Licurici de ianuarie februarie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
miereamara spune:
Crisspy tb sa corelezi cantitatea de lapte cu varsta, dar si cu greutatea copilului. Un copil de 2.5 kg mananca altfel decat unul de 4 kg.
Aidan la o luna avea 5 kg si manca 120-150 ml la o masa, cam la 4 ore (noaptea la 5-6 ore).
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Crisspy tb sa corelezi cantitatea de lapte cu varsta, dar si cu greutatea copilului. Un copil de 2.5 kg mananca altfel decat unul de 4 kg. Aidan la o luna avea 5 kg si manca 120-150 ml la o masa, cam la 4 ore (noaptea la 5-6 ore). |
Mersi de raspuns Miere. Razvan are 4,5 kg si mananca cam 100 ml la o masa tot cam la 4 ore. El pare a se satura, dar asa mananca de pe la 2 sapt si jumatate si ma gandeam ca poate este cazul sa mai crestem un pic portia.
Este adevarat ca mai are mese in care nici macar 100ml nu mananca din cauza faptului ca e adormit.
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andreihttp://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930
Anuc spune:
Ce faceti dragutelor?
Noi suntem bine,ne-a trecut raceala, muci mai avem doar dimineata. In schimb mi-a racit Ioana. Si cum nu intelege sa nu mai stea calare pe fra-su, am trimis-o la bunici. De abia astepta..
Acum parca ma incearca si pe mine...am exact cum zice Irina, cefalee si ma racaie gatul...daca racesc, ma impusc!
Fetelor, nu stiu ce se intampla, dar Filip e ff cuminte. Doarme noaptea cate 6 ore, iar ziua papa si doarme regulametar,cate 2-3 ore. A disparut agitatia...nu pare sa mai aiba colici si nu-i mai dau nici macar bonisan. Iar eu mananc de toate, inclusiv ceapa verde
Il pun in pat si adoarme singur.Tot sper sa nu fie doar o faza si ma rog sa nu ne treaca ![]()
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
cami_antonia spune:
anuc felicitari pt un bebe asa de cuminte ... vreau si euuuuuuuuuu
aalina chiar ma gandeam ca nu ai mai dat nici un semn de viata ,... sa fiti bine si sanatosi ... sta e tot ce conteaza ...
irinac la multe luni si la multi ani pt bebe OCHILA .. cum mai esti azi??? zi-ne ceva ...

noi aseara am adormit la 2 noaptea dar am dormit multtttttttt ... pana la 11 ziua eu si pana la 12 fata ... asa ca ne descurcam ... incercam sa facem un program si ne reglam usor usor ... aaaaaaa ... si la noi merge cu INFACOLUL ... avem inca chirceli ... dar facem mai des basinici si caca ... asa ca momentan suntem multumiti ..
jasmi 
Camelia
Carmen_Marieta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia carmen vroiam sa te intreb daca ai mai tinut legatura cu doctorul toma si daca vreau si eu sa ajung la el sa imi vada fata se poate ... da-mi cateva amanunte plssssssssss mercic p.s. poate imi rapunde si mie cineva la intrebarile 2 de mai devreme plsssssssssssssssss Camelia |
Da Cami, o sa-ti trimit pe PM nr de tel, si datele de contact.
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
Anuc spune:
Alina, felicitari ptr montajul cu alaptarea! Si feliciari mamicilor care au trimis pozele! Sunteti superbe toate! Bineinteles ca am plans...![]()
Eu ma gandesc adeseori cu ciuda ca va veni ziua in care o sa-l intarc pe Filip (sper cat mai tarziu)....alt copil nu cred ca voi mai face, sunt sanse minime sa-l fac pe al treilea si nu voi mai avea sansa sa retraiesc momentele in care tii un pui mic la piept...alaptatul este si pentru mamici un dar divin, nu numai pentru bebei...eu ma simt atat de relaxata si linistita cand il pun la san..e minunat!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
IRINA.C spune:
MULTUMIM pt urari! a mers prost forumul, sa nu zic ca nu a mers.
o zi depresiva. Andrei a mai tusit si eu am innebuni
(nu mai tusise dp externare)+ mi s-a parut si infundat/fonfaia in timp ce dormea in leganel.aspirat copilul in consecinta.
Anuc voua cum v-a trecut treaba acasa/?ma bucur sa aud asta.
Cami multumesc pt incurajare.Si eu apelez la divinitate mai rar, dar o fac.Mai greu cu Radu![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
cami_antonia spune:
irinac
carmen ... astept cu nerabdare PM-ul sa vad daca pot ajunge la dansul ... da crezi ca se supara daca il sun si intreb de el??? ... as vrea sa vin cu fata sapt viitoare sa mi-o vada ...
Camelia
Leditia spune:
La multi ani sanatosi si fericiti licuricilor:
Aidan
Grumetel
Razvan Andrei
Paul
Maya Maria-Ayeneea
La multi ani si mamicilor de licurici 
Naty 
Claudi@ 
ela2233
Tutu85 
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.

POZE CU NOI
de David Christian
bebelusi spune:
Cami mai esti ca vreau sa te intreb ceva?????
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"