Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (170)
Raspunsuri - Pagina 13
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman si noi participam la pampers la concurs http://concurs.pampers.ro/profile/8420 anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
Ancule, te votez sapt viitoare...esti prima pe lista...din pacate doar un tel pe sapt se paote...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
6+www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
buna
va multumesc la toate pt raspunsurile in legatura cu cresa/gradi de stat/particulara. lala, cami, 
va multumesc ca ati raspuns prompt la intrebarea mea. cami, cam asa gandesc si eu, ca si tine. 
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ellis spune:
MIHA - nu ai scris nici pe blog, nici aici, ce faci? s-a intamplat ceva?
Si eu ma bucur ca am vazut parerile voastre despre gradi/crese; acum, mai cu experienta, sau cu mai putina experienta, categoric ca toate incercam sa facem ce e mai bine pt puiul nostru si toate credem si speram ca am luat decizia cea buna; eu am un copil foarte sociabil si cred ca daca varsta este mai mica(poate chiar sub 2 ani) se va acomoda si va socializa mai repede; oricum sunt obligata sa fac ceva...si nu vreau bona... iar la gradi la care ne-am orientat noi sunt vreo 8 pui in grupa, fapt pt care sper sa nu capete fii-mea asa viroze...iar taxa este 750 ron/luna program 8-17, ceea ce e ff rezonabil; macar pt 1 an mergem aici, vedem noi mai departe...
...vom mai schimba noi pareri dupa septembrie, cand vom fi mai in tema![]()
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
CrisVa spune:
| citat din mesajul lui pussi bb o sa-ti scriu un mail referitor la gradinitele /cresele din TM, cel mai devreme in wk. , pana atunci sunt prinsa! adaca bine ai venit! ancutaD Bravo pt. pampers! o sa incerc sa si eu macar intr-o dimineata, pana la somnul de la pranz! Sa-mi tineti pumnii pe joi, am prima intalnire in instanta referitor la indemnizatie! va pup pe toti! PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
Bafta, tinem pumnii stransi
Pupici
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze Vacanta
adra_bell spune:
Votat frumoasa impodobita cu cercei si margele. Ai lobby puternic, Anca:D
Andreea, poti vota mai multi concurenti de pe acelasi tel, nu poti vota acelasi concurent decat o dat pe aspt.
Cand am timp caut si mesajul Georgianei cu votul, asta daca nu il reposteaza ea.
Iar sunt singura cu fata toata ziua mai este si urat afara, nu putem iesi. Si maine tot singure, of-of.
Nu mai stiu ce sa-i mai fac de mancare la pranz, sa poata manca singura.
Vroiam sa va zic ca i-am luat fulgi de porumb ii mananca asa goi, mai mare succes au pufuletii, dar astia nu sunt sarati, macar.
Mihuta, ai luat Omida mancacioasa? Ii place Sophiei? I-am facut si eu Evei paste cu lapte, s-a strambat urat la ele, ca de fiecare data cand i-am dat ceva cu lapte
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui geo_ionita Ne dati si noua un vot...Multumim mult de tot! http://concurs.pampers.ro/profile/18695 |
Am vrut sa mai votez si azi
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui ellis Si eu ma bucur ca am vazut parerile voastre despre gradi/crese; acum, mai cu experienta, sau cu mai putina experienta, categoric ca toate incercam sa facem ce e mai bine pt puiul nostru si toate credem si speram ca am luat decizia cea buna; eu am un copil foarte sociabil si cred ca daca varsta este mai mica(poate chiar sub 2 ani) se va acomoda si va socializa mai repede; oricum sunt obligata sa fac ceva...si nu vreau bona... iar la gradi la care ne-am orientat noi sunt vreo 8 pui in grupa, fapt pt care sper sa nu capete fii-mea asa viroze...iar taxa este 750 ron/luna program 8-17, ceea ce e ff rezonabil; macar pt 1 an mergem aici, vedem noi mai departe... ...vom mai schimba noi pareri dupa septembrie, cand vom fi mai in tema Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
8 copii in grupa este foarte bine. Aici sunt in jur de 20...
Cat despre Eva vs. bona, n-am alta alternativa, deocamdata nici bona n-am
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui pussi bb o sa-ti scriu un mail referitor la gradinitele /cresele din TM, cel mai devreme in wk. , pana atunci sunt prinsa! Sa-mi tineti pumnii pe joi, am prima intalnire in instanta referitor la indemnizatie! va pup pe toti! PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
pussi astept emailul tau!!!
bafta mare joi!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
adra_bell spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Am vrut sa mai votez si azi Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
La mine a mers si doar ce o votasem pe Maria
Chiar Miha, nu mai faci nimic bun? O reteta de fursecuri pt pici n-ai?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis MIHA - de ce lipsesti? |
Nu m-is cu toate corabiile acasa.
Astept niste analize de la laborator...pana diseara mi se pare asa mult...Cred ca ne-am contaminat cu salmonela
Am intrat in contact cu un baietel infestat si la cateva zile am inceput si noi cu cacacelile.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)