Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (8)
Raspunsuri - Pagina 11
Ellyshor spune:
Pooopicei dulci dragele mele!
Ce este cu negativismul asta?
...hai mai fetelorrr....mai cu speranta, ca nu facem treaba asa...uf!, uf!
Crista
....iubito, dc nu ai ramas in cura asta, vei ramane la urmatoare.....sau poate vei ramane chiar in pauza dintre tratamente....sau mai tarziu...dar VEI AVEA SI TU UN SUFLETEL AL TAU. Ne-am inteles???![]()
Nu-mi place sa va vad asa....stiu ca e greu, dar mereu trebuie sa avem un dram de speranta.....o rezerva acolo pentru zilele care ni se par cenusii. Stiti si voi ca lupta este pierduta doar dc renuntam noi...da?..da?![]()
va pooopicesc dulce dulce
despre mine n-am ce sa va zic....astept cm-ul...ca sa ma apuc de treaba
noapte buna!
Babyboom
...vino la mami...acum
Ellyshor spune:
Fetelorrrr...ce e cu linistea asta????
Pai se poate???
Crista
ce faci draga mea?....asteptam vesti de la tine....oricare ar fi ele....
Fetele, stiti cumva dc pot combina Ova-mit cu Branca Ursului?...as vrea sa iau si BU din prima luna de stimulare, in paralel cu clomifen-ul. Ce parere aveti? Mi-ar face rau?
Pooooopicei....mai "vorbim"...da?![]()
Un weekend minunat!
Babyboom
...vino la mami...acum
galliciana spune:
ellyshor, cred ca nu e bine sa combini, nu stiu ce sa zic.... trebuia sa il fi intrebat pe dct.nu intotdeauna naturistele merg cu medicamentele. seara frumoasa!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
se pot lua si naturiste, sunt si medicamente,pe care nu ti le-as recomanda sa le iei de capul tau,sincer. ti-ai facut analize?
oanarus spune:
buna fetelor,
eu am facut stimulare cu clostilbegyte 1/zi, din ziua 5 pana in ziua 9, ieri fiind ultima zi in care am luat.La monitorizare nu m-a chemat in zilele astea deloc, doar maine am programare la medic.Stie vreuna , daca ar fi ceva semne care sa prevesteasca daca ar putea fi vorba de o vreo hiperstimulare, sau e prea devreme?
bebe drag mami si tati te asteapta
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"
galliciana spune:
buna, oana!
cred ca ar trebui sa ne dai mai multe amanunte.
cum adica hiperstimulare?
pupici la gagici!!!

oanarus spune:
am citit si pe aici si in prospect ca trebuie facuta monitorizare pe timpul tratamentului cu closty ca poate exista riscul de hiperstimulare, si atunci ar trebui intrerupt tratamentul.Pe mine nu m-a chemat la monitorizare si ma gandeam sa nu se intample ceva si eu sa nu stiu, nu stiu cat de coerent suna,
dar la cat am tot citi in ultima vreme despre el si despre cat de importanta este monitorizarea pe care eu n-am facut-o ,cred ca m-apuca ipohondria
bebe drag mami si tati te asteapta
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"
galliciana spune:
[quote]citat din mesajul lui oanarus
am citit si pe aici si in prospect ca trebuie facuta monitorizare pe timpul tratamentului cu closty ca poate exista riscul de hiperstimulare, si atunci ar trebui intrerupt tratamentul.Pe mine nu m-a chemat la monitorizare si ma gandeam sa nu se intample ceva si eu sa nu stiu, nu stiu cat de coerent suna,
dar la cat am tot citi in ultima vreme despre el si despre cat de importanta este monitorizarea pe care eu n-am facut-o ,cred ca m-apuca ipohondria
ahaaaaaaaaaaa, acum am inteles la ce te refereai, pt ca suna prea ciudat!
mda, ipohondre, cred ca devenim fiecare in cate un moment sau altul..... ma gandesc ca nu te-a chemat la monitorizare, pt ca spera sa ramai insarcinata. poti merge la monitorizare si in ziua 13, desi e bine sa incepi mai devreme; desi, daca el stie ca nu e cazul,nu te cheama. pe mine m-a chemat mai mult in ziua 12-13, iar luna viitoare, 8-10, nu stiu ce i-a venit.....![]()
poate numai pauza asta de o luna, ma gandesc....
asa ca, nu esti singura in situatie.....
poate fetele din afara tarii, normal, iti vor spune altceva...
dar, eu, stau in romania, deocamdata....again.....
sperasem sa pot scapa, dar.....n-a fost sa fie....
pupici la gagici!!!