Daaa, prima... si azi spunea ca sigur si ultima
.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
la mine inca nu s-a ternat ziua, si cred ca nici la voi!
asa caaaaaa
LA MULTI ANI, RARES, DAVID, RADU si DIANA!!!!!! sa aveti parte de tot ce va doriti!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
kitty, Doamne ajuta!!!! sa nu se mai "cazneasca" mult sora ta!!! maine dimineata asteptam vestea cea mare!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
Laura ii doresc si eu sanatate multa lui Edy, si cu scuzele de rigoare LA MULTI ANI , sa fie sanatos si cuminte iar tie multa putere in tot ce faci!!!!
si nepotelul meu tot asa are problema asta cu tusea , azi noapte trei ore a tusit continuu, ii e frica si la sormea sa nu fie ceva mai grav, si nu a trecut vreo 3 sapt de cand a mai avut o tuse de care nu mai scapa; anul trecut au fost si la mare si la Praid cu copiii si tot raceste, va fi foarte slabit sistemul imunitar. te mai tin la curent cu ce tratament a primit el sau daca l-a ajutat vreun medicament mai mult.
Daca nu a nascut pana acum (eu sper ca da
), pun si eu "fetele" la treaba. 

Hai sora de Kitty!!! Bebe sanatos si revenire usoara iti doresc!! Push! Push!!!! 
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Laura, imi pare rau de Edysor dragut si scump! Ce greu i-o fi lui, dar tie.... Tare pacatos mucegaiul asta! Poate te ajuta, daca poti sa iei, un aparat Salin. Eu am luat Salin Plus de cand Thea o tinea intr-una din raceala in raceala din cauza mucegaiului pe care-l aveam la garsoniera, ziceam eu. Si am observat ca a fost tare bun in sensul, ca racelile, chiar daca au mai fost, au fost mai usoare. Poate te uiti www.salin.ro/salin-ro/" target="_blank">aici si vezi ce efecte au. Mie mi s-a parut bun, dar filtrul ala, daca e mult praf in camera, trebuie schimbat mai des decat zic ei acolo.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007