LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (113)
Raspunsuri - Pagina 20
pisikuta spune:
'neata!
e pusa n functiune, face spagat si flick-flack la greu. hai surioara, impinge si da ne vestea!
kit, esti la bal sau la spital? pupa grasa din partea mia.
jo: NU POT SA CRED! pupa mateescu mic si multa putere ptr toti 3, sa rezistati si la asta.
biky: o sa pui tu poze cand oi pune si eu. iar pe cumatru puteai s al pui sa presteze ceva, macar ptr jo, o mai inviora un pic, ma...
rein: felicitari ca esti bine. mergi pe mana medicului tau, daca ai fost la el, deci ai incredere si l consideri competent.
absoluta: din pacate, un rand de bunici ii dau dulciuri. 3 zile pe saptamana linge cate un kinder d ala mic de zici tu. natural ca acasa cere "tiotata". primeste un amestec de fructe in schimb: banana, capsuni, mar, kiwi, mango. si se multumeste cu ele. inca nu face podu' si rasturnarea pe spate daca nu i dau ciocolata.
menuet: felicitari ptr bibe si canita!
adina: si eu zic sa mai intrebi un medic. sanatate!
in asteptarea primaverii, azi ma gandeam sa bag un mall. de control, ca banii indexati n au venit inca. dar un test de piata tot merit, sa ies din rutina. nu?
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
stefimic spune:
MENUET felicitari pentru bibe, VEVE e fetita mareeee!
BIKY bravo voua pentru reusita cu numaratul, dezbracatul, mancatul, olita si toate cele, ce vrei mama mai mult asa deodata, mai asteapta si tu ce vrei sa ramanem codasii stupului
.
PISIKUTA plimbare placuta prin mall, dar poate poate cumperi si ceva, iar daca nu macar testezi piata pentru eventualele cumparaturi cand vor ateriza si banutii
.
IOANA
MATEI-PATEI sa treceti cu bine peste varicele, si atentie la scarpinat ca raman semne, dar sa stii ca e mult mai bine mai mic, ca eu am facut in clasa 9-a si tare naspa a mai fost, iar de soramea la 33 de ani a fost groaznic asa ca daca nu ati facut asteptati-va.
REIN foarte bine ca esti bine, daca dr spune ca asa este inseamna ca asa este, bucurate in continuare de comorile tale.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
doina.todor spune:
MULTUMIN MUUULT! pentru urari. Va dorim la toti ce e mai bun pe lume!
Si in special pentru azi :
LA MULTI ANI !!!!!!!!RARES si DAVID si DIANA
Roxanici! tu deja ai nascut! fericit-o io mai am pana la 16.20 ....
Ce repede trece vremea fetele...., parca ieri era cat un pisic si acu ma cearta daca indraznesc sa ii aleg eu haine ca el e "babat"(barbat) si stie el cu ce sa se "imbace".
Absoluta si eu am avut si mai am faza asta cu "Iadu papa boboane si cuata kindel!!!!" desi el a primit foarte putin cred ca in total 3 oua Kinder si maxim 10 bomboane Haribo si asta cand am mers pe undeva... si primea. Deci nu cred ca e vorba de cat i se da sau ce varianta de dulciuri primeste ci pur si simplu le plac si asta vor ei sa pape. Pot sa iti spun ce am facut eu dar te avertizez ca nu am avut reusita de 100% ci doar am imbunatatit sau mai bine zis estompat putin crizele. I-am explicat ( adica i-am repetat de "o suta de mii" de ori ) ca ciocolata si bomboanele sunt desert si ca se papa numai dupa ce papam mancare. Dupa vreo doua luni a priceput relativ, iar acum dupa ce termina de mancat imi cere si cateodata ii dau sau cateodata reusesc sa il combin si sa ii dau Danonino sau iaurt cu fructe ca inlocuitor.
Nu cred ca e solutia pe care o asteptai dar alta nu am, daca afli tu alta solutie... sa mi-o spui si mie te rog, ca Radu al meu ma si bate dupa ce ca se tavaleste pe covor si urla de parca il maltratez.
Varsta lui Raducu
RaisaFudulu spune:
Cu intarziere dar sa stiti ca urarea e din tot sufletu, zi de sarbatoare in stupul nostru a fost ieri:
La muuuuulti ani, Caterina!
La muuuuulti ani, Edy si mami Laura!
La multi ani, Ghibuadina, Flopici si Raluca22
Kitty io pun majoretele la treaba pt surioara si poate azi ne anunti vestea cea mare 

Despre Julica si Raul si dedicatia pt Rares m-ati umplut de bucurie...ce frumos vorbeste ea
Stefimic condoleante....
Matei off off...din lac in put...sanatae multa si sa treceti repede de varicela 
Menuet
felicitari pt bibi...noi nu cred ca o sa scapam in curand dar asta e
Gabi lasa ca mai sunt din astia care tin la silueta...noi nu cred ca am depasit cu mult 10 kg....noua dr nu ne*a dat vitamine a zis ca nu e cazul...
Dulciuri ce sa zic...am avut o tentativa sa vad cum ar reaztiona..in prima faza a refuzat ca de trebuia sa bage in gura
...dar apoi a vazut la tv reclama la ou kinder si in supermarket...mama ouuu....am luat crezand ca nu va manca ..de unde surpriza..a mancat apropape un ou....de atunci nu am mai incercat si nici nu voi mai incerca asta ne-ar mai trebuie dulciuri la cum mananca ea de putin....evitam cat om mai putea...biscuitii sunt singurele dulciuri care le primeste si o felie de tort pe la vreo aniversare....rea mama dar asta e pt binele ei
Si acum pentru ziua de azi...mare petrecere in stup
La muuuuuuuuuuuuuuuulti ani Rares!
La muuuuuuuuuuuuuuuulti ani David!
La muuuuuuuuuuuuuuuulti ani Radu!
La muuuuuuuuuuuuuuuulti ani Diana!
Sa cresteti mari si sanatosi si asteptam pozici de la aniversari....
Raisa este ok ...acum eu m-am intors la serviciu..iar ea e la SLatina la mama...a fost greu mai mult pentru noi...pentru ea decat luni dimineata cand se trezeste interaba de noi dupa aia nu mai are treaba....noi suferim mai mult....vorbim la telefon dar nu prea ne baga in seama...dar nu pot sa va descriu bucuria pe care o manifesta vinerea cand ne vede...topaie si striga in gura mare...Mamaieee, tataieeee....mai tati tutu(Mamaie, tataie a venit mami cu tati cu masina)
E greu cu ea departe dar acolo e in siguranta, sta la curte pot sa o scoata foarte mult afara...sunt amandoi la pensie, merg3e si la gradi vreo 1-2 ore dar cu mamaie....singura nu vrea sa stea....i public e tare timida..de abia o faci sa scoata 2 vorbe....u stiu cu cine seamana ca ma-sa are o limbarita...dar s-o trata si ea in timp....astept sa vad cum se va comporta la ziua ei ..ca anu trecut nu a avut parte de copii la ziua ei ca a facut varicela si au venit decat adulti.....
Hai ca m-am intis ca o zi de post...Va pup si va urez o zi frumoasa
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
ioanaradu spune:
buna fetele!
va dau o cafea la pranz. 
multumim de incurajari. prima noapte a fost groaznica. a facut febra, a vomitat, a tusit, a mucit, i s-au inmultit bubele.
acum are si in gurita si pe buze, papa numai chestii moi si lichide: iaurt, lapte, banana pana acum si o sa incerc o supa mai tarziu.
azi noapte mi-era asa o mila de el. vomita si eu eram langa el si il ridicam din patut si el striga: hai tati a baieeee!!! hai tatiii! adica sa vina si tati repede la baie, dar tati era deja la baie cu prosoapele vomitate. 
dulciuri matei mai papa ciocolata kinder cand i se da, sau daca vede. nu e chip sa scapi sa nu-i dai daca a apucat sa vada. de cele mai mult ori papa cat ii trebuie, nu mereu mananca tot batonul sau tot oul. uneori mai ia cate o gura de bounty de la mine (daaa, eu sunt fan!!!). de tavalit se tavaleste dupa nininooooo mamiiiii = danonino. totusi am observat ca e doar ideea de iaurt mic si colorat, ca la fel de bine pot sa-i dau casa buna sau nutriday cu fructe sau oricare altul cu fructe. si la noi functioneaza faza ca trebuie papat doar dupa masa.
acum, la noi mai e manie cu cutiutele mici de lapte fulga. a vazut la gradi la o fetita careia ii aduce mamica si cate 2-3/zi, ca altfel nu mananca nimic. m-am trezit cu el urland in real: ateeee mamiiii!!! eu ii aratam cutiile mari, el nuuu aiaaa mamiii. l-am dat jos din cos si s-a dus direct la raft. m-am tot mirat pana am aflat de la gradi de fetita asta.
cumatra biky apreciez ca m-ai asteptat, dar dupa cum vezi am avut "dicstractie" pe sistem turbo aseara, nu mi-a mai trebuit cumatru. 
cam atat ... ma duc sa distrez varicelul!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
roxanici spune:
alohaaaaaa
La Muuuulti Aaaaaaaaaaaaaaaaaani, David, Radu!!!
sa cresteti sanatosi si voinici
mai, am lipsit pana acum pt ca am avut o treaba.....l-am nascut pe rares
de-aseara ma tot chinui si abia azi am reusit![]()
Sanatate la bolnaviori, Ioana imi pare rau ca o dati din lac in put mereu....
RaisaFudulu spune:
Roxanes ...bine ca se hotara si Raresu sa iasa dupa atat chin...acu treci repejor si refa-te si pune neste poze cu tortu lu Rares si cu sarbatoritu![]()
![]()
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
madybulancea spune:
Daaa deci razvi are tem 39,rosu in gat,vad ca il incearca si o tuse si e miorlaiiiit frateeeee....of!!!!!!na ma plang si eu aici....sunt suparata tare si eu cand sunt suparata imi vine sa bag in mine numai dulciuri...dar sunt la dieta,ink rezist dar ma intreb cat......

Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
radcarmen spune:
Ioana si Mady, rezistati mamici, fir-ar mama lor de virusi
. Insanatosire grabnica Matei si Razvan!
Ioana, Vlad nu a facut parca chiar asa urat la varicela si bube a avutr nu f. multe. Dar a avut muuuuuuuuulte bube la fundic si putzica, era groaznic. A avut si prin gurita ceva. Dr. lui mi-a recomandat sa ii dau mancare usoara pentru ca virusul asta al varicelei forteaza ficatul. Sanatate!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
elpower spune:
LA MULTI ANI RARES !!! La multi ani GEORGE!
La multi ani DAVID!
La multi ani DIANA! Sa va dea Dumnezeu tot ce dorim toti copiilor nostri, numai lucruri bune!!!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007