicii vietii mele reale - presupunind desigur ca desi ii pun coarne, sotul meu este cel linga care vreau sa ramin si pe viitor.

dar daca sint un om "normal"cu o viata "normala" care se incadreaza in normele sociale, de ce mi-ar pasa ca vreun curios cu prea mult timp liber ma poate identifica..?

chestia cu pozele furate... este deranjanta. dar nu reusesc sa ma oripilez de-a binelea din cauza asta - asa-s eu, mai nepasatoare...

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput