Licurici de ianuarie februarie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Botezul..cred ca de data asta am reusit

Mergi la inceput

Da am reusit sa vil arat s pe bebicul meuo zii buna tutoror mamicilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_vr

Poate imi poae spune si mie cineva cum sami pacalesc bebicul sa ia suzeta.....nu o vrea nicicum....prefera degetelul

Da' de ce vrei musai sa ia suzeta?? nici Eliza mea nu vrea si nu insist, ea isi mai suge degetzelul/pumnul: fie cand ii e foame, fie - mai nou - pt k incepe sa descopere lumea din jurul ei si baga in guritza toate cele, din ce in ce mai multe...

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Nu tin neaparat doar ca nu asi vrea sa nu se obisuiasca sa isi suga degetelul

Mergi la inceput

Sa nu isi suga degetelul....am si eu o intrebare:la vaccinul de 2 luni dc face febra e ceva ingrijorator????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

oana, e ok sa faca febra dupa vaccin (dar nu toti copiii fac), e o reactie normala la vaccin. ii poti pune un supozitor de paracetamol pt copii preventiv.

puiutzul meu are 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Fetelor,cat supozitor pt copii se pune in funduletul unui bebelus de 5 saptamani si ceva si cam la cate zile? De exemplu, daca nu a facut kk de 3 zile, ii pun supozitor sau il mai las?Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Bebelusi, sa stii ca nici la noi Debridatul nu are efect. Am incercat si Sab si Baby Drink fara efect si avem niste colici ingrozitori. Cand il apuca, adica mai tot timpul nici sa suga nu mai vrea, urla si se contorsioneaza si lasa tata si o cere si iar o lasa si iar o vrea si tot asa.
L-au apucat cam la o saptamana de viata si sper sa-i treaca cat mai curand! De dormit adanc fara sa sa contorsioneze si sa se screama si sa geama doarme cam 3-4 ore ziua, dar au fost zile cand a dormit efectiv doar 1,5 ore si 3-4 noaptea, dar au fost nopti cand a dormit doar 2.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ingrid la mine sa stii ca are efect deocamdata, dar am si grija sa il pun sa ragaie fie pe burtica fie pe piept si apoi doarme, e drept...nici la noi nu doarme linistit tot timpul, dar nu se mai arcuieste asa de durere cum facea inainte.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

multumesc selene si bebelusi
bebelusi sigur, va primim in petit!
oana tare scump printisorul tau!

Fetele, va place buchetul pe care l-am primit de la sot de ziua mea?

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

Mergi la inceput