Clopotei de ian-feb 2008 (199)
Raspunsuri - Pagina 19
emabucuresti spune:
LalaD bravo curajosului mic!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Intru pe fuga (am mult de lucru la servici) sa va anunt ca am iesit pe locul I la concurs!!! 
Multumim tuturor pentru voturi si comentarii! 
Am apucat sa citesc doar mesajul Lalei - ma bucur mult ca Andreias a trecut usor si cu bine peste interventie! 
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Ellenuta spune:
lala tot dadeam refresh sa citesc vesti de la voi! ma bucur ca totul s-a terminat cu bine si ca andreiutu nu a plans! sa vezi acum vorbarie pe el .. imi pare rau ca pletoselul tb sa faca tratament ptr pariziti .. si eu ma gandeam sa-i mai duc evei o proba .. mai ales ca acum linge tot .. si mai baga si nisip in gura ..
pupici si ma bucur ca totul a decurs ca la carte!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
10+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
laura_dimitris spune:
Iulia, ema,
si multumesc frumos ca mi-ati admirat piticii in fotografii!
Am rasfoit si eu albumul nou al iuliei... Iris este absolut superba! Are niste ochi mortali! Si ce scumpa este cum sta ea la masa ca amricanii, cu un piciorus pe masa
si cum si-a dat ea seama ca pila acea de unghii taman in gaurica din rama scaunelului de masa trebuie sa intre
cretulina dulce si blonda!!!!
LalaD, draga mea, am citit cu inima in gat de cum a decurs operatia. Ma bucur ca totul s-a desfasurat normal si pletoselul scump este bine!!! Cred ca ai avut un sentiment cumplit de neputinta si durere sa-l vezi cum il iau de langa tine adormit.... Bine ca ai descoperit si existenta parazitilor aia nenorociti... Deci, acum este asa de bine ca este pregatit din nou de noi explorari, escaladari pe "culmile" inalte ale mobilierului din casa lui...![]()

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Buna zuzici! Intru pe fuga (am mult de lucru la servici) sa va anunt ca am iesit pe locul I la concurs!!! ![]() Multumim tuturor pentru voturi si comentarii! ![]() Am apucat sa citesc doar mesajul Lalei - ma bucur mult ca Andreias a trecut usor si cu bine peste interventie! ![]() Poze turta Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |

si un buchet de

castigatoarei !!!!felicitari!
Bravo dariutza!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ellenuta spune:
laurici te-am prins .. ai pus pozeeee noi cu frumosii!! eleni e a lui tati bucatica rupta! pupa mama pe ea de frumoasa cretofonata! ce de perisor i-a crescut .. pe bune .. si tu care erai suparici ca are cheliuta .. sa vezi tu ce par frumos o sa aiba printesa!! de dimi ce sa mai spun .. fotomodel in toate regula!
frumosii!!!!!
am admirat-o si pe irisuca ce frumoasaaaa e! are niste ochisori superbi! cum papa ea singurica si sta pe wc .. super!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
10+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
rlc_sandor spune:
Lala,ma bucur ca ti trecut cu bine peste interventie,un
mare pt Andrei
Am terminat si eu de vazut poze,un
pt fiecare
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
stoisor spune:
Ma bucur mult ca a fost totul ok ,pup Andutu si pe mamica lui
avem o castigatoare???BRAVOOOOO
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
alina023 spune:
Lala, ma bucur sa aflu ca Andreiut e bine. Bravo! Ati scapat de stres. Cat despre paraziti...mda...cred ca si noi ar trebui sa verificam treaba asta.
Voi in ce perioada mergeti la mare?
Alinuta felicitari pentru victorie!!! Bravo!
Ema, am admirat si eu o familie superba!
Ce frumosi veti fi voi si in formatie de 4!!
LauriciD de cate ori ma uit la fotografiile voastre mi se face dor de voi. ![]()
Danutza multumesc! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim! 

Bogdan