Clopotei de ian-feb 2008 (199)
Raspunsuri - Pagina 16
laura_dimitris spune:
ops! ereena, ce s-a intamplat cu tatal tau ?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
madalina28 spune:
pt puiul mic care a plecat prea devreme dintre noi
LauriciD bine ai revenit in forta

Errena ma bucur ca Mateias scump a acceptat bibe pana la urma, si eu am avut o durere in lateral la sanul drept care a trecut dupa aprox o sapt deja imi pusesem in cap sa fac o eco, noi tot la stadiul de o masa tzitzi pe zi am ramas, daca seara bea formula fara probleme si adoarme singura, dimineata e o problema nu vrea frate sa primeasca bibe da cu mana tipa se trezeste de tot sta cate o jumatate de ora cu fundu in sus si jelesteeeee, pana la urma sfarsesc prin a-i da tzitzi, vedem cum o sa reusim sa ne intarcam de tot.Am vazut poze cu Mateias nu am cuvinte de lauda decat la superltiv este un supeeer dulce!Sanatate multa tatalui tau!
Shose
nu cade ca e mami pe ea cu ochii ca pe butelie, daca vrei sa ne mai vezi avem ceva poze noi la smnatura:un an si o luna.
Fetele vreau sa va spun ceva ce ma macina de multa vreme, ieri am fost la cimitir la bunica mea, care am iubit-o f mult pot zice ca mai mult decat pe mama ea m-a crescut, de asta i-am si pus iubitei mele numele ei, dar ieri cand am vazut crucea cu numele Sofia m-a trecut un fior rece pe sira spinarii si parca mi-a infipt cineva ceva in inima, incepe sa-mi para rau ca i-am pus acelasi nume, trebuia macar sa-l diferentiez prin ceva un accent pe a sau cu ph
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala
alina023 spune:
Am vazut si eu cateva pozici...
Elle, ce domnisoara frumoasa ai!!!
Am mai tras o portie de ras vazand cum deschide ea usa si pleaca la plimbare.
LalaD pupam bubita! Iubitul mic!! Abia astept sa ne scrii.
Lala20 a crescut Bibi!! Si ai tuns-o!! Draga de ea! Sper din suflet sa nu mai ai probleme cu sotul si Bibi sa fie fericita alaturi de voi! Si felicitari pentru masinuta! Imi place tare mult modelul asta de la Renault!
Eliza nu-ti face griji, mami! O sa treaca si de faza de "bebeluseasca" si te vei gandi cu nostalgie la momentele astea. Bucura-te acum de ele!
Laurici noi am fost duminica in Moghioros. Dar a fost organizare asa...ad hoc. Poate weekendul urmator ne "organizam" impreuna. :D
Iar cu perisorul Elenitei... Creste el, mami. Eu te inteleg pentru ca si eu abia astept sa aiba Ana parul mai lung. Dar in acelasi timp ma gandesc cat de tare ne vom "distra" la periat cand vom alerga dupa ele prin casa. :))
AlinaK ai o mica acrobata. Cred ca mi-ar sta inima sa o vad asa cocotata pe calut si fara sa se tina de ceva. Grija mare!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim! 
danonique spune:
LAURA
.Eu am impresia ca m-am salbaticit de atata stat in casa si abia astept sa ies sa mai vad si alti oameni.Maine(daca ajung) as vrea sa le cumpar puiutilor mei cate un doudou nou pe care sa il primeasca de la fratiorul lor cand venim acasa de la maternitate.M-am gandit la doudou si nu la alta jucarie ptr ca aici copiii au voie cu el si la gradinita si asa vor lua cu ei un cadou de la fratiorul cel mic.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
36+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
alina023 spune:
Mada eu inteleg ce spui. Si cred ca la fel as simti si eu. Dar cred ca nu trebuie sa regreti ca i-ai pus numele Sofiei dupa bunica pe care nu o mai ai alaturi de tine.
Sunt doua Sofii in viata ta. Diferite! Sofia, bunica ta draga si Sofia, iubita ta comoara. Pe prima o mai ai numai in suflet si printre ingeri. Dar papusica ta...este alta Sofia!
In alta ordine de idei...Sofia este un nume superb! Feminin si gratios. Ai facut o alegere fff buna! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim! 
laura_dimitris spune:
madaaaa
!!!!
ce ma bucur ca ai pus pozici noi cu frumoasa sofia. si ca te-am "prins" intr-o zi mai libera pentru mine si le pot vedea
!!
Chiar mi-era dor sa-i vad chipul angelic cu ochiosrii aia superbi ai ei
!!!
Ea chiar se da singurica in leagan ? Ai curaj sa o lasi acolo desi nu este "legata" de nimic sau este doar de fotografie pozitia? Eu ma dau cu eleni in leagan si roata de ametesc eu inaintea ei ![]()
Ea se cocoata singurica pe birou ???
Stai ca acum am vazut unde s-a bagat...

in raftyul de la bibloteca... Doamne...
!!!
La video nu ma pot uita caci nu am boxe la acest pc... sper sa am timp sa intru odata de acasa...
printesa frumoasa!
cat despre bunica ta...
eu te inteleg perfect ! si eu am iubit-o pe mamaia mea ce m-a crescut chiar mai mult decat pe mama! Am suferit si sufar si acum cand ma gandesc la ea, cand ma gandesc la faptul ca nu a apucat sa-mi cunoasca copiii, ca ar mai fi putut trai caci a murit la 72 de ani...
Nu trebuie sa te gandesti la prosti!
sofia are un nume superb si bunica ta o protejeaza de sus, foarte frumos ca i-ai pus acelasi nume!
De ce te gandesti la prosti ? Pe cruce este un alt nume de familie decat il are sofia ta...
of, nu stiu daca am fost coerenta in ce am spus... vreau sa-ti alung doar din minte orice gand d'asta urat...
Bunica ta este undeva sus de unde va vede si va protejeaza cum poate ea!
Voi sunteti aici si o aveti pe sofia voastra frumoasa, plina de viata si norocoasa ca are niste parinti ca voi!![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
danonique spune:
Am reusit sa vad si pozele cu ERIC de Eladeea si am admirat inca un baietel frumos cu niste ochisori mortali.Ce bine ii sta cu parul lung!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
36+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Ellenuta spune:
mada pupam dulceata mica de sofiuca!!!! ce frumos se joaca ea cu copiii .. si cum sta cocotata acolo sus pe birou si il arata pe bebe .. singura s-a urcat?? e o frumoasa si o scumpisima!!
socrella a tuns-o pe eva .. i-a facut un breton ca ii intra in ochi .. numa' ca eva nu a stat si parca e tunsa cu ciobu' .. o sa incerc s-o duc la ciufulici sa-i dea o forma, sa-i egaleze parul .. desi barbate-miu e turbat .. ca sa nu tundem copiu' ...
alinus si noi vrem la mare .. la bulgari, of course .. nu stim in ca perioada .. oricum, maxim iunie-iulie ca o sa am ditai burtoiu ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
10+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Ellenuta spune:
si bitzi poarta numele bunicii mele care m-a crescut .. maria .. numai ca e bine-mersi, multumesc lui Dumnezeu .. are 89 de ani si e bine.
mada asa cum zice si alinus .. e vorba de doua persoane diferite cu numele de sofia din viata ta .. nu te mai gandi la prostiute .. sofia e un nume superb .. chiar ma gandeam ca, daca bb va fi fetita sa-i pun numele ANA SOFIA .. imi place tare mult ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
10+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta si bitzi poarta numele bunicii mele care m-a crescut .. maria .. numai ca e bine-mersi, multumesc lui Dumnezeu .. are 89 de ani si e bine. mada asa cum zice si alinus .. e vorba de doua persoane diferite cu numele de sofia din viata ta .. nu te mai gandi la prostiute .. sofia e un nume superb .. chiar ma gandeam ca, daca bb va fi fetita sa-i pun numele ANA SOFIA .. imi place tare mult .. Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 10+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2 |
Hehehe asta era numele ales dar tati s-a emotionat la declarat (asa zice el) si a uitat de Ana.
Fetelor va pup pe toate stiu ca e vb de 2 pers si 2 nume de familie diferite dar nu va puteti imagina ce am simtit ieri
, poate e doar paranoia din capul meu sper sa treaca repede.Laura da am lasat-o singura in leagan fiinca era mai jos funduletul si nu prea avea cum sa cada eu eram oricum cu mana pe ea si in fata ei, filmuletele din pacate sunt fara sonor nu stiu ce am facut de au iesit asa!
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala