Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

voi dupa ce luati clomifen/clostilbegyt faceti si injectia cu pregnyl sa se sparga foliculii??? ca mie dr mi-a dat sa iau clomifen, dar de pregnyl nu mi-a zis nimic. mi-a dat din z16 sa iau utrogestan, dupa ce din z5 timp de 5 zile iau clomifen

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

in ce zile v-ati dus la monitorizare apoi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista_up spune:

Delphinas eu am luat asa:
z3-z7 Closty 1/zi
in ziua 13, 14,15 am mers la eco ptr monitorizare, si in ziua 16 am facut un Pregnyl 5000 ptr a se sparge foliculu..intre timp am tot prestat, apoi am mers in z18 la eco si am aflat ca sa spart foliculu..era de 3/2.90 cam mare..dar nu a fost sa fie
galli, rama, mona si restul fetelor de aici multiiii
eu am fost ieri la medic sa vedem cum reactionez fara stimulare...inca nu sa vazut nimic..mai merg in z13..intre timp sotul sia facut spermograma si asteptam rezultatele...

Mergi la inceput

crista si pregnylul ti l-ai facut singura?

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

nu...asistenta doctoritei la care merg..tiam zis ca in z16 am mers sa verific daca sa sprt sau nu..si atunci am vazut ca nu sa sprt, drept urmare am fost injectata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Buna fetele!!! Sunt pe aici, va citesc in fiecare zi, dar nu prea am ce sa va spun.
Delphinas: eu am luat doar clomifen, fara pregnyl, am fost la monitorizari in zile 10, 12, depinde cum au picat programarile. Spre surprinderea mea nu m-a chemat medicul dupa perioada de ovulatie sa vedem daca s-au spart foliculii, dar s-au spart, ca de fiecare data in luna urmatoare aveam doar foliculi proaspeti.
Eu am facut 2 luni stimulare cu clomi, in prima luna am avut un folicul bunicel, in a doua chiar 3 (2 mari si frumosi si unul bunicel), din pacate nu am ramas gravi, desi am prestat la timpul potrivit, am pus si utrogestan la indicatia medicului. Mentionez ca spermograma sotului e i regula, nu perfecta, dar nu ridica probleme.
Acum sunt intr-o pauza, nu stiu cat timp, nu m-am decis inca. am zis ca daca o fi sa fie natural e super ok, daca nu peste cateva luni ma gandesc sa ma duc la clinica de fertilizare, sa vedem ce e de facut mai departe. Acum s-au produs niste modificari majore in campul muncii la mine si am zis ca daca nu sunt luna asta, sa nu fortez nota vreo 3-4 luni.

Dar...am un feeling destul de puternic ca luna asta e ceva...nu ma grabesc inca prea tare sa aflu. Toate la timpul lor

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://tt.lilypie.com/DQC7p1.png
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related

Mergi la inceput

rama iti tinem pumnii...multa bafta..poate se va produce natural
dragelor a sosit si rezultatul de la spermograma ..prost..tare prost..
Volum 2.3 ml..normal 2- 5
Aspect..normal
Timpul de fluidificare <30...normal <30
Ph 7.8...normal 7.12- 8
Nr spermatozoizilor 3.4 mil/ml...normal 20-50
rare leucocite
Avand in vedere numarul redus de spermatozoizi, nu se poate aprecia morfologia, mobilitatea si viabilitatea acestora.
Nu am mers inca la medic..de abia luni ajungem...sper sa ne poata indruma incotro sa apucm...ca eu sincer nu stiu..si cata stimulare am facut..degeaba...acum se explica de ce nu am ramas nici dupa HSG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi21 spune:

mie dr. mi-a recomandat sa iau ova-mit in combinatie cu branca ursului - tinctura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciucinica spune:

buna
am si eu recomandare de la dr c duphaston (sa iau acum) si in a 5a zi sa iau clostilbegyt...
are efect acest tratament?
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciucinica spune:

nu mi-a venit de mult timp CM , am fost la control +ecograf sa vedem ce se intampla cu mine si de ce nu raman...tre sa fac analiza de prolactina si sotul meu spermograma...
azi am luat prima pastila de duphaston (tre sa iau de 4 ori pe zi)sa imi vina si sin a 5a zi clostilbegyt...
am tot citit poastarile voastre si as vrea sa iau si eu parte la parerile voastre..pentru ca sunt tare suparata si negativista cu privire la faptul ca nu raman insarcinata.
imi doresc ffff mult un bebe si imi e putin frica la ce am citit si pe prosecte si din tot ce e postat pe net..
dar presupun ca tre sa gandesc pozitiv si sa imi spun ca in cazul meu va fi bine si va da rezultate.

Mergi la inceput