Clopotei de ian-feb 2008 (199)
Raspunsuri - Pagina 18
danonique spune:
ELLENUTA
.Sora mea este nasa Vanessei si nu as vrea sa spuna sotul ca numai de partea mea trag desi si el recunoaste ca ai lui sunt cam bizari.L-as lasa pe el sa decida dar ptr el botezul nu e foarte important la varsta asta.El a fost botezat inainte de casatoria noastra si s-a botezat doar ptr ca altfel nu ne puteam casatori religios.Deci e o decizie pe care trebuie sa o iau mai mult singura.Daca l-as lasa pe el sa decida s-ar putea sa nu mai botezam copilul ceea ce nu vreau sa se intample.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
36+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
alina023 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
roxanici pupam fata pe carapace .. de ce esti supi sau ai treaba??? hai ca ma apuc sa cant melc, melc codobelc .. poate ne mai spui si noua de buburuza frumoasa .... ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 10+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2 |
....scoate coarne bouresti....
Pupam fetele!!

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!
danonique spune:
ALINA
.V-am votat la concurs.Am observat ca se poate vota o singura data ptr ca am incercat sa mai votez clopotei dar nu m-au lasat daca deja ii votasem zilele trecute.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
36+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alina023
....scoate coarne bouresti.... Pupam fetele!! ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim! ![]() |
si vino la "noi" sa bem o cafea
si eu!subscriu la ce a spus elle,
spune-ne de buburuza!!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iulia82 spune:
Neata!
Off,iar vesti proaste....Doamne,Stancuta e foarte trist ce s-a intamplat.Dumnezeu de aiba grija de Ingeras si sa le dea putere parintilor sa treaca pe aceasta tragedie.Din pacate e greu sa castigi in fata sistemului medical din tara noastra,e aproape imposibil;intotdeauna medicii vor gasi argumente in favoarea lor si se vor spala pe maini...gand ma gandesc ca si eu mi-am pierdut fetita din cauza unor incompetenti imi vine sa-i omor cu mainile mele. Din pacate copii nu ni-i mai aduce nimeni inapoi,dar sper ca ei vor plati intr-o zi in fata lui Dumnezeu.
Ereena multa sanatate tatalui tau;tin pumnii sa fie bune analizele.Am vazut si poze cu micul poznas,e tare frumos 
Adriana am votat printesa.
Dana pana la urma ce nume ii puneti lui BB3?sau ati stabilit si n-am fost eu pe faza?...(am gasit zilele asta un nume fain de baiat:Patrik-Andrei...poate va place si voua)
Elle ce scumpa e Eva...mortala!!!
Mada Sofiuca e o dulceata,si o delicata,cum ziceau si fetele.Cu faza cu cimitirul am patit si eu ceva de genul,adica am vazut o cruce(se vede de la strada) cu numele unei cunostinte,da numele intreg(nume-prenume)...m-am uitat la data nasterii si a mortii,ca ma gandeam c-o fi murit omu si n-am aflat eu,dar era doar o coincidenta de nume
.Dar in cazul vostru e vb de strabunica Sofiei,care cu siguranta acuma vegheaza asupra printesei tale,deci nu mai fi suparici ca i-ai pus fetei acelasi nume.
Ramoooooo ce faci mami??? da chiar niciun semn?!?
Creata imi place blogul tau Creata la cub;imi place mult gradinaritul si chiar aveam nevoie de niste sfaturi,idei.Super buna idee ai avut.
Lala D tinem pumnii stransi si noi sa treaca micutul cu bine peste interventie.
Am mai vazut si poze cu Milan cel frumos foc si cu mami lui care nu se lasa mai prejos,cu Eric pletosel,cu Biencuta cheliutza si vorbareata,cu fratiorii cei frumosi Eleni si DImitris ...si am mai vazut ceva pozici da ..am uitat 
aaaa....MIRI!!!! te-am vazut,mi-ai placut...sti cantecu?
Deci am vazut o Miri bruneta si sexy,bravo mami!Sa vada tot Bruxelu ce inseamna o romanca(ardeleanca)!
Si inca ceva.Am vazut la mai multi clopotei jucarii de lemn si parca mai demult,Ema a pus lunk-ul de la un site unde se gasesc astfel de jucarii,dar nu l-am salvat...daca va amintiti,va rog mai dati o data link-ul.![]()
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
mami Iulia si
IRIS MARIA (19.12.2007)
emabucuresti spune:
Imi pare foarte rau de soarta micutului, este cumplit ce s-a intamplat acelei familii...
Eu tocmai ce am vizitat ieri o prietena ce a nascut un bebe sanatos si dolofan, are 11 zile deja azi, si am realizat cat de mici si fragili sunt cand se nasc, of Doamne!
Este atat de pretioasa viata si sanatatea micutilor nostri, eu am constientizat asta printr-un soc cand puiul meu a fost tare bolnav si stateam zi si noapte cu mascuta de oxigen langa fatuca lui ca nu putea respira de la bronsiolita aceea nenorocita ce l-a lovit asa micut...
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
Multumim frumos fetelor ce ne-au vizionat si complimentat, va 

mult
LalaD abia astept si eu sa veniti veseli de la interventie!
LauraD draga mea, mi-a fost dor de tine si de copilasi, acum i-am vazut in poze
pup frumosii! Ai inceput lucrul in forta, lasa ca e bine, mai ales ca iti si place ceea ce faci! da' sa ti mai fsci timp si de noi, hihi
Iulia cred ca despre site ul asta e vb, n-am comandat de la ei inca, le-am scris un mail si n au raspuns w. piciul ici. r o Au niste puuzzle uri super...
Jucarii simpatice din lemn am vazut de curand si la Ikea, noutati.
Ereena sanatate multa tatalui tau!
Dana daca iti trece repede supararea, nu o scoate din calcul pe cumnata. Tine ea sigur la voi chiar daca nu prea stie sa o arate.
Poti sa ma lamuresti cu ceva? Tu cate echografii ai facut pana acum? si la cate sapt pe cele morfo fetale?
iulia82 spune:
da ,Ema asta-i site-ul.Mersi frumos.
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
mami Iulia si
IRIS MARIA (19.12.2007)
Lala_D spune:
Gata, a trecut, am facut-o si pe asta .
Inca o data nota 10 cu felicitari pentru Medlife la capitolul interventii chirurgicale, pre operator, post operator si cazare. Totul a fost la superlativ. De la conditii, profesionalism , finetea si omenia de care da dovada personalul.
Ne-am internat in rezerva la ora 8.00, l-am schimbat pe pici in pijamaluta de spital, peste 10 minute a venit doctorul Agache ( o persoana extrem de calda si amabila cu toate ca ne vedea a doua oara in viata lui ) ne-a invitat pe amandoi in sala de pre operator ( eu cu Andrei) unde ne-am intalnit cu dr anestezist. Coincidenta aceiasi doctorita ce am avut-o si eu la cezariana. Dupa ce am discutat 5 minute, in usa salii de operatie i-a pus mascuta pe fata si i l-am predat aproape adormit. Nici macar nu a stiut ca ramane fara mine acolo. Cand sa ies din blocul operator am dat nas in nas cu doctorita ginecolog ce m-a surprins extrem de placut recunoscandu-ma ea pe mine si intrebandu-se plina de mirare ce fac acolo. I-am povestit iar la externare chiar l-a cunoscut pe pletosul ce l-a adus pe lume.
Dupa 20 de minute de asteptare m-au invitat la terapie intensiva sa se trezeasca Andrei in bratele mele ca sa nu se sperie. Desi preconizau ca doarme macar o ora piciul s-a trezit dupa 15 minute . Un pic ametit la inceput si total deranjat ca are branula la manuta. Cam dupa alte 15 minute a vrut apa si sa mearga pe jos prin sala de terapie. Ceea ce a si facut. Asistentele de acolo exact asa cum imi aminteam niste dragute. I-au facut baloane (2) din manusi chirurgicale pictate si l-au lasat sa misune cat am mai stat pe acolo, adica pana a terminat dr o alta interventie chirurgicala si a putut sa vina sa il vada. Cand l-a vazut misunand ne-a trimis sus in rezerva sa ii dau sa bea lapte iar dupa inca o ora si jumatate ne-a facut externarea. In seara asta trebuie sa il sun sa ii spun ce face zuzi iar peste 7-10 zile mergem la control.
Acum am ajuns acasa si il astept sa vad daca adoarme ( a dormit un pic in masina) .
Cu ocazia interventiei am descoperit la analize ca are ceva paraziti intestinali va trebui sa-i tratam. In rest analizele au fost beton.
Mi-a revenit stomacul la locul lui.
Va multumesc ca ati fost alaturi de noi si va imbratisez pe toate.

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
emabucuresti spune:
Adriana am votat o si eu pe printesa.
vroiam sa mai zic ceva
Multumim si pentru gandurile bine trimise pt mine si pt bebe mic din burtica, in fiecare sapt. poate chiar mai des cate o zuza sau mai multe ne trimiteti pupici si ganduri bune noua celor insarcinate, nu raspund eu nominal dar citesc si apreciez

!
Eva