Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (170)
Raspunsuri - Pagina 14
ellis spune:
MIHA - presimteam eu ca ai ceva...mama omida ce sunt! imi pare f rau!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
abramburika spune:
Neata!
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis MIHA - presimteam eu ca ai ceva...mama omida ce sunt! imi pare f rau! ![]() |
Asa-s de usor de "citit"?
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Nu mai stiu ce sa-i mai fac de mancare la pranz, sa poata manca singura. |
Eu am facut ieri o ciorbita de legume si dovlecei umpluti. N-a mancat foarte bine,asa cum ma asteptam,dar o inteleg.
Pentru desert cred ca voi face niste "Faguri"...ca-s mai usor de facut,ca pentru o zi fara chef...

Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Mihuta, ai luat Omida mancacioasa? |
Ce e Omida mancacioasa?
Am uitat sa ma laud.
Nu conteaza ca o mai avem 
Miha si comorile
abramburika spune:
Mie mi-e pofta de musaca de vinete ... drept pt. care aia am sa fac azi ... bine, nu e pt. bb vinete, carne tocata etc. Pt. Silvia azi am in menu mamaliguta cu branzica, ceea ce ii place si nu a mai mancat de mult. ![]()
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
cristi07 spune:
buna tuturor!
mamici, cele care ati depus dosarul de recalcularea indemnizatiei, ati primit banii? sau ati auzit ca vor incepe sa dea banii luna aceasta?
Cristina si Radu 3.12.2007
mariussimiuc spune:
Cristina,eu n-am depus pentru recalculare,dar am inteles de la mamicile de la Iasi ca luna asta a intrat diferenta de bani.
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adra_bell spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ce e Omida mancacioasa? Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
omida mancacioasa
Felicitari pentru jucarie! Da' cum ati castigat-o? Ca poate ne mai facem si noi cu o extra-jucarie. Deja e full p-aici, trebuie sa le mai fac vant, da' nu ma indur
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ellis spune:
MIHA - nu esti usor de citit, dar am un feeling referitor la persoane dragi; ma laud ca simt omul, insa din pacate pt ei, ii simt si pe cei rai, sau care imi coc un rau!
CRIS - cel mai devreme in aprilie se vor da banii recalculati, sapt trecuta am facut interventii la sect 2 pt sotul meu si mi s-a precizat, ca astfel intra in plata din aprilie, altfel in mai
- traim in Romania...
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE