*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (33)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Criss703, Julia16 , multumim!

Malinas, incredibil ce ai aflat ref. la indemnizatie. Ai depus dosarul anul acesta? Indemnizatia este aferenta lunilor din 2009?

Am dat o fuga la Selgros (a stat tati cu voinicelul) si am gasit si aici Pampers cu viermisor.

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Mi-am amintit...azi noapte in vis citeam ce mai scriu fetele pe forum, ce griji am noaptea.. si scrisese Windy...
Windyyyyyyy unde esti mamicaaaa???????
Andy, Cherie si voi la fel...unde hoinariti???

am fost la pediatru...eco sold si rinichi sunt in regula..
avem 64cm si 6,350kg... a luat 1 kg pe luna..
avem din nou colici urati!!! Eli, avem nevoie de biciul tau ca vad ca singure nu mai pleaca...si daca au plecat, au revenit...
Micky bine ai venit!v-am citit frumoasa poveste!!
Blue fericito...5 ore pe zi somnic......la noi adunat in zilele bune ajungem la 2 ore...deci eu pana nu vine sotul nu pot face mai nimic..
fugggggggggggg

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki01

Criss703, Julia16 , multumim!

Malinas, incredibil ce ai aflat ref. la indemnizatie. Ai depus dosarul anul acesta? Indemnizatia este aferenta lunilor din 2009?

Am dat o fuga la Selgros (a stat tati cu voinicelul) si am gasit si aici Pampers cu viermisor.

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Povestea puiului nostru

Eu am intrat in CIC pe 5 ianuarie 2009, iar dosarul l-am depus pe 13 ianuarie.Deci banii sunt pentru anul 2009, ce conteaza ca de anul asta ar fi trebuit sa se aplice legea cu 85%.

Gata, am bananait suficient pe net azi.Ma bag sa mai muncesc ceva.Stau f bine la proiectele mele si azi nu am facut mare lucru, am scuza vaccinarea lui David.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Malinas nu inteleg , ai primit pe ian. si februarie 2009 numai cate 600 lei ???? Si eu am intrat in CIC cu 1.01.2009 si am depus dosarul in 15 ianuarie dar asteptam sa-mi vina ceva decizie prin posta cu suma lunara care insa nu a venit , tre sa-mi verific si eu cardul

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Malinas, am vazut bavetele cu manecuta lunga la Ikea, dar nu retin pretul.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fete dragi am vazut ca vb de banii pt cic eu vreau sa va zic ca pe 12 martie am intrat in posesia lor suma mare cu 85% nu diminuat...evident iam papat....deh macar m-am ales cu o comoda in camera copilului...acum sunt in asteptarea alocatiei asta de 2 mil nush de ce a intarziat...vedeti de ce a ales eu servicile postei romane stiam eu ca se dau odata cu pensile...ion rade de mine zice aham esti un fel de pensionara.....nah bine ioane
buei eu nu imi scot unghile nu vreau....trag cu tuica si gaz..vad ca se mai trage din roseala si de fete iau si antibiotic...ca sambata nu puteam nici sa calc in picioare
oceanborn de ce cea mai mare placere na na
oti intru sa citesc si eu povestile nasterilor...ca deh mi-a scapat

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stewie spune:

Dragi mamici
Sunt si eu o mamica de decembrie 2008....am fost pe listutza cu gravidutze dar nu am scris niciodata in forum insa v-am urmarit de prin aprilie anul trecut si am fost cu gandul alaturi de voi , insa abia acum mi-am luat inima-n dintzi sa scriu...de ce abia acum??? chiar nu stiu sa va raspund insa sper sa ma primitzi...

Ca sa imi trec si eu datele: am o fetitza o cheama Thea Sofia
nascuta pe 8 dec, la 40 de sapt, apgar 9.9, grasana de 4 kg si 52 de cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Blue, te intrebam de greutate pentru ca si bebelina mea e grasuna, are deja 8kg, a fost mare la nastere. Si eu voi incepe curand diversificarea din aceleasi considerente, plus ca o hranesc mixt, iar san e din ce in ce mai putin

Iar cu somnul, bucura-te ca doarme bine, e absolut normal la varsta asta. Si Cati doarme foarte bine, 10 ore noaptea si vreo 2-3 ziua.

Citat:
citat din mesajul lui blue78

Lauramiron acum am vazut ca fetita ta e nascuta pe 6 decembrie. Exact pe 6 decembrie trebuia sa se nasca si fetita mea, numai ca ea s-a grabit aproape cu o luna. Ar fi cam de o seama pustoaicele, numai ca a mea a iesit in viata extrauterina mai devreme.

http://family.webshots.com/album/570503507pvnrqx?start=36

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Stewie, bine ai venit in clubul nostru!! Sa-ti traiasca micuta, povesteste-ne mai multe despre voi. Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa-ti citim mesajele in timp real.

Citat:
citat din mesajul lui stewie

Dragi mamici
Sunt si eu o mamica de decembrie 2008....am fost pe listutza cu gravidutze dar nu am scris niciodata in forum insa v-am urmarit de prin aprilie anul trecut si am fost cu gandul alaturi de voi , insa abia acum mi-am luat inima-n dintzi sa scriu...de ce abia acum??? chiar nu stiu sa va raspund insa sper sa ma primitzi...

Ca sa imi trec si eu datele: am o fetitza o cheama Thea Sofia
nascuta pe 8 dec, la 40 de sapt, apgar 9.9, grasana de 4 kg si 52 de cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Fluturasha si Lauramiron am vazut niste pozici super! Sunteti doua mamici frumoase si aveti niste bebeline tare fotogenice!.

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput