Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Super tare, branza explodata! Iarta-ma, Laura, ca ma amuz, stiu ca nu e cazul, dar imi place cum suna

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Credeam ca-s singura pe care a bushit-o rasul ! Foarte tare, branza explodata, 2 degete sus ca fratele Varlan, ca tot ne place noua Cireasa!

Edit: supa fierbe, astept sa iesim la plimbare, am pus un filmulet cu ratoiul in casa Nu stiu daca i se vede bucuria de pe mocutza!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

ce ratzoi simpatic mama da cata cada ai. facem schimb?

nu i-am mai facut supa, i-am facut un pateu de ficatel, apoi o luam la picior prin parc

VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

deci la magnetism, linku i-a pus un pct in capat. tre sters ca sa mearga votul.

si branza explodata se pupa cu expresia lui Noemi: voma psihologica. 2 expresii de milioane.
Sa mi le notez.

aldaesme, intradevar, gaufre care o sa incerc sa le fac nu o sa iasa nicicand ca alea mancate in targ. Dar mi s-a pus rau rau pata sa fac!!!Si cum io is capoasa, nu ma las.....tre sa fac ceva acolo.

am fo afara cu Noemi. Nici fifi nici Sebastian nu au vrut sa adoarma. Fifi e treaza de la 7 dim. Si m-am intors cu coada intre picioare...si a adormit aproape de casa, in dreptul blocului Iasminei . asta e, acu doarme in carut, in fatsa usii bucatariei, nici sa intru sa pap nu poc.

am vazut poze cu bolfosu lui Lorich la apa.

fug. poa mai fac neshte teste de condus.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Esmemama, eu nu pot fugi nici 300 de m, conditie fizica nula, varza sunt. CUm sa fugi ma 5 km din prima??wow succes oricum.
ma duc sa ma uit pe mail ce am facut

Iar m-am exprimat cu spatele. Nu mai din prima 5km...dupa 30 de antrenamente echivalentul a 10 saptamani cica fugi 5 km. Primul antrenament a durat 18 minute si a fost:
1' Alergat; 1' Plimbare; 1'A; 1'P; 2'A; 2'P; 2'A; 2'P; 3'A;3'P;
antrenamentul 2, 20 min:
1'A; 1'P; 1'A; 1'P; 2'A; 2'P; 3'A; 3'P; 3'A;3'P;
maine antrenamentul 3, 22 min:
1'A; 1'P; 2'A; 2'P; 2'A; 2'P; 3'A; 3'P; 3'A;3'P;

gata, fug la masa...pupici si sanatate maxima tuturor!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

SARA ELENA, DAVID ADRIAN

Mi s-a parut interesant: http://www.hamacuri-amazonas.ro/Portbebe--cID19--pag1.html

Vreau sa va spun ca Tiberiu ieri mi s-a deranjat la stomac, acum a facut bine dimineata dar s-a iritat rauuuuu la fund. I-am dat cu bepantene plus dar nimic si am zis ieri sa incerc sa ii dau cu elocom asa cum mi-a zis doctora data trecuta insa atunci nu am vrut sa il folosesc. Mi-am blestemat zilele ca i-am dat pt ca l-a usturat asa rau si plangea saracutu asa ca nu ii mai dau cu porcaria asta ca mai are si cortizon. Am cumparat de la farmacie crema Stelactiv de la mustela dar si l-a asta am simtit ca l-a usturat dar putin ca nu a plans, decat pe moment s-a vazut ca nu ii place. Oricum nu i-a facut bine parca era mai rau la urmatorul schimbat de pampers. Ce sa mai fac?????

Eu zic sa insisti cu bepanten, spalat fund la fiecare schimb de scutece si lasa-l la aer. Face minuni. Eu am incercat multe creme dar singurul cu adevarat bun a fost bepanten pt al meu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Sarumana de voturi tuturor, pt cele care nu au votat iat inca o data pagina:http://concurs.pampers.ro/profile/23391. .MULTUMIM!!!!!!!!!!!
Iulici te-m votat si pe sapt asta, Adryana imi pare rau dar nu merge pagina.
Ia zi Cleo te-ei uitat la forma de Gaufre pe care ti-am recomandat-o, eu zic ca e ieftinuta acu sa vedem ce stie , nu intotdeauna ce e ieftin e si prost, eu am avut un sandwuchmaker no name da mergea mamaaaaaaaaa, ami tare ca unu de firma asa ca..........sa videm

Mami de Bogdanici Pogonici

votat BG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si tot ma chinui de dimineatsa, sa zic LAAA MULTI ANI monik16, sa fii sanatoasa, tu si famelia ta, sa sarbautoresti frumos alaturi de cei dragi, implinita si fericita!

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Esmemama, eu nu pot fugi nici 300 de m, conditie fizica nula, varza sunt. CUm sa fugi ma 5 km din prima??wow succes oricum.
ma duc sa ma uit pe mail ce am facut

Iar m-am exprimat cu spatele. Nu mai din prima 5km...dupa 30 de antrenamente echivalentul a 10 saptamani cica fugi 5 km. Primul antrenament a durat 18 minute si a fost:
1' Alergat; 1' Plimbare; 1'A; 1'P; 2'A; 2'P; 2'A; 2'P; 3'A;3'P;
antrenamentul 2, 20 min:
1'A; 1'P; 1'A; 1'P; 2'A; 2'P; 3'A; 3'P; 3'A;3'P;
maine antrenamentul 3, 22 min:
1'A; 1'P; 2'A; 2'P; 2'A; 2'P; 3'A; 3'P; 3'A;3'P;

gata, fug la masa...pupici si sanatate maxima tuturor!

Esme

despre alergat. Deci io si tati suntem mari alergareti. Sau eram. Sarcina ne-a doborat.
Deci nu ne-am anscut asha, cu jogingu in picioare. Cel putin io sport.. nema. Dar nema nema! in liceu aveam 10 la mate, 10 la fizica... 7 la ed. fizica. Mi-am facut scutire de sport, ca dau cu stangu ind reptu. Si asha, ramolita, am ajuns la 23 de ani, cand stateam cu chirie, la et 8 si s-a stricat liftu si urc pe scari, si la et 4 ma opresc sa imi dau duhul si trece moshneagu pe langa mine si imi zice: greu maica, greu.... Cum credeti ca m-am simtit? ca un kkt. Cu ochi.
Deci atunci stateam pe sos. Pantelimon.
si ma duc seara, dupa munca, in lia manoliu. Parc. is acolo-sau erau, 3 locuri de alergat: in juru stadionului, care e daramat acu, 1 de bitum, si 1 cu zgura. Pe ala de bitum ma duc. muulti alergareti. si dau o tura, incompleta...si fac febra musculara. Ca avea aproape 400m.
Am revenit si a 2a seara, cu febra, si am mers, ca nu eram in stare de alergat, si a3a seara, si astfel, dupa o sapt alergam lejer 1 tura, dupa 2 sapt alergam 2 ture, dupa 3 sapt 3-4 ture si nu mai gafaiam. Dupa 2 luni dadeam turu herastraului - 6.6 km.
Cel mai important si mia greu am oinvatsat sa imi tin ritmul. Incetul. ritm si inspiratie: inspirat pe un pas calcat, expirat pe urmatorii 2 pashi calcati. Ca imi dadeam duhu fara vlaga instant - io si cu astm....
si uite, acu 1 luna, dupa sarcina, nu mi-am pierdut rezistentsa, si am alergat 2km din prima.
Deci se poate. Tine te de program, chiar daca nu il alergi tot, mergi in pas rapid, si tot ajuta!!!

Edit: daca alergi pe asfalt, incaltsamintea tre sa fie cu talpa groasa, dar nu rigida- sa preia shocurile. Ca mai ai nevoie de articulatii.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

LMA Monik si Sara si David. Sa fiti sanatosi.

Asa e am fost afara cu Cleo si Mara...muuuult. A fost frumos. A adormit dupa ce ne-am chinuit vreo jumat de ora.

In fine, acu am dat o tura pe net. Tb sa ma apuc sa calc si nu am nici un chef, nici un pic pic.

Dar...asta e ma apuc.

Am votat pe toata lumea pe toate cele 3 telefoane posesie personala. Am sa bag si de pe tel lui tati cand vina acasa ca are si el 2.

Mergi la inceput

Uitati poze de la plimbarica de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Am venit si noi d eafara.
Mati nu prea vrea sa pape, nici fructe , nici legume, il las frate sa ii fie foame rau d etot si sa pape tot.
Vazut Robertzel frumos foc si 2 fete cucuiete. Pai doar 2 poze fetele ?Socrate?Las' ca facem mai multe cind ne vedem cu toatele.

Am incercat sa votez dar merge ingorzitor netul acum, diseara votez si Mufitza si iasminuta, am citeva nr de tel (vreo 5)

In ce priveste capitolul pe care l-am trimis fiti atente ca are 12 pagini si se schimba pagina de la sagetica si se da rotate ca sa o intoarceti pe orizontala.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput