*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (226)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo, adriutza multam pentru urari!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Zic sa mai vorbesc p-aici la un pahar , pana se trezeste musiu ca e spargator de gasca daca apare [
Multumesc pt toate feed-back-urile de ieri referitoare la ingrijorarile mele ....mi-am imaginat-o pe Gecko singura cuc in imensul parc australian , pe Cleme dand copilului supa cu mana direct din castron , pe Seb bagandu-si picioarele in olita , pe Stef cu o mina serioasa trecand prin multimea de copii galagiosi si facandu-se liniste in urma lui, pe Zoze paruita si ciupita bine stand rabdatoare si considerand ca asa e normal ....ce mai, adevarata comedie Imi si imaginam meciul secolului intre "rautaciosi" si "blajini" , abia astept intalnirea
As fi mai fi zis ca Stela, biata de ea, a dus deja copilul la soacra-sa caci locuiesc impreuna si asta e cu atat mai rau in situatia descrisa ...multa rabdare Stelutz ca trece!
Kya nici nu pot sa-mi imaginez ce emotii trebuie sa aveti si tu si omul tau pentru revederea ce urmeaza sa aiba loc, ma bucur mult pentru voi
Sa va mai spun cum bunelul blajin recte tata, a aduc azi 2 kg de spanac gata curatat, spalat si oparit de el iar eu l-am pus la foc si l-am ars
Si sa va mai spun si ca am ajuns sa mancam fructele in parc ....adio educatie spartana
Si gata ca m-a simtit si face scandal , stiam eu Distractie placuta in continuare va doresc

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

17.25

Acum inteleg eu de ce-i Mufa asa vesel mereu , pai la ce fata avea ta'su cu punga aia pe cap cand a venit el pe lume mai rade si acum cand isi aduce copilul aminte

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

scrisesem un mesaj...unde s-a dus???nu stiu...

deci,Simo:
ia uite ma!!!! ce ma daca nu merge Sam????ete na! ....lasa baiatul in pace ca o sa mearga cand o sa vrea el, nu cand vor finele sau alte persoane,da????eu o puneam la punct, in locul tau, imediat......iote ma!!!!!nu mai pune tu la suflet ca nu are rost......n-are ce face acasa si s-a gandit ea sa observe si sa-i gaseasca un cusur nashicului scump Sami care este perfect ....de invidie probabil, ca alte explicatii in afara ca nu are ce face si invidie...nu vad
ia uite???!!!!s-a vazut cu sacii-n carutza(adica cununata/botezata)ca daca era inainte itit zic eu ca nu indraznea sa scoata o vorba.Stiu prea bine despre ce vorbesc am trei fine mai mult sau mai putin ca a ta.

Ia uite aicide la mine si Antonia...si daca un singur minut mai tii in suflet o astfel de suparare

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Am citit cum "bantuie" gecko noaptea pe forum si cum spre fericirea ei socrela s-a convins ca Patrick e un nume "bun" pt. nepotelul ei.
Kya isi asteapta sotul acasa de peste mari si tari.
Luny e mov pt. ca Mufy studiosul are hobby sa ii muste pe toti. BTW o stii copilul ceva de la unii oameni rade la altii se uita serios:)
AA am mai citit si de intalnirea cu Clau &Co si cum cei doi frumosi nu si-au tradat iubirile si au pastrat distanta.
Am vazut-o pe Valentina si Matei cel infofolici. Mi-au placut shtrampii verzi si cum s-a asortat ea toata.
Tuchi a fost la iarba verde(aia culeasa se Sebica).
butucica face curat dupa canapel.
Nicol a ajuns acasa si acum pupa la fete de numa' Bravos,...sa va fie de fericire si bine vacanta.

Am citit cu mare deliciu nazdravaniile lui Mihaitza "rautaciosul" care ii "bate"pe toti la actiune si asteapta pana termina tati pizza. Zoze tine-o tot asa ca-i MUSAIII:))

:))) andrica a lu' giani, zisa butucel face OF OF OF de aude toata strada cat e el de necajit:)))

Bubu face papa buna. Stef e racit nitzel da-l drege mama mintenas.

Stela e suparata si cred Yo ca ar fi bine sa va luati liber un vichend fara calculator, fata, masa de calcat si oale la bucatarie. Poate o sa fie cel mai bine investiti bani. Vorbiti, discutati, si mama...SPUNE_I CE AI PE SUFLET

LA MULTI ANI!!! SORA DE CUSCRA !!! Sa fii sanatoasa, iubita si sa te bucuri de puisorii tai frumosi 1000 de ani. Sa ne traiesti cu noroc si bucurie!

am citit si despre supararile lui "tonic"(catalina2) in legatura cu gunoaiele din parc. Eu ma enervez cand gasesc cate-un rht de caine prin nisipul din parc. Si noi avem caine dar strangem dupa el si nu ne ducem intre copii cu el. Brrrr.

Naty fuge la kineto cu Iulia care goleste castron dupa castron cu papa bun.

Eu fug la cupil ca da semne de trezire

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Luny fii "antena" aici sa te distrezi!!!!
am vazut si eu toate pozicile din link ca nu le-am vazut la momentul respectiv...buuuuuuuunn.....ajung la poza de grup(recunosc ca pe asta o mai vazusem)unde scrie ceva de genul"o parte din echipa cu care am nascut" .....prima data cand am vazut-o eu chiar am crezut si ma gandeam ce fain ca se gandesc astia sa faca poze cu pacienta.... dar acum mi s-a parut cunoscut un personaj si anume pe prietena fratelui sotului tau, dar nici acum nu am recunoscut-o bine de tot.....ma gandeam eu ca uite ce o cunosc pe tipa asta!!!!.....sigur o fi vreo doctorita ginecolog care am vazut-o la tv.......si in timp ce gandeam asta m-am uitat mai atent si am vazut-o si pe "dna cu maieulsi pe Iuli, si mi-a picat fisa , am vazut si ghilimele de la comentariu.......asa ca poti sa te distrezi pe seama mea...si sa nu uiti nici ora 17.45 cand a implinit muffy un an!!!!...na!!!

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

LA MULTI ANI,AMIRA,ALEXIA!!!!! Sa cresteti sanatoase,voioase si sa va bucurati parintii!!!!!

LA MULTI ANI MATEI,SEAN si IULIAN!!!!!!!!SA cresteti mari,sanatosi si nu prea poznasi!!!!!!!!!Felicitari mamicilor...

Am revenit si eu,dupa atata chefuiala si sint suparata pentru ca Stefan tuseste si are gatul putin rosu,febra nu a facut....Doamne,sper sa nu faca si febra,e prima data cand e asa,el e voios si jucaus acum sper sa nu se inrautateasaca starea lui.Pediatra ne-a dat Panadol 3*5ml,Eurespal si Tantum verde spray-pe care nu am reusit sa-l introduc in gurita.Pai cum sa-l fac sa deschida gurita sa-i dau un fas?Voi ce ma sfatuiti in legatura cu Panadolul,nu e prea mult,asta in conditiile in care el nu face febra?Mie mi se pare cam mult,voi ce ziceti?

Sper sa reusesc sa citesc si eu ceva din urma....si astept sfaturile voastre...

Mergi la inceput

Adela.....panadol???...nu stiu de ce ti-a dat, daca nu are febra.....eurespal ...da parc-i pentru tuse... si tantum pt rosu in gat.Oricum din cate stiu eu panadolul este mai slab decat nurofenul......tu faci cum crezi eu una nu i-as da panadol fara sa aiba febra........vezi si ce mai zic fetele sa-ti formezi o parere

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vezi, Mimo, a inceput devreme cu rasul, a avut motive! uita-te si la fata mea, ce ciuf sculat aveam in cap!
bitza ce tare ai fost cu pozele! si l-am iubicit si l-am pupacit pe Muf la 18,28(nu 17,45, dar p-aroape, mersi oricum!:))) cand adormise la mine in brate la san, cumiiinte si relaxat dupa o topaiala zdravana p-afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

LA MULTI ANI AMIRA, ALEXIA TEODORA, MATEI CRISTIAN, SEAN ADAM SI IULIAN!
SA CRESTETI MARI, SANATOSI, VOIOSI, VOINICI, SA FITI MEREU NOROCOSI!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput