Licurici de ianuarie februarie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
DarkBendis spune:
Ziua buna la toata lumea!
Alinuk, multumim pentru urarile de buna-dimineata! (io ma servesc cu ceai si cookies ca mi-s in rainy Scotland... am un Tetley decaf asa de buuun!!)
la Alexandra de Anculet!
la Andrei de IrinaC!
la Razvan de Crisspy!
la bebe de Ela2233!
Oana, daca nu esti inca pe listuta, pune datele lui bebe al tau (data nasterii, greutate, scor apgar), eventual si data ta de nastere ca una din fetele care au parola pentru deschidere/modificare listuta (eu nu o am) sa te treaca. Ce frumos bebe e Edy al tau 
Vad ca se pun intrebari referitoare la fontanela... nu mi-a zis nimeni nimic cat de mare/mica e sau cat ar trebui sa fie. Am vazut ca a verificat-o medicul la control... banuiesc ca daca ar fi fost oarece probleme mi-ar fi zis
Oricum, pe aici vitamine/Vigantol sau echivalent nu se dau automat la bebei, doar daca ar fi ceva probleme.
Selene, daca la mine ar veni careva "din afara" sa ma ia la intrebari sau sa critice cum cresc cupilu' le-as zice vreo doua... Pai 1) ce treaba e asta sa lasi copilu' sa urle "sa-l calesti" sau "sa nu-l inveti rau"? Pai asa ce-l inveti?
Asta cu "pe al meu l-am lasat sa planga cate o ora sa nu il invat rau si uite ce copil cuminte am" mi se par din aceeasi categorie cu "la al meu ii mai trageam cate o mama de bataie la fund cand facea cate o prostie si uite ca l-am facut om" 
Si 2) Io imi cresc copilul... nu matale care ai venit, stai juma' de ora si pleci... sau si mai rau... staaaai da' nu pui mana, ci doar indicatii pretioase
. Noroc cu faptul ca domnii catei latra, caravana trece... si copilasii cresc - fiecare e diferit si fiecare mamica face cum crede ca e mai bine pentru ea ![]()
Asta cu kk mult-mult se intampla ... pe mine ma distreaza ce mutra satisfacuta scoate Mister Mister dupa "unu' mare de tot" ![]()
Irina, curaj si incearca sa te stresezi cat mai putin - ca sa nu te stresezi de tot e imposibil. Ca altfel nu am fi mamici 
Aalina, ma bucur ca sunteti bine, sper sa treaca si colicile la voi 
Flowerbee, asa-i, ai dreptate, cel mai bun remediu pentru temerile/depresiile/"gandurile" mamicii e zambetul puiutului. Ma bucur ca ati depasit si voi momentele mai grele de la inceput
La noi s-a desfundat bine nasucul, se pare ca nu mai avem acum nevoie de pompita... de ieri dimineata nu am mai folosit-o... sa vedem ce se mai intampla.
Ttenzika, ma bucur ca ati avut un week-end fain!
Naty, minunate sunteti 
!
O saptamana buna va dorim si noi!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Naty spune:
dark 
Ma bucur ca Mister Mister e mai bine!
irina te inteleg perfect, asa am patit si eu la Ioana! Trebuie sa gasesti resurse sa treci peste starile astea. Copiii sunt mult mai puternici decat ne imaginam noi.
Azi ma duc la doctor la control si dupa dau o tura prin Plaza, mi-e asa de dor de-un shopping, de prin noiembrie nu am mai fost (si asta e pasiunea mea cea mai mare).
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
floryela spune:
Buna fetele ! am fost membra la mamici de martie-aprilie 2009 numai ca puiul meu a aparut pe 23 februarie 2009. e baietel, se cheama teodor constantin si a avut la nastere 2,900 kg, 49 cm si apgar 9. poate ma primit si pe mine la sectiunea voastra ! oricum eu intru sa citesc ce mai scrieti, ca mai ma inspir si eu de la voi. e primul meu copil si ma cam sperii din orice. acum am inceput sa ma mai obisnuiesc dar tot mai am emotii.
floryela 
mama de baietel
oana_vr spune:
Pe bebele meu il cheama Eduard Andreisa nascut 3930g,52cm scor apgar9 data nsterii 9.01.2009
crisspy spune:
Hello fetele,
Suntem baieti mari, astazi facem o lunita 

.
Suntem mai bine cu kk, multumesc de sfaturi IrinaC si Bee. Nu mi-a varsat deloc, l-am stimulat un pic cu supozitorul si a inceput sa faca. Ba mai mult cere singurel de mancare acum asa ca cred ca suntem pe calea cea buna.
Am inceput sa si dormim mai mult noaptea, ne trezim la 4-5 ore in loc de 3, ce mai, am crescut
.
Au mai ramas pardalnicii de colici pe care trebuie sa-i potolim da' ne descurcam noi.
LMA tuturor bebelusilor care implinesc azi saptamani sau lunite
Multi 
la toata lumea
PS Scuzati scrisul, stau cu bebe intr-o mana si tastez cu cealalta.
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930
oana_vr spune:
Eu locuiesc in Italia si sincer nu sunt foarte multumita de sistemul de aici.La nastere a fost super ok dar despre medicii pediatrii nu pot spune acelasi lucru.
Si aici nu prea tii se da nimic pt colici ei favorizeaza masajele la burtica....doar ca la Edy nu aveau nici un efect.Spre norocul nostru ca nu a suferit f mult de colici pt ca mananc eu foarte strict.
Acum are o iritatie pe fata care persista cam de o sapt si ceva chiar 2....am fost cu el la medic si mia zis sal spal cat mai des pe fata dar eu nu cred ca o sai treaca doar cu atat.Daca imi puteti da vreun sfat va multumesc
miereamara spune:
Buna fetelor!
Okila, La Multi Ani, sa fii sanatos si iubit de mami si de tati! Irina multa putere si nu te mai stresa, o sa fie bine!
Naty, Nadia este o frumusete de copila! Sa fie sanatoasa!
Azi am fost la pediatru, am ales sa facem o parte din vaccine azi (Hepatita B, Rotavirus si Difteria/Tetanus/Pertusis) si restul (Pneumococcal, polio si Hib) peste doua saptamani. Nu am vrut sa ii supraincarc sistemul cu toate cele sase vaccine. A plans un pic, dar mai rau a plans cand i-au luat sange din calcai pt testul de boli metabolice. I-au facut un asemenea test si in spital, dar nu l-au testat pt toate bolile si eu primisem un kit gratis de la o fundatie care se ocupa cu asa ceva, asa ca l-am folosit (ei testeaza copilul pt toate cele 50+ boli metabolice).
In rest, avem un copil mare
, dar asta stiam deja, se incadreaza in 98 percentile in limita superioara, cu 63.5 cm in lungime si 6 kg (noi il cantarisem imbracat inainte si credeam ca are mai mult). Pediatra a spus ca totul e ok cu el, reflexe, etc, lungime, greutate, circumferinte, toate sunt corelate.
Bubitele pe care le are pe fata si barbie sunt heat rush, de la caldura (deja cele de pe picioruse i-au disparut).
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
crisspy spune:
Fetele, bebelusii vostri cam cat mananca sau mancau la varsta de 1 luna?
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930