Copii din 1995-1998(29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Telefon i-am luat din nou, ca trebuie sa stiu de unde s-o iau, ei nu i s-au furat, i-au cazut din buzunar, in taxi si n-am reusit sa le mai recuperez, desi cand am sunat pe numarul ei, ultima data, mi-a raspuns careva, dar n-a vrut sa vorbeasca. Pentru camera foto noua a strans din greu banutii, acum vad ca are grija de ea ca de ochii din cap, i-am spus si stie ca nu-i voi mai cumpara nimic din ce pierde.

Life is a balance of holding on and letting go.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Hello fete ,happy Monday !

alma ,aproape toti fac la fel .Vorbesti cu ei ,ii intrebi ,explici ,argumentezi ,par sa fi inteles .Numai ca peste un timp (destul de scurtut )o iau da capo.Is copii .Inca sunt pe drumul de-a intelege consecintele faptelor lor . Ei vor sa faca ce le trece prin cap si consecintele sa le suporte ...altii . Daca-i pui sa le suporte ei nu le convine ...
Are TB in clasa o fata ...olimpica national la romana ...in pauza sta in banca ,nu vorbeste cu nimeni ...de obicei are o carte sau un caiet in fata ...Oricat as putea parea de iresponsabila ca parinte asa ceva nu mi-as dori .
Scriam zilele trecute de testul de la engl in care au avut de facut o povestire cu expozitiune ,intriga ,punct culminant ....
Abia azi am aflat ca pe langa asta au mai avut inca 3 ex .destul de solicitante -in 50'. Il intreb de ce nu mi-a spus si de ele .Nu era sigur daca le facuse bine ....A luat 10 .

Rolul cred ca-l abordeaza in functie de indicatiile regizorale . Dupa cum e scris scenariul .Oricum se vrea o ironie ,ceva .

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui flower-power

Hello fete ,happy Monday !

alma ,aproape toti fac la fel .Vorbesti cu ei ,ii intrebi ,explici ,argumentezi ,par sa fi inteles .Numai ca peste un timp (destul de scurtut )o iau da capo.Is copii .Inca sunt pe drumul de-a intelege consecintele faptelor lor . Ei vor sa faca ce le trece prin cap si consecintele sa le suporte ...altii . Daca-i pui sa le suporte ei nu le convine ...
Are TB in clasa o fata ...olimpica national la romana ...in pauza sta in banca ,nu vorbeste cu nimeni ...de obicei are o carte sau un caiet in fata ...Oricat as putea parea de iresponsabila ca parinte asa ceva nu mi-as dori .
Scriam zilele trecute de testul de la engl in care au avut de facut o povestire cu expozitiune ,intriga ,punct culminant ....
Abia azi am aflat ca pe langa asta au mai avut inca 3 ex .destul de solicitante -in 50'. Il intreb de ce nu mi-a spus si de ele .Nu era sigur daca le facuse bine ....A luat 10 .

Rolul cred ca-l abordeaza in functie de indicatiile regizorale . Dupa cum e scris scenariul .Oricum se vrea o ironie ,ceva .

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

super tare!...felicitari,TB!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Miha 007 La multi ani Andreei, scuze de intarziere.
Tot ce-si doreste si sanatate.
Vazut noua achizitie, felicitari pentru un super catel. Acuma, ai ceva de lucru, dar te descurci tu. La noi cand era Oreo mic, cam in primele 6 luni parca aveam un mic copil, fara pampers, alergand prin casa... Stresant, dar e o perioada tare faina cand ei sant pui.

Mara felicitari lui TB pentru rezultatele f bune la engl. Ai dreptate, cat de mult ne stresam pentru copii nostri, si cat de mult vrem sa-i avem ca niste sfinti, totusi, nu as vrea sa-i vad ca fetitza din clasa lui TB. La scoala baietilor, in timpul pauzei mari, parintii fac de grada. Cateodata mai vad cate un copil mancand singur, si asa ma intristez... mai ales cand la mese alaturate sant grupuri - grupuri care rad si fac sotii.

Miki doar santem mame de baieti, maine poimaine nu ne mai baga in seama pana cand fac nunta. Ce te intristezi asa? Numa acu 2 ani, Elliot a trecut pe langa mine ca pe langa un strain in curtea scolii.... Atunci l-am salutat si l-am intrebat de binete sa fiu sigura ca ma vad si prietenii lui .... Daca ai avea baieti mamosi, nici asta nu ar fi bine.

Alma la noi nu e problema cu pierdutul, cat avem probleme cu distrusul. Elliot nu prea stie sa aibe grija de lucruri, haine, electronice, orice. Matei in schimb e complect opus. Oricum, Elliot cand a mers in excursie cu clasa in LA, a vrut sa-si ia ipod-ul cu el pe autocar. I-am zis ca nu-mi pasa, dar daca-l pierde sa nu creada ca primeste celalalt ipod touch in schimb. Dimineata l-am intrebat ce-si ia cu el, mai mult sa am un inventar sa stiu ce iese din casa, si a fost decizia lui sa nu-l ia. Ma mir, ca de obicei.. nu prea conteaza ce zic eu, ca tot ca el face.

Miha te vad mai activa, asta inseamna ca esti mai bine. Ma bucur.

Mihaela bafta cu examenele finale. Noi am primit scrisoare in week-end pentru Matei ca nu e la Explorer. Daca vrem sa fim pe waiting list. Asta e. Nu prea aveam sperante mari, ca aplicatii au avut cu sutele, pe un loc, maxim doua. La voi care mai e situatia cu scoala Silvei?

Ana despre bataia de cap cu profa de mate, no comment. Pacat ca taman acuma, la varsta asta, Alex are si primeste mesage mixate. Trebe sa fii tare diplomata, si sa nu-i dai apa la moara prea multa lui Alex, ca vrei sa ai un copil respectos in orice situatie. In acelas timp, Alex trebe sa te stie si de partea lui. Dificila situatia, ziceam ca la varsta asta, cand am impresia ca tot ce vorbim sant doar vorbe in vant, nu stiu cat se prinde.

Agho ce mai fac copii? Profesorul lui Matei e plecat in Morocco saptamana asta, asa ca au si ei substitute. Asa ca el a inceput vacanta de pe acuma, si imi povestea vesel azi dimineata ca nu vor mai avea teme decat la mate si engleza. Nu trebuie sa scrie in jurnal, sa citeasca ... eh.... o adevarata vacanta.

Dana voi nu aveti vacanta de Paste?

MqqM cum mai esti? Te-ai refacut? Se vede burtica?

Vic pe unde ai disparut?

Andra si ma rog pentru tine.

In week end am fost cu baieti la un festival al stiintei in Balboa Park. Meciul de fotbal a lui Elliot a fost anulat ca nu aveau destui jucatori asa ca am fost la festival. Lume, lume, si iara lume. Nu ma asteptam sa fie asa de aglomerat evenimentul. A fost interesant. Mie mi-a placut aparatura care creaza efecte pentru filme si incetineste mult imaginea. Era un balon cu apa care se spargea, si cand incetinesti imaginea, vezi apa cum sta ca o minge, in forma balonului, si apoi in urmatoarea secventa incepe sa-si schimbe forma.
A, si am fost la cumparaturi de pantofi Stateam si eu cu picioarele pe scaun si-mi admiram noile achizitii. Matei a fost haios acu o sapatmana, cand ne explica de ce a pierdut echipa lui Elliot la fotbal. Zicea ca Elliot statea pe teren si-si admira noii adidasi , in loc sa stea cu ochii pe minge...Binenteles ca asta e poveste exagerata de fratior plin de dragalasenii cand e vorba de frati'su.

O saptamana buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mihaela am vazut prajitura aia cu visine, si-mi la greu... Confirma-mi si mie amidon = corn starch????
MqqM, tu ce zici, cum se zice la amidon in engleza???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Buna, fetelor!
Am mai apucat sa citesc cate putin, dar nu prea am timp sa scriu, si mi-e jena ca nu raspund la fiecare . Ca sa nu mai spun ca iar a dat amigdalita peste mine - a 4-a in 2 ani, cam una la 6 luni .Asa ca, dupa febra, cu dureri de gat, nu sunt tocmai o companie placuta.
Va multumesc tuturor de urari, asa, cu intarziere.
Miki, La multi ani si tie - tot cu intarziere .Eu mai am 2 ani pana schimb prefixul. De la ultima schimbare de prefix, nu prea m-am mai bucurat de aniversarile personale. Incerc sa ma pregatesc mai bine pentru schimbarea care vine.
Daniel e genul retras, care sta mult in pauze si isi face la teme sau citeste. Eu il tot imping sa vorbeasca cu alti colegi, sa iasa din casa, sa fie mai independent. Desi, cand a plecat cu bicicleta la scoala si de-acolo la biblioteca si abia apoi acasa, mi-am facut ceva griji. Dar, copil cuminte, m-a sunat cand a ajuns acasa, sa stiu si eu, desi nu-i cerusem sa faca asta.
Andra, imi pare tare rau. Condoleante.
Mihaela770, La multi ani Andreei. Si sa va bucurati cu totii de catel.
Alma, la mine Daniel nu pierde lucruri. Din clasa a 4-a i-am dat o camera digitala in tabara si-n excursiile cu scoala, sa faca poze, si mereu a fost bine. Mihai, insa, e complet diferit. In primul trimestru de scoala anul asta a pierdut 2 jachete de scoala. O sa ma duc in prima zi din trimestrul 2 sa le caut.
Mamicilor din Romania, va apreciez foarte tare puterea cu care faceti fata sistemului, profesorilor... Eu tot citesc ce scrieti voi si ma minunez...
Mara, felicitari lui TB pentru 10. Sa o tina tot asa.
mhldvrc, cum a fost la ecograf? Sau am ratat eu?... Ma bucur ca Mihai se straduieste mai mult pentru scoala. Felicitari pentru asa copii buni!
Sanca, sa porti cu placere pantofii. Copiilor le-a placut la festivalul stiintei? Credca a fost interesant.
Mqqm, cum te mai simti? Sper ca esti bine.

Copiii sunt in vacanta, 2 saptamani, iar noi vom avea liber si vineri si luni. Ma rog, la mine s-a prelungit vacanta cu 4 zile, ca saptamana asta ma duc la injectii, nu la munca. In fine, macar e o penicilina pe zi, nu 4 ca-n Romania, si numai vreo 4 zile (doctorita vroia 5, dar e public holiday si ar trebui sa stau la coada la spital sa mi-o faca), asa ca o sa continuam actiunea cu pastile. De fiecare data imi amintesc cum era sa fiu bolnava in Romania, si ma tot minunez de cum e aici. Pai la fiecare injectie asistenta o cheama pe doctorita sa mi se uite in gat, sa vada evolutia. Ca sa nu mai spun ca am povestit unei colege nasterile baietilor mei si a fost de-a dreptul ingrozita, de parca ii spuneam povesti de groaza. Asta in conditiile in care ea tocmai imi spusese ca schimba spitalul, ca la cel la care era in grija avea distanta prea mare de la lift la sala de nasteri, si ea urma sa o parcurga pe propriile picioare, in dureri fiind.

Daniel a luat un 8 la stiinte (el spera sa ia 9)si un 9 la mate (a facut 32 din 35, cel mai bun rezultat din clasa). Pe 22 aprilie avem prima tura de interviuri cu profesorii lui. Culmea e ca profa' de engleza nu mai avea nici un loc liber, asa ca o sa-i trimit un email sa-i cer notele lui Daniel si opinia generala legata de cum invata. Stiu ca la franceza incepuse sa le-ncurce. Sa vedem...

Va doresc o saptamana buna la toate, si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sanca
cum se zice la amidon in engleza???

La noi se cheama cornflour, ca faina de porumb (malai) se cheama polenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

buna dimineata fetelor,

Mara, felicitari lui Tb, bravo lui. In ce priveste colega lui...Asa nu..., prefer copiii mai zgubilitici.

Sanca, corn starch=amidon de porumb(asa scrie pe ambalaj).
Asa, acum sa-ti raspund la intrebare ..Da, ma simt mai bine, tratamentul a avut efect, eco a iesit buna, fara modificari la pancreas si ficat fata de ultima data, doar microlitiaza renala, dar asta mi se intampla destul de des si nu-mi fac griji. Astazi merg iar la medicul de familie sa-mi dea rezultatele la analize si eventual tratament pentru litiaza..

Vic, multa sanatate. Asa este, Mihai este mai constiincos in ultima vreme, nu mai merge cu teme nefacute, s-a schimbat mult(cred ca vrea sa ramana in Spiru, iar pentru asta are nevoie de note mari).

Mihaela, spor la invatat si multa bafta la examene.

Sunt foarte fericita, ieri a luat 9 in testul de la romana si a inceput sa aiba note din ce in ce mai bune(peste 7),s-a cumintit, ne intelegem mult mai bine acum, tind sa cred ca vrea s-o copieze pe Tatiana si asta ar fi excelent.

tuturor si multa, multa sanatate!

si
de siEMMA INVINGE cancerul!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza!

Sanca, amidonul aici se numeste "faina de cartofi"...nu stiu in engleza din pacate. Eu n-am folosit, blatul l-am luat gata facut in magazin, tortul a fost gata in 20 de minute . Crema a fost budinca la rece, mixata 2 minute, am adaugat visinele si frisca batuta...am asamblat. Glazura de cioco topita cu putin unt. Dar s-a mancat cu o rapiditate...motivul au fost visinele, dupa cum ai citit .
Imi pare rau ca si voi sunteti in aceeasi situatie cu Matei ca si noi cu Silvia. N-am mai rezolvat nimic, adica nu avem ce rezolva...Silvia e a 2-a la coada si daca vor fi 2 renuntari(ceea ce mie imi vine greu sa cred...eventual daca se muta de pe insula, dar cu criza asta cine se mai muta?) atunci avem si noi locul. Vrem sa incercam si la scoala Montessori, e scoala particulara, dar aici scolile particulare sunt intretinute tot de stat, deci nu platim nimic. Chestia e ca e cam la neindemana locatia, dar ar fi poate mai bine...inca studiem problema daca sa facem sau nu pasul. Tu ce parere ai de Montessori, parca e si prin SUA, sau ma insel?

Vic, sanatate multa! Felicitari lui Daniel pentru rezultate!

Mara felicitari si lui TB!

Mihaela sper ca esti mai bine.

pe toate. Eu sunt in vacanta saptamana asta, imi spal geamurile, plantez flori, stau afara ca e o vreme minunata de primavara.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mihaela, am scris deodata...multumesc de urari, mai am 5 saptamani de scoala dupa vacanta si teste mai am...pana la sf. de mai. Sper sa fie bine, acum citesc de zor caci am 3 carti mari si late la suedeza...pana acum am avut cate una subtire pe fiecare etapa(care a fost de 6 saptamani fiecare, nu de 5 ca acum ).
Ma bucur ca esti mai bine si ca ccc copiii merg bine cu scoala.

edit: vad ca la noi amidonul se scoate din cartofi, nu din porumb...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput