Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

stiti cumva ce se ia ptr ingrosarea endometrului ??/

va rog spunetimi si mie

Eu stiu de Maca (un preparat naturist), dar in cura ca la carte, adica trei luni. Endometrul incepe sa se ingroase dupa vreo doua saptamani de tratament si ramane asa si multa vreme dupa intreruperea curei...
Dar daca iei medicamente ce contin hormoni va trebui sa astepti sa termini cu ele mai intai (nu se iau simultan.) Poate ar fi bine sa consulti un medic, sa-ti prescrie ceva (exista si un preparat alopat Estrofem pt ingrosarea endometrului.)
Atentie insa - naturistele nu se combina cu alopatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanarus

buna fetelor,

eu am facut stimulare cu clostilbegyte 1/zi, din ziua 5 pana in ziua 9, ieri fiind ultima zi in care am luat.La monitorizare nu m-a chemat in zilele astea deloc, doar maine am programare la medic.Stie vreuna , daca ar fi ceva semne care sa prevesteasca daca ar putea fi vorba de o vreo hiperstimulare, sau e prea devreme?

bebe drag mami si tati te asteapta

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

eu stiu ca sunt dureri crunte de ovare si nu numai - parca si dureri de cap.
Incearca sa nu mai faci stimulare fara monitorizare - macar in preziua ovulatiei sa te vada ecografic. E bine de stiut daca da roade stimularea sau daca nu.

la fel - stiu ca stimulare nu a voie sa faci mai mult de 4 luni la rand. Daca functioneaza cu o pastila - normal ca luna a doua continui cu una - daca nu - ridici stacheta la doua, apoi la trei.

un ex.
prima mea luna de stimulare - cu o pastila clostilbegyt - nika- nici un folicul dominant.
a doua luna - cu doua pastile de clostilbegyt - folicul dominat de 22 mm - ovulatie pe ovarul stang
a treia luna de stimulare - ramanem pe 2 pastile - deoarece vedem ca functioneaza - iarasi nimic - nici un folicul dominant
a patra luna - tot 2 pastile - ovulatie pe ovarul stang - folicul dominant 23mm.

Concluzie - o luna ovulam - una nu. Ovarul meu drept shoma. Deci inca un plus pentru a face monitorizari in timpul stimularilor - descoperi multe chestii utile de stiut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

exact asta am spus si eu, ca nu se iau combinate.ms.

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

multumesc mult pt raspunsuri fetelor
m-am mai linistit, nu ma doare nimic, doar o usoara tensiune la ovarul drept , oricum asta e prima luna in care am facut stimulare si sper sa nici nu fie cazul sa mai fac .

bebe drag mami si tati te asteapta

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

tensiunea, cred, e normala, asta inseamna, ca se lucreaza,acolo....
ar fi super sanu mai fii nevoita sa faci stimulare!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

tensiunea, cred, e normala, asta inseamna, ca se lucreaza,acolo....
ar fi super sanu mai fii nevoita sa faci stimulare!!
pupici la gagici!!!

Galliciana, ce faci dragutza?
cum te simti? mai ai dureri?
Eu dupa cum am mai spus, nici un gand ca raman asa cu IUI deci astept randul la doc sapt viitoare.
\ar trebui sa primesc uratii pe 11, 12 aprilie....
Numai sa nu ma fi ales cu vreun chistulet.
Am intepaturi in ovarul drept, desi foliculul dominant a fost din cel stang...
La mine e ultima luna de clomifene ....
pupici la fatusi si la mamuci in devenire...cat mai repede si mai multe..

Mona
:)
2 IUI nereusite,facut IUI 3 pe 23-24 martie,plina de speranta
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Ce faceti iubitele mele?
Oana....bafta multa draga mea!!!!!
Si eu ma pregatesc zilele astea sa incep stimularea cu Ova-mit....sunt in z27-a si vad ca deja se anunta cm-ul...vazui la secretie...hmmmm

Doamne ajuta sa fie o luna cu vesti bune!
Galli, Mona, Aruam....poooop dulce!

Aaaaa....ms pt sfaturi....m-am gandit bine si nu iau BU.....cred ca aveti dreptate si nu e bine sa le amestec....sper sa raspund bine la stimulare

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

multumesc ptr raspuns..intrebam ptr vreau sa stiu pe viitor....ptr at cand am facut tatament cu clomifen..endometrul meu in ziua 14 era 6..ff mic...si nerusinatul meu de dct nu mia dat nimic..ma lasat asa..final nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

buna fetelor,
eu sunt fericita castigatoare a unei hiperstimulari ovariene, ceea ce inseamna ca pana nu mi se mai desumfla nitel ovarele si se mai retrag din foliculi , nu imi ramane decat sa astept, asa ca daca m-as risca sa fac stimulare, as face chisturi sau alte alea.
asa ca rabdare ...cine vb de rabdare .......astept sa vina cm, ma duc la eco si control si vad ce zice... cred ca vreo 2 luni o sa stau pe banca ...
ps eu monitorizare foliculare faceam in z4 - z7- z11 - z14. la mine era de urmarit evolutia nu gluma ....si ironic am evoluat f bine
acu tind sa cred ca e si de la medic la medic...unde merg eu, are de toate, si eco si laborator de analize..

pup

http://tt.lilypie.com/cetup2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Imi pare rau Lumy...dar la ultima monitorizare, in z14-a dr nu a vazut ca foliculii au crescut prea mult?.....ca nu inteleg....

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput