Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 19
babymom75 spune:
Sabinel, ma bag si eu ca musca-n lapte, dar eu stiu ca hemangioamele nu se opereaza pana cel mai devreme la 1 an - 1 an 1/2. Dar e bine sa ceri si parerea chirurgului, macar sa stii in ce ape va scaldati. Mie personal nu mi se pare ca arat asa urat, cel putin in poza.
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
simodina spune:
Seara buna!
Babymom multumim pentru dr homeopat, pe mine ma mai interesa 
Noi am fost plecati in wesi a fost fain, am mai schimbat atmosfera. Sper sa plecam si we asta, vreau sa duc cupilu' mare la salina. Babymom ai idee daca pot sa o bag si pe Mara in salina sau e prea mica pentru asa ceva?
Cu diversificarea stam mult mai bine dupa ce dupa o saptamana care nu m-a multumit am hotarat sa merg 99% pe schema care a avut succes la Serban. Asa ca piureul de mere l-am subtiat cu suc si nu cu apa si l-am facut la storcatorul de fructe- un real succes: banana+suc mar golden, golden copt+suc de morcov , golden copt+suc mar. Azi am papat mar hipp ca n-am avut timp sa fac papa si nu l-a mancat cu aceeasi placere ca pe cele facute de mine. Maine ma gandesc sa-i bag putina para in piureul de mar dar as vrea sa le fac eu.
babymom75 spune:
Simodina am notat retetele voastre de diversificare - thanks
!
Si noi vrem sa mergem la salina, la Praid, prin aprilie - mai, inca nu ne-am decis, pt. astmul meu. Eu am fost si anul trecut pe vremea asta, cu Victor; eram gravida in 12-13 sapt. La intrarea in salina este un afis care te atentioneaza ca nu e recomandat sa cobori in mina daca esti gravi sau cu copii sub 1 an; cred ca mai mult ca precautie pt. ei.
Cu noi in aceeasi pensiune erau cazati o familie din Alba, care aveau o fetita de 4 luni cu care au coborat in mina in fiecare zi. Duceau si caruciorul si aia mica dormea mai tot timpul.
Eu nu cred ca are ce sa le dauneze astora mici. Si noi vrem sa-l ducem si pe Dragos cu noi, bine-nteles.
Daca te intereseaza, la Praid am 2 posibilitati convenabile de cazare, aproape de mina si la pret rezonabil. Pot sa-ti dau nr. de tel.
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
sabinel spune:
nerantula, e pe fesa dreapta. pe mine nu ma incurca cu nimic, ea nici atat nu da semne c-ar deranja-o. nu-mi dau seama daca a evoluat sau involuat, dar are zile cand e rozaliu si altele cand e rosu inchis.
babymom, nu te bagi ca musca in lapte, orice parere este foarte bine venita si un sfat, sincer, nu strica niciodata. exact la asta ma gandesc, ma duc sa vedem in ce ape ne scaldam, dar deja i-am zis soatei ca nu-s de acord cu operatia. sa-l opereze ea cand va fi mare daca o va deranja. va pup si sarumana de sfaturi si toate celelalte.
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
andy.p spune:
Buna dimineata si o
.
Alexia s-a trezit la 6,30,si abia acum am reusit sa o culc inapoi
..am avut o noapte mai linistita![]()
babymom si noi vrem sa mergem la Praid cu Andy si cu Alexia si ne-ar interesa cazare
Simodina exact asa am inceput si eu cu Alexia ptr ca asa a mers si la Andy cel mai bine,vad ca si ei ii place tot marul golden in combinatie cu diverse![]()
Ramo ce faceti?Intrati si voi mai des ca vine vremea buna si poate reusim sa ne vedem toate![]()
Giuliannacat a crescut Edi
..si ce frumos sta in masinuta

Nrantula,SAbinelsper sa rezolvati problemele cat mai usor
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
Mihnea de Corrina 
Eduard de Giulianna 
David de Tzitziri 
David de pisik4ever 
Anna de Piersicutza 
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
anca81 spune:
Buna dimineata!
Anamona, multumesc pentru link. Legat de legume, filmuletul pe care l-am postat era intitulat Felul II iar mancarica era de la borcanel. Inainte am incercat sa-i dau legume facute de mine la steamer - morcovi, dovlecel si fasole verde + carnita de pui. N-a mers deloc, nu inghite, scuipa. Asa ca am incercat cu borcanelul - rezultatul, l-ati vazut
. Oala sub presiune nu am dar am sa incerc sa fierb legumele clasic si sa-i fac piureul cu apa plata. Am incercat si piure de cartofi cu laptic, nik. E foarte ciudat pentru ca la inceput a papat piureurile acestea din morcov, nu stiu ce are acum.
Eva,
lui Noah. Offff, offff, ti-am spus eu ca diversificarea pentru mine a fost cosmar la inceput. Acum a revenit 
Am luat si eu cartof dulce (in sfarsit), am gasit in Real, 10 ron/kg
. Am sa-l fierb clasic impreuna cu dovlecel si vedem cum merge. Ii scot morcovul de tot cateva zile. Ma gandesc sa fac o pauza totala cu legumele cateva zile si sa-i dau doar lapte si fructe dimineata, sa uite ca e "terorizata". Gresesc?
Ieri 400 ml lapte si un iaurt. CD, imi pare rau ca si Mikul tau e mofturici.
Laureta, scumpa foc piticuta ta 
Fetele, voua v-a intrat maternitate dupa legea noua? Eu am depus in Ianuarie pentru recalculare (dosarul pentru maternitate era depus inca din Octombrie) si cica acum in Martie trebuie sa-mi intre diferenta. Tot 600 ron au intrat. Oare a fost ceva lipsa sau vreo problema la dosar?
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
andy.p spune:
Anca am vazut si eu filmuletzul de ieri si ma gandeam cu cat stoicism refuza Carla sa deschida guritza.
Eu ieri am incercat sa-i pun mai putin morcov si a mancat ff bine,dovlecel,pastarnac si cartof dulce..cred ca morcovul nu le place in mod deosebit
.nici mie de altfel![]()
Mie mi-au intrat dupa legea noua saptamana trecuta.
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
monica_dicut spune:
Buna dimineata si...

EVA 

Sa fi sanatoasa si fericita si sa te bucuri de Luca pana la adanci batraneti 

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
13+ cu
(Dragos Alexandru??)
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
andy.p spune:
MONI
..multa santate si D-zeu sa aiba grija de tine si de minunea din burtica

EVA
...sanatate,fericire alaturi de cei dragi