*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (226)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Aliceeeeeeeeeeeee sa nu-mi spui ca nu ai ce sa-mi arati, ca n-ai pozat cocosul!!!!!!!!1

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

MATEI
SEAN
Iulian
Amira
Alexia

sa aveti o viata frumoasa plina de bucurii si impliniri si sa-i bucurati pe mami si tati!!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gand la gand Alice, acelasi meniu l-am avut si noi (doar ca am pus 1 singur cartof, mai mare si lapte-lapte, de capra). A halit tot castronul, asta dupa ce papase si un castronel mai mic cu bors de praz-bietul copil, dupa kineto e somnoros si flamand...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sunt cam necajita sau mai bine spus dezamagita:de ce au tendinta unele mame sa faca comparatii intre copii???adica,uite al meu face aia si ailalta iar al tau nu...al meu la 10 luni paseste singur iar al tau are un an si nu...e,cand credeam ca am doar o fina mai rautacioasa,am descoperit ieri ca mai am inca una.Si dezamagirea e cu atat mai mare cu cat nu m-am gandit niciodata ca va face asa ceva.M-a cam pus la zid,iar eu,ca de obicei nu am reactionat...Eu niciodata,da niciodata nu am comparat copii mei cu altii,ca ai mei sunt mai buni,mai destepti,mai frumosi,ca sunt soarele si luna,ca uite cate fac si cate dreg iar altii nu le ajung nici la picioare...Bine,nu pot avea pretentia ca toata lumea sa fie ca mine,dar..totusi...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo, acuma stii si tu ca puiul cioarei e cel mai frumos din padure . Problema cu finele tale si cu toate cele ce comenteaza in acest mod e ca ar trebui sa realizeze ca pentru FIECARE mama puiul propriu e "cel mai cel" si ca nimeni nu are dreptul sa raneasca sentimentele unei mame. Acum ca mai socializez si eu prin parc am inceput sa simt si eu pe pielea mea astfel de comentarii (bine, dar cand vin din partea finelor tale e chiar NASOL!). Stii ceva? Ia gandeste-te: ti-ai schimba copiii cu altii care merg de la 6 luni, recita Eminescu la 1 an jumate si fac integrale la 5 ani?? NU, cu siguranta nu! Asa ca sa ramana fiecare cu aia ma-sii!

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Simo nu mai fii suparata!!!!

mi-am amintit zilele trecute d eo randunica ratacita de la Brasov.....Nicoleta???????

ALice multumim

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ma, ce suflet poti sa ai sa comentezi calitatile unui copil in fata mamei lui?! oricum ar fi, orice ar fi (nu e cazul tau Simo, mai ales ca sunt rupti din soare amandoi), asta NU SE FACE!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Simo, acuma stii si tu ca puiul cioarei e cel mai frumos din padure . Problema cu finele tale si cu toate cele ce comenteaza in acest mod e ca ar trebui sa realizeze ca pentru FIECARE mama puiul propriu e "cel mai cel" si ca nimeni nu are dreptul sa raneasca sentimentele unei mame. Acum ca mai socializez si eu prin parc am inceput sa simt si eu pe pielea mea astfel de comentarii (bine, dar cand vin din partea finelor tale e chiar NASOL!). Stii ceva? Ia gandeste-te: ti-ai schimba copiii cu altii care merg de la 6 luni, recita Eminescu la 1 an jumate si fac integrale la 5 ani?? NU, cu siguranta nu! Asa ca sa ramana fiecare cu aia ma-sii!

Naty

perfect de acord cu Naty, Simo draga! zau ca nu merita sa te amarasti tu...si poate ar trebui sa devii putin mai curajoasa cand vine vorba de comentarii d-astea la adresa copiilor...eu as pune la punct persoana instant!toate ca toate, dar cand vine vorba de copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

LA MULTI ANI GINERI-MIU ZAMBARETU'! SA CRESTI MARE SI SANATOS!
LA MULTI ANI ALEXIA, SEAN, IULIAN, SA FITI VOIOSI SI SANATOSI!

LA MULTI ANI MARIA UNDERQUEEN PT IERI!

va multumim la toate pentru urari, sa fie sanatosi toti puiutii, sa creasca mari si sa ne aduca numai bucurii!
poate intru diseara sa pun niste poze de ieri de la party! Amira a ales oja, papiota si intr-un final .... banii! bine, asta am facut spre amuzamentul nostru si al invitatiilor, pt ca nu prea le avem noi cu traditiile...
va mai pove diseara (sper sa am timp)

Mergi la inceput

anul trecut, la ora 16.12... aveam stare de spirit buna, asa-i?

Mergi la inceput