Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Lorich chiar ca o ratusca! Ce da el din picioruse......!!!
Reallaura mercic mult esti o dulce, acum am comandat o crema pe care mi-a dat-o Lorich dar abia maine e gata, sa speram ca trece!

Monik La multi ani! Sa fi sanatoasa, fericita si iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Am reusit sa votez si eu fetele
Il astept pe sot sa votez si de la el diseara.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ma bucur ca va place ratoiul meu.

Am vazut poze, doua buc. Mai Cleo dar ce te asalteaza Sebi! Se pue bine cu tine pt Mara, nu?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78
Cel putin io sport.. nema. Dar nema nema! in liceu aveam 10 la mate, 10 la fizica... 7 la ed. fizica. Mi-am facut scutire de sport, ca dau cu stangu in dreptu.
......
Dupa 2 luni dadeam turu herastraului - 6.6 km.
Cel mai important si mai greu am invatsat sa imi tin ritmul. Incetul. ritm si inspiratie: inspirat pe un pas calcat, expirat pe urmatorii 2 pashi calcati. Ca imi dadeam duhu fara vlaga instant - io si cu astm....
si uite, acu 1 luna, dupa sarcina, nu mi-am pierdut rezistentsa, si am alergat 2km din prima.
Deci se poate. Tine te de program, chiar daca nu il alergi tot, mergi in pas rapid, si tot ajuta!!!

Edit: daca alergi pe asfalt, incaltsamintea tre sa fie cu talpa groasa, dar nu rigida- sa preia shocurile. Ca mai ai nevoie de articulatii.

Multzam tare fain!!! La asta ma asteptam de la grupul asta...niste sustinere...Eu inot fara nici cea mai mica problema 2km cap coada, fara sa am probleme de respiratie sau febra musculara. Doar ca dupa inot mananc....mai ceva ca un lup iesit din iarna fara o mioara la activ. Insa dupa alergare sunt asa varza ca in afar de lichid nu pot baga nimica gol in stomac.

Alunecand pe panta amintirilor singurele materii, de la care nu m-am invoit sau nu am "fugit" niciodata sunt geografia, matematica si sportul. Si cu apa la genunchi si genunchiul cat casa am stat in poarta la handbal...m-a trimis profa la vestiar si i-am zis ca si de stau in funbd pe beton si arunc la cineva cu mingea io tot stau la ora. Anti talent...dar antitalent la alergatul viteza sau rezistenta...care mi se parea fara noima...la normele de control tot timpul am prestat sub standard la alergat...unde standardul era ala pentur nota 5, dar niciodata nu mi s-a dat nota mai mica de 8 la sport. De ce? fiindca imi place...si nu am lipsit si ce faceam faceam cu pasiune...Daca m-ar fi lasat ai mei atunci cand eram mica sa raman pe gimnastica (cand au venit aia de la css sa faca preselectie) sau pe inot sunt sigura ca as fi avut rezultate...dar era mai important sa invat...Nu regret, n-am regretat decat atunci...putin. Dar am iubit mereu orele de sport. In trimestrul al doilea cand se facea sala eram clar starul . Rotunda si super elastica...puteam sa fac orice pod de sus, de jos (si acum pot), spagat si sfoara (spagat merge sfoara..i-a trecut vremea), flick inainte inapoi, evident roata tiganului si alte smecherii...In trimestrele de exterior eram ultra activa la toate sporturile de echipa, super buna in poarta la handbal sau la fotbal, saream bine la groapa si faceam ok tractiuni (desi ale mele erau mai dificile decat ale celorlalte ca eram...multa si nu ma ajuta gravitatia deloc) dar la alergare varza de varza. De inotat m-a invatat tata la rau apoi am luat lectii al Dinamo ( da, da, verile mele bucurestene m-au ajutat la ceva) apoi am fost o vreme la club in Baia-mare si apoi au inceput olimpiezile...de alte cele. Potential sportiv este in mine si rezistenta am destul de buna si respiratia mi-e destul de bine sub control (la inot) dar cu alergatul am avut mereu trei dinti impotriva lui...acu' o jumate pare sa fi disparut...sa speram ca imi iese. Va spun io, promit si imi jur in barba, daca in 10 saptamani ajung la 5 km/sedinta, atunci peste 11 saptamani am sa fac trei sedinte pe saptamana de alergat si doua de inot...sa vedeti apoi musculatura...si pe daca si cu parca

Defapt ce voiam sa spun si mai repet odata este...MULTZAM FAIN!!!

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Esme nu te supara pe mine dar nu e frumos ce faci tu. Pai asta ne tb noua? Site cu gofrele alea Ce ti-am facut eu mai fato?

In alta ordine de idei felicitari pentru angajamentul cu alergatul, dar ai grija asa cum zicea si Cleo de suprafata si pantofi. Mai ales daca zici ca aveai probleme cu genunchiul. Io la sport...mai bine nu va povestesc multe. Am doua glezne slabe rau cu multe probleme. Am luat 4 la aruncatul mingii de oina ca mi-am dat-o direct in picior. Am facut io gimnastica dar m-am oprit cand mi-am dat cu fundu-n cap si am speriat profesorul, dar io eram doar prea flexibila cica.

Am facut doar 2 pozulii, data viitoare bag si eu mai tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mamici frumoase, va invit la capitolul 84

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk_psk

imi dati voie sa ma alatur grupului vostru?
sunt raluk, am un baietel de 8 luni pe care il cheama david si vrem sa cunoastem si alti pitici..[blue]daca vreti sa vorbiti cu noi si sa ne cunoastem mai bine atunci asteptam...

http://tanaramamica.wordpress.com/

Bine ai venit!
Daca nu te superi, ne arati si noua poze cu Davidelu'?

Npoi nu am mai scris, ca am fost ocupate raaaaaaau. Ieri am fost la restaurant cu granny si cu daddy, azi am fost la Niagara la plimbare cu prietenutzul Claudelu', acu' daddy face papica si mami pune poze pe picassa. Le pun si va dau link sa o vedeti azi. I-am cumparat un iepuras care canta si sare, cadou de Paste, dar i l-am dat deja, ca doar nu stie ea diferenta. Pun poze si editez, cu linku'
Va pupam.

Edit: iaca poze de azi cu prietenu'

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5313922719861965058

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput