*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (33)*
Raspunsuri - Pagina 15
anca_27 spune:
Si eu vin cu parul...
pica de nu mai suport, prin casa doar fire de par, ii cade si lui zibe, ii mai cade si lui daddy, e dezastru. Si eu m-am gandit initial sa-l tund, tot ca si la voi, zibe e intr-una cu fire de-ale mele in manutze, dar....daca m-as tunde mai scurt, cred ca ar fi mai periculos, l-ar inghiti, dne fereste. Asa ca mai rabd cumva, il tin prins tot timpul in casa, si sunt atenta la manutze sa i-l scot dintre degete - odata am gasit-o cu un fir in gura, am tot tras de el pana a iesit tot
, de-atunci doar legat si cu ochii pe ea, daca era scurt...era inghitit demult.
Mirela, nu sunt de vina kg, eu de astea folosesc de la 2 luni, zibe n-avea inca 5 kile. Ceva la prins e buba, daca tot au elastic le poti prinde un pic mai strans, si urmaresti sa nu-i ramana urme pe burtica, adanci. Acum am luat-o si eu, stiam un loc de unde laum doar de astea, cu elastic, tura asta, cand vin acasa, tzeapa, erau fara. Da` si cu astea e ok.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma este iubire 
Sa fim alaturi de Cristian Stefan
Otiliav spune:
Neata!
Si eu m-am tuns mai scurt si am observat ca de cand am venit in Ro a inceput sa-mi cada parul. Inca nu asa rau ca in alte dati dar ma asteptam la asa ceva dupa 3 luni de alaptare. Vitamine nu iau ca imi fac pofta de mancare
.
Si chiar zilele astea am facut un panaritiu, numai ca eu ma operez singura, acum e cam pe duca infectia si nu iau antibiotic, a copt bine si i-am facut loc sa iasa .
Malinas, inteleg ca verisoara ta naste in octombrie-noiembrie si nu are cum sa stie deocamdata daca este baiat sau fata. Eu am diverse lucrusoare de dat, sa vad daca mai ramane ceva de carutul sport de la Ana ca daca va fi functional il dau (partea de carut sport de la carutul Elisei am lasat-o in Norvegia ca saream limita de bagaje). Oricum stiu ca de mult fetele din Bucuresti strang diverse, poti citi la subiectul Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 9 . Tine-ma si pe mine la curent cu ce mai face ca s-ar putea ca intre timp sa mai repatriez lucrusoarele ramase in Norvegia de care nu mai am nevoie.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
julia16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramo2007
Si eu sunt la fel cu parul...chiar am scris zilele trecute.Aseara m-am spalat pe cap si dupa, l-am chemat pe sot sa vada cat a cazut in cada...s-a ingrozit ![]() I-am spus sa-mi cumpere Chel stop sampon si tratament, de la Plafar, am mai facut tratament acum vreo 2 veri si a fost mai bine...uitasem.Cum la fel am uitat de Viaderm pastile e pt. par, unghii si ten...si de asta am luat acum cativa ani.Sper din tot sufletul sa-mi revin cu parul si cu unghiile care am observat ca au inceput sa se rupa... Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Ramo, Laura pt par e f bun ceai din radacina de brusture. Se gaseste la plafar.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
mariana28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 ziua buna spiridusule, criss,,alexa sanatate multa sa fie totul bine ![]() ![]() la multi ani sarbatoritilor zilei de azi ![]() bebecriss felicitari pt dintisor ![]() ![]() ginye bv ![]() ![]() ![]() noi am incercat sucul de morcovel apapat 25 ml...cam in sila asa....si evident are un program tare haotic..papa, ii vine sa vomite, se ineaca cu balutele, isi roade pumnii...se joaca cu jucarele de zor...haotic, haotic totul....buei nu imi place asa ...fug tre sa fac suculetul de morcovel....EDIT am niste dureri ingrozitoare de picioare am degetele mari de la picioare rosiiiii unghile s-au incarnat..am fost la dermatolog zice ca ma interneaza sa ma opereze..pe romaneste sa mi le jumuleasca...sa si le jumuleasca el ca eu nu vreau si pace...sunt in tratament cu tuicomicina ![]() Eliza mami de ingeras Ionut Pavel si de ![]() Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez******************************************* "La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta." Epictetus |
Eli nu vreau sa te sperii, dar eu m-am operat la deget pt incarnarea unghiei, cand eram in scoala generala, a fost oribil, dar nici asa nu mai puteam sta, ii murdarisem cu rivanol toate lenjeriile mamei si nu puteam incalta orice....Asa e ...jumuleste unghia ....dar iti face anestezie locala....apa de ploaie daca ai infectie acolo...offffff si acum simt senzatia aia. dar poate acum sunt metode moderne si nu simti nimik.
Sanatate multa!

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
julia16 spune:
| citat din mesajul lui Amalia Aleinad.g ce ati facut ieri la oftalmolog? Pup bebelina mica sa-i treaca infectia! ![]() Otilia am citit povestea nasterii...esti o mamicuta curajoasa! ![]() ![]() Cameliam si pentru noi e dificil cu iesitul afara in hainutele astea..nu poate baga manutele in gura..se enerveaza.. ..las' ca vine ea primavara cu soare..![]() Julia16 super ideea sa te plimbi cu rolele in spatele carutului! Am si eu role, abia purtate de 2 ori...dar tocmai am fost nevoita sa i le cedez lui David...care la 7 ani si 8 luni poarta deja 37 la picior , iar rolele erau 38-41.Criss muuulta sanatate tuturora! Sa va faceti repede bine si sa nu ajungeti la antibiotice!![]() pozici noi Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Amalia
. Ce mare e David! Deja 37?
. In tabara merge cu colegii de clasa?Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
malinas spune:
alra, o sa caut bavete mai mari.Imi place ideea juliei, de baveta cu manecuta, probabil ca o sa comand pe net daca nu gasesc in magazin.Sa stii ca saptamana trecuta nu am facut de loc miscare, am pierdut cm doar fiindca am mancat mai atent.Oricum, intru in aproape toate hainele de dinainte de sarcina. Intru inclusiv in blugii nr 28.Tare mandra sunt.Saru'mana
julia, multumesc de ideea cu bavetele cu maneci. F bune.Cu cresa nu am facut nimic deocamdata, fiindca inca nu stiu daca incep munca sau nu.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
miki01 spune:
| citat din mesajul lui elilov3 miky.m am citit povestea luptatorului emotionanta... sa rezolvati cu tati ![]() Eliza mami de ingeras Ionut Pavel si de ![]() Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez******************************************* "La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta." Epictetus |

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Povestea puiului nostru
malinas spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Neata! Malinas, inteleg ca verisoara ta naste in octombrie-noiembrie si nu are cum sa stie deocamdata daca este baiat sau fata. Eu am diverse lucrusoare de dat, sa vad daca mai ramane ceva de carutul sport de la Ana ca daca va fi functional il dau (partea de carut sport de la carutul Elisei am lasat-o in Norvegia ca saream limita de bagaje). Oricum stiu ca de mult fetele din Bucuresti strang diverse, poti citi la subiectul Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 9 . Tine-ma si pe mine la curent cu ce mai face ca s-ar putea ca intre timp sa mai repatriez lucrusoarele ramase in Norvegia de care nu mai am nevoie. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |

Roxana are 5 luni deja, va naste in luna iulie si are baietel.Noi ii dam hainutele de la David, carutul 0-6 luni, care nu e landou, dar e potrivit pt varsta asta, scoica de masina (ei nu au masina, dar e buna sa-l poarte pe bebe prin casa) si un leganut.Nu avem patut, asa ca am scris pe forumul indicat de tine.Daca nu reusim sa facem asa rost de un patut, voi pune bani, impreuna cu sora mea si-i vom cumpara unul.Ei nu au banii, iar banutii pe care ii au mai bine ii dau pe mancare si analize, ca stii si tu ca sunt toate scumpe.Saru'mana mult ca te-ai oferit sa ne ajuti.Te tin la curent.
Uite si o poza cu Roxana, e de asta vara, de la nunta noastra.Deci la aproape un an de la data la care a fost facuta poza aia o sa fie mamica.E si ea un copil.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
poze
julia16 spune:
Miki01, Otilia sunteti niste luptatoare. Mi-a facut placere sa citesc povestile voastre. Felicitari
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
malinas spune:
yupiiiiiiiiii...cineva ne da si un patut pt roxana.Ce fericita sunt ca am rezolvat si chesiunea asta, si ce fericita o sa fie ea.Mai ramane sa vedem cum le transportam pe toate din bucuresti in timisoara, dar important este ca le avem. Iubesc forumul asta.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
poze

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1