Clopotei de ian-feb 2008 (199)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

MADALINA ti-am admirat si eu printesa.E superba!Ai o fetita frumoasa si tare curajoasa.Ce par des si frumos are!E de admirat faptul ca i-ai pus numele bunicii tale care o priveste de undeva de sus.SHOSE acum am citit ca IULIA a facut cunostinta ci "doctoii".Cand aud ca ai vostri spun atatea cuvinte Albert mi se pare cam in urma ptr ca la noi vocabularul este destul de restrans si reuseste sa repete maxim cuvinte formate din doua silabe.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Pai...Elle...poate ne potrivim la cerinte si program. Noi mergem incepand cu 22 iunie.
Chiar acum am trimis cerere de oferta agentiei prin care si-a luat LalaD. Te anunt ce si cum.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Eu am o problema.Nu gasesc nasi ptr cel mic.De fapt initial m-am gandit la sora sotului dar cum in perioada cat am stat in pat nu s-a deranjat sa vina in vizita sau sa imi dea cate un telefon mi-am schimbat parerea(sotul zice ca pe el il intreba mereu cum ma simt).Am putea chema pe cineva de acasa dar nu ma vad organizand un botez cu pretentii si nici nu pot cere cuiva sa faca 2000 km pt slujba de la biserica si o masa la restaurant.Nici nu as vrea sa astept sa mergem in Romania si sa facem acolo botezul desi cred ca aceasta e cea mai buna solutie.Oare ar trebui sa trec peste resentimente si sa apelez la sora sotului?Acum sunt suparata dar stiu ca imi va trece repede.Voi ce ma sfatuiti?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata!
E luni si vad ca a iesit multa lume la raport. Ma bucur de versti si poze.

Am vazut pana acuma numai poze cu Matei de Ereena dar ma apuc de vizionat...

Ereena,
multa sanatate tatalui tau, sa fie bine dupa operatie.

Danonique,
ce bine ca esti inca cu bebe la purtator. Mai pana maine si poate veni oricand. Dar sa mai stea o saptamana nu ar strica, nu? Oricum ar fii, sa fie macar asa ca in visul meu de frumos (normal ca e baietel bebe- Darius?).

Madalina,
Sofia e un nume fooooarte frumos. Si Sofiuca mica cand o creste si o afla, o sa fie onorata ca il are de la bunica ta.

Stancutza,
m-a doborat sa citesc despre micutul Eric. E infiorator si suntem alaturi de voi si parinti. Ma cutremura astfel de vesti. Le dorim putere sa poata merge mai departe si sa lupte totusi impotriva incompetentei care i-a furat lui Eric sansa la viata!
Eu citeam de dimineata pe site-ul pe care ti l-am dat si asteptam sa citesc si despre Eric ca se va opera. Am o furie in mine la adresa medicilor romani incat acuma nu stiu ce as face cu unul de mi-ar pica in mana.
Mi se par de un cinism crunt. Am pierdut si noi un posibil nepotel si mereu cand aflu despre asa ceva am un ochi care rade si unul care plange. Cum poate un doctor spune: "doar sunteti tanara dna, daca nu e asta mai faceti altul"!?????

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Pai...Elle...poate ne potrivim la cerinte si program. Noi mergem incepand cu 22 iunie.
Chiar acum am trimis cerere de oferta agentiei prin care si-a luat LalaD. Te anunt ce si cum.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!

ok, mai sondez si eu netul acum sa vad ce gasesc.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 10+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Eu am o problema.Nu gasesc nasi ptr cel mic.De fapt initial m-am gandit la sora sotului dar cum in perioada cat am stat in pat nu s-a deranjat sa vina in vizita sau sa imi dea cate un telefon mi-am schimbat parerea(sotul zice ca pe el il intreba mereu cum ma simt).Am putea chema pe cineva de acasa dar nu ma vad organizand un botez cu pretentii si nici nu pot cere cuiva sa faca 2000 km pt slujba de la biserica si o masa la restaurant.Nici nu as vrea sa astept sa mergem in Romania si sa facem acolo botezul desi cred ca aceasta e cea mai buna solutie.Oare ar trebui sa trec peste resentimente si sa apelez la sora sotului?Acum sunt suparata dar stiu ca imi va trece repede.Voi ce ma sfatuiti?

poze albert

danutza .. yupyy .. AMR 1 zi .. da' acum nu te supune la efoturi de maine .. cu cat mai sta in burtic puiul, cu atat mai bine ..

cat despre nasi .. sora ta nu are cum sa-i fie nasa bebicului? la botez nu trebuie neaparat ca nasii sa fie casatoriti .. pot nici sa nu formeze un cuplu .. adica sora ta si un prieten bun de-al vostru (asta in cazul in care sorella nu e cuplata) ..

nu stiu ce sa-ti spun despre sora sotului tau .. nu prea s-a purtat cum trebuie ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Multumim fetelor care ne-au votat deja.Care nu inca, si au bunavointa, va astept aici: http://concurs.pampers.ro/profile/17939

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata la pranz,

Am intrat sa va salut, ( LauraD), sa va spun ca am apucat in w/e s-admir clopotzeii (Andrei (de LalaD), Milan, Eva, Sofia si am mai admirat cativa dar sunt varza de creierii) - ce mai, mi-au mers la suflet pozele.

Ma 'retrag' in carapace.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Adriana Biencuta are 4 voturi de la mine

Danutza cred ca daca ai ceva e suflet legat de cumnata ta...nu e tocmai ok sa fie nasa puiului mic. Trebuie sa fii pe deplin convinsa ca o vrei pe ea si nu sa o faci constransa de imprejurari. Poate gasiti totusi o alternativa.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neata la pranz,

Am intrat sa va salut, ( LauraD), sa va spun ca am apucat in w/e s-admir clopotzeii (Andrei (de LalaD), Milan, Eva, Sofia si am mai admirat cativa dar sunt varza de creierii) - ce mai, mi-au mers la suflet pozele.

Ma 'retrag' in carapace.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

roxanici

pupam fata pe carapace .. de ce esti supi sau ai treaba??? hai ca ma apuc sa cant melc, melc codobelc .. poate ne mai spui si noua de buburuza frumoasa ....

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput