Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

eh, exact in z 14 am ovulat, dimineatza (sa zicem ca ma fost insemnata)inainte sa ma duc la dr .......
si la eco am vazut ca foliculul care in z 11 era la de 21 mm in z 14 disparuse ...deci ovulasem...tot la eco in z14 se vazuse un folicu de 26 de mm .. care a dat semnalu .....ca de era prea mare...
dar nu stim de ce a venit cm in Z 21 ... nici dr nu a inteles .. suntem insa optimisti.macar am vazut ca pot avea ceva rezultate

http://tt.lilypie.com/BYChp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Acum am inteles Lumy
Ma bucur ca ai raspuns la stimulare...pt ca asta e un lucru fff bun....adik sansele cresc...chiar dc te-ai ales si cu hiperstimulare....offf
Doamne ajuta sa fie bine in continuare

Pooopicei dulci...mai vorbim.

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

buna fetelor
ce faceti?

bebe drag mami si tati te asteapta

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Pooopicei Oana....cum te mai simti?
Fetele, vreau sa va zic ca eu aman stimularea pana dupa Paste....pt ca perioada fertila imi cade chiar in Saptamana Patimilor....si mi se pare aiurea rau.....vreau sa tin si eu post....si nu pot asa
.....nu vreau sa fiu stresata cand il fac pe bb

In plus, in mai este si ziua mea.....se zice ca in luna in care te-ai nascut esti cea mai fertila....si sper sa fie cu mai mult noroc

va pupicesc si abia astept sa ne auzim cu vesti bune!
Bafta multa Oana!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Buna fetelor, am revenit dupa o pauza de o saptamana.
Am vazut ca ati fost harnice, ati scris mult.

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://tt.lilypie.com/DQC7p1.png
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

buna seara
ce fac fetele?
eu am fost azi la doctor, dar d-l doctor a zis ca nu se vede nici un folicul predominant, insa mi-a zis ca poate mai creste pana in ziua ovulatiei, si ce de luna viitoare o sa-mi mareasca doza la 2 pastile pe zi, si sa merg la monitorizare tot in ziua 11.
nu stiu de ce , dar am venit tare optimista de la medic, si chiar daca n-o sa vina bebe luna asta ,o sa mai incerc si luna viitoare , si cealalta si cealalalta, pana o sa vina......
toate fetele.

bebe drag mami si tati te asteapta

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

buna, fetelor!!!
eu luna asta fac pauza, abia de luna viitoare incepe show-ul.
acum sunt f nervoasa, ca nu am apa, pana la ora 14!! imi vine sa turbez! ma rog....ma linistesc eu....
ma bucur pt voi, si sa aveti bafta!!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Buna, fete.
Eu sunt la luna 3 de stimulare si in aceasta luna in Z10 aveam un folicul dominant de 26...
Asteptam vesti pe 11-12 aprilie...
Gali,
Ti-am trimis mari de apa la alt topic.
Si la mine....in strainataturi, mi-a recomandat in z13 eco si urmatoarea luna in z10.....cred ca are leg cu eco facut dupa nereusita, in momentul in care se face eco pt a vedea deca este chist si daca sa reinceapa ciclul de clomifene ( adica Z5 ) la mine atunci a stabilit ( Z5) CM cand sa fac urmatoarea eco...cred ca e in f de cum si cati fol sunt pe acolo mititei sau maricei...
pupici

Mona
:)
2 IUI nereusite,facut IUI 3 pe 23-24 martie,plina de speranta
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

buna seara, fetele
galiciana,in legatura cu apa.......la noi s-a luat apa pe 2 sau 3 zile, adica pana in week-end...... ce zici? te-am luat?
am si eu niste nervi, de-mi vine sa ma scald in iazul din spatele casei

sunt in z5, deci incep sa iau closty. Doamne ajuta la toate
va si va astept cu vesti bune, ca la subiectul "aspirante optimiste " ploua cu gravidute, deci.....sa chemam o furtuna si aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaaa!!
rama, oanarus, mihapet!!
fetelor, prea mare pauza voastra....pls,....
miha, m-ai spart, ce mai, cred ca as turba!!!
Lumy, inseamna ca vei posesoarea unei burtici, impreuna cu mona,cu foliculul ei baban
mda, va doresc o zi buna, sunt cu ochii pe voi! bravo!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput