Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Moama, ce motorizat e Edi Giulianna, va luati jumper d-ala, ai convins sotul :p?

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

Moama, ce motorizat e Edi Giulianna, va luati jumper d-ala, ai convins sotul :p?

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Ufff nu-mi mai aminti. Nu l-am convins, nu vrea neam.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

salutare, multumim din suflet pentru urari! le intoarcem si noi catre edwin, sasha si vesna.
pe Gruia il pupam tare, tare, tare!
Nerantula, inca n-am inceput diversificarea, cred ca de saptamana viitoare, ca saptamana asta n-am nici o sansa. azi am fost la pediatru, amalia inevitabil va ajunge la bisturiu, joi o va vedea un chirurg sa decidem ce facem cu hemangiomul, ca doctora noastra a zis ca nu se va resorbi, fiind reliefat.
in rest ne prezentam cu 8 kg, doi dinti frumosi, mult chef de viata si sanatoase tun.
va pup pe voi toate!
p.s. imi tremura chilotii pe mine de teama, dar...

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Salutare! La multe lunite sarbatoritilor de azi:

Gruia
Amalia
Edwin
Sasha
Vesna

Sunt super odihnita, in week-end am fost la munte, o vreme dementiala! A nins ca in povesti sambata seara iar duminica a iesit soarele. Atat de frumos...pacat ca nu sunt mai dese iesirile astea dar e bine si asa.
Pun si cateva poze daca vreti sa ne mai vedeti

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3360301901/?rotated=1&cb=1237324772131" target="_blank">Criza criza da' eu mi-am luat masina!

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3361112154/in/photostream/" target="_blank">Dariutza pregateste-te ca vin!

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3360302529/in/photostream/" target="_blank">Mai repede tati, mai repede!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Giuliannace masinuta e aia???de unde ai procurat-o???cam cat a costat....asta daca nu e secret...si pe mine nma tenteaza si tot caut...

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Am gasit un filmulet "how to wear a mei tai"...

Foarte fain, dar mi se par subtiri rau de tot bretelele alea.
Cel putin legatura cu copilul in fata, nu mi se pare nimic deosebit fata de marsupiul meu Mothercare. Adica, in legatura cu durerile de spate, vreau sa zic.
Eu as face un mei-tai cu bretelele de 35cm latime minim, care sa se incruciseze lat pe spate si sa treaca in X printre carcii lui bebe, si inapoi pe spate.
Suna SF, I know...

Ai dreptate Ada - in legatura cu durerile de spate, e la fel ca in marsupiu: azi am fost a 2-a oara cu Dragos in mei-tai, cu el legat in fata si spatele meu... pfiu... it hurts!
O sa-l pastrez doar pt. purtatul pe spate cand se face mai cald si scapam de haine.
Cateva avantaje la purtatul in fata tot are, comparativ cu marsupiul:
-pozitia de broasca a picioarelor
-poti pune si un copil mai mare
-poti pune si copilul imbracat mai gros

Eu asa trec bretelele - in X si peste cracii copilului: o fasie pe deasupra genunchiului si apoi pe dedesubtul celuilalt genunchi si cealalta fasie la fel. Deci am doua X-uri -unul in fata altul in spate, indiferent de pozita lu' bebe. Nu fac ca tipa din filmulet, nu mi se pare suficient de safe.

LE: De ce nu-ti iei si tu mei-tai doar pt. purtat in sapte ( inclusiv pe Teo )? Asa ai wrapul pt. fata si mei-tai-ul pt. spate.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Sabinel, cred ca am pierdut ceva, ce e cu hemangiomul? Si Gruia are unul pe manuta, www.flickr.com/photos/30462666@N03/3361211720/" target="_blank">uite, s-a nascut cu el plan, apoi s-a reliefat. Pediatra insista ca trebuie operat, insa dermatologul la care am fost, unul renumit, a spus ca cel mai probabil se va resorbi pana la 3 ani si in nici un caz sa nu se intervina pana la un an, doar monitorizata evolutia.
Esti sigura ca vrei sa-l operezi acum??

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Ramo uite asta e.
Barbata-miu a dat 150 Ron pe ea din Cora dar vad ca pe site-uri e mult mai ieftina.
Daca stii franceza (eu nu) citeste si vezi ce zice de ea.
Mie imi place ca o s-o foloseasca Edi si ca premergator.

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Sabinel, cred ca am pierdut ceva, ce e cu hemangiomul? Si Gruia are unul pe manuta, www.flickr.com/photos/30462666@N03/3361211720/" target="_blank">uite, s-a nascut cu el plan, apoi s-a reliefat. Pediatra insista ca trebuie operat, insa dermatologul la care am fost, unul renumit, a spus ca cel mai probabil se va resorbi pana la 3 ani si in nici un caz sa nu se intervina pana la un an, doar monitorizata evolutia.
Esti sigura ca vrei sa-l operezi acum??

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

off, normal ca nu vreau sa-l operez. daca ar fi dupa mine as lasa-o pe ea sa decida daca poate trai cu el sau vrea sa dispara. problema e ca se freaca si mai sangereaza. uite asa arata al amaliei. e cam cat unghia mea mare. o sa merg si la un dermatolog sa vad ce-mi zice, dar vreau sa aud ce are de zis chirurgul inainte si apoi compar.

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan
...dar una din conditiile de baza in DIVERSIFICARE este ca bebe sa fie infometat.

La noi nu a mers neam faza asta. Se uita disperata dupa tzitzi in primele zile si daca nu-i dadeam incepea sa planga, asa ca am inversat si a fost ok.In plus am inceput diversificarea in puseul de crestere ca asa s-a nimerit. Dupa 5-6 zile cred ca am reusit dar nu astept sa-i fie ft foame, adica ii dau cam la 2 ore juma', de fapt imediat ce se trezeste si dupa o ora tot papa san desi a ajuns la 100 ml de piure de fructe.

LE Babymom eu am procedat exact cum te-ai gandit tu, adica intrerupeam alaptatul inainte de a se satura, atunci cand o apucau vocalizele la san semn ca i-a trecut disperarea de tzitzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel
off, normal ca nu vreau sa-l operez. daca ar fi dupa mine as lasa-o pe ea sa decida daca poate trai cu el sau vrea sa dispara. problema e ca se freaca si mai sangereaza. uite asa arata al amaliei. e cam cat unghia mea mare. o sa merg si la un dermatolog sa vad ce-mi zice, dar vreau sa aud ce are de zis chirurgul inainte si apoi compar.

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_

Nu-mi dau bine seama, e pe fundulet, nu? Atunci nu stiu ce sa zic, insa imi imaginez ce zice chirurgul ...
Ai observat vreo evolutie in timp? La Gruia imi pare acum ca, foarte putin, a inceput sa se estompeze. Mergi si vorbeste si cu un dermatolog priceput. Uof, micutza, mi-e milutza de ea Nu stiu ce e cu hemangioamele astea, pediatra imi zicea ca in zilele noastre aproape nu are copil in evidenta fara un hemangiom, inainte erau mult mai rare ..

Mergi la inceput