Copii din 1995-1998(29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Felicitari lui Tibi si lui Mihai pentru rezultatele excelente!

La noi toate-s la fel,asteptam vacanta...io-s si altele...jobul,mama lui!....asa ca scuzati-ma de absenteism....Pupici voua!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Si eu la fel ,saptamana asta cu spalat geamuri, perdele, covoare, podele, noroc []ca am ajutor, eu is mai mult cu finisajele ,adica chestii mai putin solicitante .

Starch e amidonul ,acuma depinde din ce-i extras .Daca intrebi la americancele gatesc te lamuresc sigur cum gasesti pe-acolo .

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Buna ziua,
vad ca sunteti harnicutze si v-ati apucat de curatenia de paste. recunosc ca inca nu am inceput aceasta activitate.

Miha007 LA MULTI ANI Andreei.

Andreiu a avut o indigestie cumulata cu niste chiulangita acuta ca inainte de vacanta. Asa tare s-a vaitat ca l-am lasat acasa, dar acum se zbenguie cu frate-su deci tot eu am luat tzeapa ca l-am crezut.

Joi pleaca amandoi baietii in cantonament si eu cu sotiorul o sa evadam la sibiu, ca tot se apropie aniversarea noastra, hehe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna dimineata fetelor.

banuiam eu ca e starch, dar nu am vrut sa o dau in bara cu reteta. Blat de gata, aici nu am, dar am emotii ca doar 2 linguri de faina la 6 oua mi se pare f putin... Ma gandeam sa fac prajitura de Paste, ca nu prea e mare bataie de cap, si da bine.
Multumesc de traducere = amidon vs starch. La americance nu intru ca nu prea le-am frecventat gasca lor.

Mihaela scolile Montessori sant bine vazute in America, multe din San Diego sant cu waiting list, si pretul e destul de ridicat. Mi se pare ca nu merg decat pana la cls a 6. Eu zic ca Montessori ar fi mai bine, mai ales daca tuition e platita de stat.

Vic sanatate. Cu injectii te distrezi tu? Colega ta care are de mers pe jos prea mult de la lift la sala de nasteri, a fost tare. Aici cand te apuca durerile facerii, chiar iti recomenda sa mergi pe jos ca ajuta la dilatatie. Nu mai tin minte unde in Europa, nasterile se fac acasa, mergi la spital numa daca sant complicatii.

Miki pai distractie placuta la Sibiu.
Si Matei vroia sa stea azi acasa, dar nu prea i-a mers. Cica-l doare stomacul. Cum putea sa-l doara stomacul dis de dimineata? Dupa micul dejun a uitat de durere.

Miha ma bucur sa aud ca Mihai s-a dat pe brazda. Felicitari si tie pentru analizele bune. Imi pare bine ca au trecut crizele.

Mara si Ana spor la curatenie. Ce harnicute santeti voi.

Mergi la inceput

Anca,multumesc,insa era vorba de serviciul meu,nu de curatenia de primavara,din nefericire...Mi-s cu pluta,ce mai?Lasa ca o sa-mi treaca....

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Ana68, imi pare rau. Se mai intampla. Si eu sunt cam fara chef.
Sanca, spor la "prajiturit"!
Flower, bravo pt nota grozava!
Mihaela, sper sa faceti alegerea potrivita pt Silvia! Numai de bine!
Mikimih., vacanta placuta intregii familii!
Vic, insanatosire grabnica!
Andra, multi !
Dana, vacanta placuta!
tuturor!
Sambata am insotit-o pe Ana cu colegii de la cor la un concurs de cor pe capitala. Au luat locul II. Iar azi doamna lor vor ca sa faca poze, apoi sa mearga intr-o locatie (nu un studio) unde sa inregistreze cantecele ca sa faca un CD de prezentare. I-a avertizat ca va dura pana seara tarziu. Mai revin cand voi fi ceva mai bine dispusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Anca ,io zic mai bine ca nu gasesti blat de gata ,ce se gaseste pe aici e asa o chestie mai mult aer, E-uri, stabilizatori, agenti de afanare (sau cum s-or fi numind )si cand il insiropezi se face fleasca .Sa nu mai spun ca n-are nici un gust in afara ca-i dulce, pacat de ce pui in el .Asa ca eu zic sa faci tu blatul ca o sa iasa mult mai gustos si sanatos .

Miha ,de scolile Montessori si eu stiu lucruri bune ,dar cel mai bine sa studiezi tu ,sa vezi cat de bine se pliaza pe asteptarile voastre si concret cum aplica ei .

Agho ,stii si tu la fel de bine ca si mine ca are mare legatura cu perceptia .Si cu hormonii ,la mine sigur .Bine ,si cu marasmul general. Hai, putina energie ,maine-i luna plina ,cica sau noua .

Vic ,sa scapi cat mai repede de intepaturi si tratamente .Despre sistemele de sanatate, am auzit lucruri de groaza si prin alte parti nu ca la noi n-ar fi de cosmar .
Urmaresc documentare din Australia si spitalele de-acolo ,in special urgenta si cazuri speciale pt copii, nasteri speciale .

Anca , sper ca nu ma vezi zburdand pe-aici de fericire cu carpa si solutia de sters geamuri in mana ,da mai stii ? daca-mi pun o muzica buna suficient de ritmata si ma gandesc la zilele libere ...mai stii ce poa sa iasa

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Flower, multumesc! Esti tare dulce! Ideea e ca pe langa unii si/sau unele sta cineva cu furca si-i atztatza si pe cuvant daca are sens ce se-ntampla?!... E de inteles ca multi sunt agitati, iar unii au reactii de-a dreptul surprinzatoare. Si eu mi-am "furat-o" cum se zice, fara sa m-astept.
E un soare afara de-ti intra-n ochi. Sper sa plec. Copiii mishuna cu metroul ca s-ajunga undeva in centru si de-acolo via in alt colt de Buc. Si e caldddd!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Mutumesc, fetelor, pentru gandurile bune.
Vad ca nu sunt singura cu dispozitie proasta. Ma rog, eu o pun pe seama amigdalitei, desi tare mi-e ca-i alt motiv... Doctorita nu era ieri fericita cu evolutia mea, caci desi mi s-au mai dezumflat amigdalele, tot am pete albe pe ele si nu numai. Am facut o tura de analize, de-acum sa vedem ce-o iesi.

Mara, povesti de groaza gasesti oriunde. Nu e nici sitemul de-aici perfect. De exemplu, am invatat ca daca e sa mergi la urgenta, mai bine chemi salvarea, decat sa te duci cu masina proprie, ca numai asa intri la prioritati si nu mai astepti cu orele in triaj. Vorbeam doar de experientele personale si de mofturile colegei mele, care in final a avut pre-eclampsia, a fost internata, indusa, si n-a mai avut de mers de la lift la sala de nasteri in travaliu fiind. Uneori ma enerveaza cat de sensibilosi sunt unii pe-aici.

Sanca, se pare ca si aici exista optiunea sa nasti acasa, dar ai nevoie de doua midwives (moase), in loc de una ca-n spital. Plus ca daca-i ceva de rau, pana ajungi la spital... Nu de alta, dar sunt distantele enorme aici. Pe de alta parte am auzit de curand de 2 cazuri in care mamicile au nascut pe drum spre spital...

mihaela_s, spor la invatat si felicitari pentru rezultatele de pana acum.

miki, distractie placuta la Sibiu.

Eu am inceput sa ma calmez cu schimbatul serviciului, desi de curand m-a intrebat o tanti draguta ca ce mai caut in intake daca am full registration ... M-am simtit ca naiba, dar cand ma gandesc ca nu gasesc salar mai mare ca aici, ma calmez.. Nu de alta, dar si aici economia se cam clatina. Ma gandeam ca pentru variatie ar fi mai bine sa ma inscriu la un master, ceva...

Daniel isi face teme pentru scoala cam in fiecare dimineata - istorie, stiinte... Ieri studia ceva cu formarea imaginii la televizorul cu tub si la LCD. Tot cu sotul se lamureste. In rst, o vacanta cam plictisitoare pentru el...Hmmm.

Mergi la inceput

Salutare fetelor...in afara de faptul ca ma bucur ca e soare si frumos afara...restul e liniar ,fara nimic noutati.
Luana a mers ieri cu clasa la impartasanie,era atat de incantat si de fericita de ce a facut la biserica si atata ne-a povestit...
Alexandru azi are ultima zi de scoala...de maine vacanta...Cu doamna de mate nimic nou,e la fel.

Va tzuc si mai revin io...

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput