Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (170)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Neata!

_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Neata! Cam somnoroase voi...
"Nimeni e perfect (suntem sinurul popor cu negatie la negatie?)....dar cine este nimeni???"

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Cristina,eu n-am depus pentru recalculare,dar am inteles de la mamicile de la Iasi ca luna asta a intrat diferenta de bani.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

asa auzisem si eu....dar am vrut sa fiu sigura!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

nimeni e perfect (da, in rom. ar fi nimeni nu e perfect) ... da' cine ar vrea sa fie nimeni? Tare mi-a placut chestia asta ...

_
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Nu-s chiar somnoroasa ... ca-s treaza de pe la 9 .. sunt insa cam trista.

Faina omida aia ... ai trimis pt. concurs?

_
_

Mergi la inceput

ellis, multumesc!

oricum nu ma asteptam sa primesc mai devreme de aprilie... sunt bine veniti oricand! oare sa ii mai cumpar lui Raducu niste jucarii?

poti sa imi spui din ce sunt rotile de la tricileta nou achizitionata? sunt "galagioase"? Ce zice Alessia de ea?

Mergi la inceput

Aaaa, ca a amintit cristi de tricicleta ... am testat-o pe aia de la chicco afara. E ff zgomotoasa, nu asa usor de manevrat, dar bb se simte bine in ea ... ii place. Decoamdata asta avem, asta folosim

_
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

ellis, multumesc!

oricum nu ma asteptam sa primesc mai devreme de aprilie... sunt bine veniti oricand! oare sa ii mai cumpar lui Raducu niste jucarii?

poti sa imi spui din ce sunt rotile de la tricileta nou achizitionata? sunt "galagioase"? Ce zice Alessia de ea?

rotile sunt din spuma de cauciuc, nu e galagioasa deloc, nu face zgomote, numai ca manerul din spate nu are legatura cu carma, astfel ca , atunci cand schimbi directia apesi un pic pe el doar ca sa ridici - si mai scartaie, dar atat; directia se blocheaza dreapta, dar Alessia mai trage si ea sa conduca, e foarte sigura, nu e de plastic, pedalele se blocheaza si sta cu picioarele pe ele; raportul calitate/pret e ff bun; nu as ezita sa o iau avand in vedere ce gasesti pe piata la preturi intre 150-200...

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

ellis, multumesc!

rotile sunt din spuma de cauciuc, nu e galagioasa deloc, nu face zgomote, numai ca manerul din spate nu are legatura cu carma, astfel ca , atunci cand schimbi directia apesi un pic pe el doar ca sa ridici - si mai scartaie, dar atat; directia se blocheaza dreapta, dar Alessia mai trage si ea sa conduca, e foarte sigura, nu e de plastic, pedalele se blocheaza si sta cu picioarele pe ele; raportul calitate/pret e ff bun; nu as ezita sa o iau avand in vedere ce gasesti pe piata la preturi intre 150-200...

MAMI IN BUCATARIE

super. ai cumparat-o de la quelle? in cat timp a ajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

cam in 3 sapt; nu am gasit altundeva la pretul asta; aici, astea hauck sunt mult mai scumpe.

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ellis, cat ai dat pe ea? Mai poti pune poza inca o data? Cate kile are?

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput