*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (226)
Raspunsuri - Pagina 12
Simo27 spune:
Sunteti tare dragute toate
!
Naty
,normal ca nu mi-as schimba copii.ca nu cred ca e o asa mare problema ca Sam nu merge singur inca...dar vad ca altele sunt mai afectate ca mine,si ca imi duc grija
.cu asa prieteni,e clar ca nu mai am nevoie de dusmani![]()
Luny
,ar trebui sa prin curaj,,da!dar cum ziceam nu ma asteptam la asa ceva si am fost prea socata ca sa mai pot reactiona pe moment!sincer,nici acum nu imi vine sa cred....
Irina,Miha-

ar mai fi multe de scris,zis dar mi-a venit sotu acasa si nu vreau sa vada ca sunt inca suparice
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
luny spune:
Cuscra, hai cu pozele diseara, abia astept sa vad norutza!! cocheta si la moda, ovcors, conform a ce a luat de pe tava!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
adriuta spune:
La multi ani!! MARIA. Sa fii sanatoasa, iubita si sa te bucuri de familia ta frumoasa.

Si o poezioara draguta pentru mamicile noastre dragi: Luny, Violeta, Mussara, Roxana, Doinita. Sa fiti sanatoase si sa va cresteti puii in pace si multa dragoste.
"Primaverii,azi vreau sa-i scriu scrisoare,
Sa-i cer un camp cu ghiocei,
Sa impletesc cununa mamei mele,
Din razele de soare, salba si cercei.
Si vantului, as vrea, sa-i cer sa o alinte,
Sa ii sopteasca-n orice loc si timp ca o iubesc,
Iar eu, mereu, ca un copil cuminte,
Imbratisari si ganduri dragi, ii daruiesc."
LA MULTI ANI!!!! puiutilor:
Matei-Cristian, Sean-Adam, Iulian, Amira si Alexia-Teodora
Sa cresteti mari, sa aveti sanatate, noroc si o viata frumoasa.

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
neliaCris spune:
multu fete pentru urari....toate cele bune si din partea nostra bebeilor si mamicilor du puiuti mergetori sau nemergatori...
sa va zic ce mai facem?k!
-de pe 13 febr mergem singurei
-mami este la regim,tin dieta si daca aveti ceva intreberi eu va raspund ca am inpanzit netu cu intrebari si stiu tot tot!!
si culmea culmilor?
:NU AVEM INCA NICI UN DINTE
va pup si vin si eu cu pozici pentru montaj..
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
adriuta spune:
Simo, si la voi e plin de complexate si cum tu ai atatia fini normal ca se mai nimereste si printre ei vre-una. Asculta mami cam cum functioneaza: gandeste mama complexata in gandul ei...vaaai ce frumos e copilasul (adica Sam), uita-te ce bine a crescut si ce frumos si perfect eee.... si se uita la al ei mai micutel poate si incepe sa isi aminteasca una...alta .hmmm...aaa mancal-ar mama da lasa ca el face ...asta, ailalta...Si practic gandeste cu voce tare, incepe sa caute scuze pentru gandul ei si spune prostioare
Mamele astea care 

sunt genul acela care nu pot sa se bucure de viata, sa ia totul asa cum li se da, ele sunt mereu in "actiune"
. Asa ca tu mami nu te mai amara atata ca Sam este un copil PERFECT si frumoooooooooooooooooos
.

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
natynic spune:
Luny, eu imi voi aminti totdeauna cum m-ai sunat sa-mi spui ca esti in travaliu deja; aveai o voce incredibil de calma si senina
Eu ma aflam in Unirii si probam niste pantaloni, scoasa in oras de randunoi in ultima zi ce aveam sa o petrecem doar noi doi. A doua zi, pe 17 martie, am adus-o acasa pe Iulia de la spital...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
mimonix spune:
La multi ani cu multa sanatate si bucurii, noroc cu carul si iubire la fel pentru sarbatoritii de azi : Matei-Mufi, Sean, Iulian, Amira si Alexia !Mamicutelor, sa va traiasca, copiii si sa va aduca numai bucurii

Sa bem
, sa ne veselim
, sa dansam
, sa ne pupam
si sa chefuim
E petrecere in crang 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
natynic spune:
...Deci frumoasa printesa Amira va face mare si banoasa cariera in moda![]()
![]()
![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
mimonix spune:
Simo hai nu fi necajita, ia colea un pahar
ca-i mare zaiafet si razi cu noi oleaca
Ingrijorarea inchipuita fata de evolutia copilului tau numai de dragul de a-si lauda proprii prunci mi se pare de mare kko si as pastra rezerve in viitor fata de aceste persoane. Uite aci exemplu personal ...cand am vazut pe finuta mea , mi s-a parut ca seamana cu tatal ei...dar si mai bine zis...cu bunica, mama tatalui, soacra mamei
Stiind cat de mult isi dorea mama sa-i semene ei fata, sa aiba ochii verzi
si stiind ce greu mi-au picat mie la stomac asemanarile facute de prieteni intre Vladut si socrul meu
, m-am abtinut de la orice fel de comentariu ....am zis ca-i prea mica sa-ti dai seama deocamdata cu cine seamana si gata...oricum e dragalasa foc , ce rost avea sa mai dau "cep" la butoiul cu lacrimi generate de depresia postpartum , nu?
Iar din categoria comparatii....sunt atatia alti copii care nu merg inca, de exemplu Sash din cate stiu eu , nu? Si e subtirel, a facut sport slava domnului, e sanatos tun si hrahit numai bio de bio, alaptat cu carul....asta-i instinctul de conservare sau lenea lenii pe pamant , nu-i nicio problema reala ....Problema reala e cand nu vorbeste, ca Vladutz , de exemplu (sac, am glumit
Si uite asa, pentru ca am zis de Sash, poate apare si ma'sa sa-mi dea vreo doua dupa cocoasa
Asta sa zicem a fost sacrificiul meu la progresul forumului 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
17.25![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!