Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (170)
Raspunsuri - Pagina 7
CrisVa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis CRISTINA - eu cred ca pt Maria ta e o experienta placuta cresa/gradi; altfel ar fi plans de nu s-ar fi inteles cu ea si te-ar fi chemat sa o iei; ...si a mea e f sociabila de felul ei, insa eu am decis sa o dau din toamna la gradi, cred ca din octombrie, de vorbit vorbeste cate ceva si acum, nu-i problema, ca atunci cand va incepe, ma voi ruga eu de ea sa mai taca; eu u consider ca e pregatita acum pt cresa, mai ales dupa experienta avuta cand am schimbat cu tati rolurile ![]() Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
si eu ma gandesc ca ar fi plans de nu s-ar fi inteles nimeni cu ea. sper sa fie asa
la voi e alta poveste, deja nu cred ca o schimbare e binevenita din moment ce voi ati inversat rolurile. ma gandesc ca orice schimbare trebuie introdusa pe rand si nu toate odata.
noi mai asteptam un pic si incepem operatiunea intarcat
nici nu vrea sa ma gandesc cat de suparata o sa fie, insa trebuie sa o facem si pe asta ca nu mai vrea mancare deloc.
pupici
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze Vacanta
ellis spune:
dar oare a mea ce are cu lactatele? ce i-a casunat pe ele?
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
CrisVa spune:
| citat din mesajul lui ellis dar oare a mea ce are cu lactatele? ce i-a casunat pe ele? Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
'
poate e doar o faza, asa e si a mea cu ciorba, dupa ce i=am dat luni la rand ciorba acrita cu bors, acum nici macar nu mai pune gura pe ea.
sper sa ii treaca cat mai repede.
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze Vacanta
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui CrisVa Neata fetelor, eu deja o duc pe Alex la cresa incepand cu 2 Martie si e ok. e o cresa in drumul nostru catre firma si foarte aproape de ea, e la 2 minute de mers pe jos. o duc dimineata la 9.30-10 si o iau la ora 1 dupa ce serveste pranzul. primele zile au fost nasoale ca nu a vrut nici apa sa bea, nu a vrut nimic sa mamance si acum imi zice educatoarea ca mamanca si felul 1 si felul 2 la pranz, acum nu stiu cantitati dar e important ca mamanca de la altii si nu de la mine. motivul pentru care am dus-o a fost ca deja simteam ca e pregatita pentru "nivelul urmtor" adica ea mereu a fost in compania adultilor dar nu si a copiilor si un alt motiv e ca trebuie sa capete si independenta, sa nu mai fiu eu mereu in preajma ei. acolo tre sa se descurce singura cateva ore. o sa iau o decizie dupa o luna de gradi daca continuam sau nu, dar noi credem ca e important pentru dezvoltarea ei sa fie in colectivitate de mica. dupa cateva zile de gradi, 2 sau 3 deja zice mama, apa, haide, lapte, pui, si eu m-am chinuit luni intregi sa o fac sa zica ceva, macar mama asa ca... eu ma declar multumita o duminica frumoasa! Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007) Poze Vacanta |
ma bucur ca ne-ai impartasit experienta ta
... Ne incurajeaza...Bine eu oricum vreau sa il dau pe raul la cresa ...gradi... e mai bine in opinia mea.. Eu am amintiri foarte placut din gradinita ...dar ..doar la 4 ore am fost si credeti-ma ca am fost la f multe gradinite pt ca tatal meu mereu era mutat cu lucrul prin deplasari
...eu tin minte ca aveam un sentiment de bucurie si...de copil mai mare... ca mai stau si fara mamaAnk
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
bb_yasmi spune:
ellis, mai mulot ca sigur e doar o faza, s a saturat fata de ele, si iasmi a trecut prin asta cu iaurtul...si acum il papa iarasi cu o pofta.....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
eladea2005 spune:
Cristina, Lavi, de fapt asta am vrut sa zic, ca eu consider ca e prea devreme pt. el... ma bucur ca Alexandra s-a obisnuit si ii place...dar la cum il stiu eu pe Eric, nu ar fi o experienta prea grozava pt el, ci mai degraba traumatizanta... cand va creste, categoric va merge la gradi...dar cu cresa...ma abtin...![]()
ellis, si Eric, care manca ff bine branzica cu fructe acum nu prea se mai da in vant...cat despre iaurt...n-a fost niciodata fan...il mai pacalesc io cumva...cred ca s-au saturat de aceleasi feluri..poate daca le combinam altfel...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
pussi spune:
cami sincer cand am citit postarea ta, am zis ca am si eu fete normale... si noi comunicam nonverbal foarte bine. Desi ele vb intre ele, le-am surprin vb si s-au rirdicat ambele in ecelsi moment si s-au dus la usa.. nu stiu ce au planuit, sau una imi cere ceva pe limba ei.. eu nu ma prind
si vine cealalata si ii da....poate ma intelegi ca si tu ai sora geamana.
bianca vestea buna e ca Elena a inceput sa bea 150 ml de late dimineata indulcit cu miere de albine, Ana nimic! ce-ti face burtica?
vad ca vb de cresa, eu le dau din sept. la stat, am motivele mele clare, mi-am facut lista pro si contra si a castigat statul. Sunt de princiu ca trebuie sa aiba si ele colectivitatea lor. O luna la program de 4 ore, iar de la mij. lui octombrie la program prelungit. Daca nu se acomodeaza pana in nov. cand incep eu serviciul s-ar putea sa mergem pe privat. Dra va fi cresa.
Am tot vrut sa va intreb a reusit sa scaoata cineva pampersul ziua?
va pup
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
Victo spune:
ellis, al meu nu mai vrea biberonul de seara, si nu cred ca mai e vorba de razbunare. cred ca ii mai paleste asa din cand in cand cate o toana. aseara nici nu am mai murdarit biberonul, pt cei 10 ml pe care ii bea.
legat de lactate..cei 400 ml obligatorii la varsta asta inseamna numai laptele, sau cantitatea totala de lactate? sa stiu si eu cum ii mai indes lactate, daca si-a sters 200 ml lapte din meniu.
pussi, eu zic ac e prea devreme sa incerci sa ii scoti scutecul. eu il pun pe olita dupa ce se trezeste, doar pt ca el nu se impotriveste si face repede. dar s ail lasa fara scutesc si sa fac pe el si sa ii spun catrebuia sa mearga la olita mi se pare muuuuuuult prea mult acum.plus ca e si greu, sa il vezi tot timpul ud..schimba toate hainele...si sanse sa invete ceva din asta nu prea sunt. eu zic ca dupa 2 ani, 2 ani si ceva e mom pt asa ceva.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui pussi cami sincer cand am citit postarea ta, am zis ca am si eu fete normale... si noi comunicam nonverbal foarte bine. Desi ele vb intre ele, le-am surprin vb si s-au rirdicat ambele in ecelsi moment si s-au dus la usa.. nu stiu ce au planuit, sau una imi cere ceva pe limba ei.. eu nu ma prind si vine cealalata si ii da....poate ma intelegi ca si tu ai sora geamana.bianca vestea buna e ca Elena a inceput sa bea 150 ml de late dimineata indulcit cu miere de albine, Ana nimic! ce-ti face burtica? vad ca vb de cresa, eu le dau din sept. la stat, am motivele mele clare, mi-am facut lista pro si contra si a castigat statul. Sunt de princiu ca trebuie sa aiba si ele colectivitatea lor. O luna la program de 4 ore, iar de la mij. lui octombrie la program prelungit. Daca nu se acomodeaza pana in nov. cand incep eu serviciul s-ar putea sa mergem pe privat. Dra va fi cresa. Am tot vrut sa va intreb a reusit sa scaoata cineva pampersul ziua? va pup PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
pussi da-mi si mie cateva argumente pro cresa de stat...ca sunt tare nehotarata!!!
cred ca maria de ancad, nu mai are pampers ziua.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
pupici.
sa aveti o zi frumoasa, la noi in Tm e asa o zi frumoasa de primavara!!!
azi poate mergem la zoo
_