LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (113)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi, Rares,David,Radu !

Dulciuri poate suntem mai ciudati, sau nu stiu, nu-mi explic, dar Teodora nu e fan dulciuri. Adica am obs ca-i place mai nou, o bomboana, doua de rafaello.Cioco, ar manca o bucatica(destul de rar) de pofta. Dar daca prinde ea o bucata de cioco...o tine in gura pana se topeste si apoi o scuipa. I-am luat in schimb jeleuri , ursuleti,eh, mai mult sunt de joaca...
Noi cioco nu-i cumparam , mai degraba stickusri, fructe, jeleuri, tic-tac de portocale isi ia Teodora cat stam noi la casa .Chiar si educatoarea de la cresa ca nu prea e cu dulciurile Sper sa nu invete acolo obiceiu'
Oul kinder e interesant pt noi pt ca are jucaria! Nici n-o intereseaza ce-i in cealalta jumatate a oului

Ca o varianta (adica din 2 rele o alegi pe cea mai mica), mai bine incercati sa le dati cioco alba. Zahar au amandoua, numai ca asta alba poate-i agita mai putin.

La noi, din sistemul de recompense niciodata nu fac parte dulciuri sau mancare. Carti, creioane colorate, plastelina,lucruri educative.
Sa vedem cat o functiona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

scurt si la obiect:

La multi ani, Rares!
La multi ani, David!
La multi ani, Radu!
La multi ani, Diana!

nu am stare de mai mult.
edy are o bronsita spastica trenanta pe fond alergic.de acolo i se trage tusea.mai are si ceva muci...de cateva zile traiste doar cu lapte dimi si seara si in rest nimik ..eventual ceva covrigei sau grisine!
am intrebat Dr de Salina de la Praid a zis ca imi recomanda foarte tare sa mergem cu el acolo...pt ca la cum ii haraie e foarte aproape de astm bronsic!...si totul se trage de la o nenorocita de igrasie in baie!.sa vedem cum facem si sa remediem problema.

va pup si distractie frumoasa sarbatoritilor.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

LA multi ani Raresului!!!!!
LA multi ani David, RAdu, Diana!

Laura, sa va ajute Dumnezeu sa se faca bine Edy! Fuguta la salina si la vara la mare. Al meu facea si el bronsita asmatiforma cand era mic, si l-au 'scapat' cu aerosoli la mare vreo 3-4 veri la rand. Acum, consecinta e ca cel mai probabil Amalia are eczema asta transmisa de la el(din cauza bronsitei)
Asa e cu mucegaiul de pe pereti, poate duce la astm cand e vorba de copii asa mici...

Multa sanatate lui Razvanel si lui Matei!!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

mersi mult Bianca
a zis si Dr de mers si la mare ..noi am fost cu el si anu trecut in vara la mare ...dimineata si seara ne plimbam pe faleza sa prindem aerosolii...probabil ca vom face ceva 'sacrificii" sa mergem si la praid si la mare anu asta.pt edy fac orice numai sa ii fie bine.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Laura, sanatate vorbaretului. Doamne ajuta sa se refaca cat mai repede!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Laura, poti merge si la Slanic Prahova daca e mai aproape. Sunt conditii bune si acolo.
Dar cum ati ajuns la concluzia ca e de la igrasie? Noi avem niste mucegai in balcon pe care il tot stergem dar mi-e teama.

Absoluta la noi consumul de dulciuri a cam scapat de sub control pentru ca Petru e la mama iar acolo fiecare ii aduce 'ceva bun'. Macar au inteles sa nu-i dea ciocolata dar scapa la praji de casa, rafaello, napolitane, etc. Si el s-a invatat cu cersituul. Nu sunt de acord cu asta dar sa zicem ca 2 luni nu moare. Acasa intoarcem foaia.
Solutia mea? nu are dulciuri la indemana, daca ii dau ceva nu iau in fata lui din cutie/punga sa vada ca mai sunt. Ii pun pe masa atunci cand nu e atent si apoi il descopera ca 'bun' unic si altceva nu mai avem. Pana sa plece functiona si zicea singur: alta maine.
Avand in vedere ca acum consuma multa energie are nevoie si de dulce.

Roxi ma asteptam la mai mult de la tine azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Laura, sanatate multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

LA ora asta "noi" nastem online , sor-mea are contractii cu laptopul in brate, momentam la 6 minute.
In timpul zilei iar i s-au oprit, oricum nu au fost prea dureroase, cred ca acum incepe cu adevarat. Sper doar ca nu e prea obosita si exasperata de ce nu a mers totul repede si ca o sa fie in stare sa faca tot ce trebuie.

Laura, imi pare rau ca ai vesti proaste chiar acum pe la aniversari, am auzit multe cazuri in care cu varsta problema disparea. Si si eu stiu ca e f buna salina de la Praid. DAca vrei ma interesez de conditii de la o prietena care a umblat mult cu fetita ei.

Biky, nu e nevoie de poezii si vorbe mestesugite, cuvintele spuse din inima au rezonanta mare si tu m-ai emotionat cu vorbele tale, pentru ca ma regasesc in ele. ASa mi se pare si mie ca venirea tarzie a Giuliei ne-a schimbat viata, a adus veselie si implinire in familia noastra. Eu ma uit si acum cu uimire la minunea mea mica....
( nuuuu, nu de la intarcare i se trage ingrasarea...., daaa noo recunosc, sunt o ciudataaaaa)

Dulciuri.. praji facuta de mine (ca fac cel putin odata pe saptamana - dovada: pozele cu mine ), cereale nestle cherioos sau cinimini, raar o patratica de cioco - milka sau kinder, rar biscuiti. Povestea cu cioco a fost cam .. "nelaloculei" ca am prostit-o ca ii dau cioco daca nu plange la cresa , stiuuuu e de raaau, dar apoi am dezvatat-o, acum cere numai daca il vede pe Raul.
Carmen si eu stiam ca e mai buna cioco alba, dar m-au invatat Roxi si Ama ca nuuu, cioco neagra ar fi mai buna. Dar nu ma intreba de ce , ca neuronul e la maternitate cu sor-mea.

Apropo de crize, Giulia e mult mai scandalagioaica de cand e la cresa ( si-l mai si musca pe RAul) si azi am descoperit o modalitate de a o calma: o iau si o strang in brate, o lipesc de mine si o leagan si vorbesc frumos cu ea, ii spun ca o iubesc si ca e puiul meu drag si cuminte. A functionat de data asta, trebuie sa mai incerc.
MA intorc la respirat si cronometrat, iii ce-au evoluat maaa, trupa de la odisee a lui sor-mea are www.contractionmaster.com/" target="_blank">tinator de evidenta de contractii , din pacate io nu cred ca mai apuc sa-l folosesc.

Ioana, Mady, Laura, Ada sanatate la pitici!

Carmen, nu-l mai barfi pe fii-tu ca e nevorbicios, poate e genul care face si tace...cine stie ce calitati ascunse are....

Oooofoooof maiiimaaai ce stresata suuuuunt si acum am si motiv..

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

LA MULTI ANI PUIUTILOR: RARES
DAVID
RADU
DIANA SA CRESTETI FRUMOSI SI SANATOSI!!!! PUPICI DE LA TIMEEA....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

O NASTERE USOARA PT SORA DE KITTY, si un bebe sanatos!! e la prima nastere?

Mergi la inceput