Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Intrebare De unde luati dovleac?
In ce forma se prezinta? Ca io am vazut la TV, in filmele cu Halloween, si mai lua mama din piata (care nu stiu exact ce este) cand eram noi mici...

La steamar cum se face? E dulce ca la cuptor? Cat il tineti? Si merge data la bebe asa mici, la inceputul diversificarii?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eva, eu eram in 'cautari' de momentul optim..Adica sa nu fie nici satul de laptic de la mine,dar nici prea fomist ca sa faca scandal din prima.
Am incercat sa ii dau dupa ce veneam de afara, deci cand stateam cam 1,5-2 ore afara si apoi eventual pana se fierbeau legumele.Dar nici dupa vreo 3 ore de cand nu mai mancase nu a fost ok.
Azi am incercat sa ii fac dinainte mancarea si sa ii dau imediat cum venim din parc.Cam 2 ore si putin de la ultimul supt.Nici asa nu a mers.
Mai caut

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

La noi nu a mers alta papica daca erau fomisti rau, chiar daca le dadeam si ceva bibe. Oricat de mult sau de putin bibe le-as fi dat, nu mergea.... a mers cu alta papa direct, din prima, cu conditia sa nu fi ajuns in stare de maraiala de foame. Desi asta se intampla oricum f rar. Nu conta daca veneam de afara sau nu, daca erau odihniti sau nu. Asta se intampla la interval cam de 3 ore.

Cam dupa 15 min se plictisesc oricum de lingurita de regula.... si urmeaza bibe in completare. Desi plictiseala asta e o faza pe sfarsite acum la noi.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

v-ati suparat pe mine pt bancul obraznic cu iepurasul?
Il sterg....

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Cine sa se supere, doamna? io nu... da' nu stiu ce sa-ti raspund cu dovleacul ala, si pe mine ma intereseaza informatia...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Hello!!!!!!!!!

Cosmy,Luca mananca numai cu lingurita,inclusiv cereale.Am sarit peste supa goala,si i-am facut totul mai consistent.Sa va traiasca noul membru al familiei,are un nume f frumos!Si tare pofta mi-a facut Maya de tort!

Gaia f tare ancul,nu-l strege.ce carut ai luat?

Fug sa fac papanicolau,sa-mi tineti pumnii sa iasa ok.... am mari emotii,v-am zis ca eu aveam ceva probleme.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

I-am facut mar la steamer a papat cam 10 ml, adica vreo doua linguritze normale.
Asta ne-a fost pe ziua de azi, 20 ml morcov si 10 de mar.
Hai ca si-a luat vit C zilnica

Al meu dupa maximum 5 minute se plictiseste, inclesteaza gura si nik nu mai pot face. E bine si atat.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. În perioada crizei înfloreste ce-i mai bun în fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Intrebare De unde luati dovleac?
In ce forma se prezinta? Ca io am vazut la TV, in filmele cu Halloween, si mai lua mama din piata (care nu stiu exact ce este) cand eram noi mici...

La steamar cum se face? E dulce ca la cuptor? Cat il tineti? Si merge data la bebe asa mici, la inceputul diversificarii?

Ada, eu ii cumparam lui Victor din piata de la tarani dovleac din acela dodolotz, cu miez portocaliu si dulce, pe la voi nu stiu cum se numeste, la noi in Ardeal ii zice ludaie, asa in termeni po-pu-lari. I-am facut si fiert, si copt la cuptor - e mai bun copt, dar se usuca mai tare, deci l-am subtiat cu lapte praf. La steamer cred ca iese perfect.
La Victor a fost singura leguma cu care am avut succes la diversificare si in piureul acela puneam initial ulei de masline, apoi unt, si il dadeam amestecat cu carnea pasirata ( in blender ).

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eva, si la noi masa tot 5 minute dureaza, dar nu se termina pe motiv de inclestarea gurii ci din cauza faptului ca nu mai inghite.Adica sta cu gura larg deschisa si pot sa bag cat vreau ca el nu mai inghite.Lasa ca perseveram

Ma bag la capitol nou.Babytza...sa nu mai trisezi...dau eu startul

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Acum, ca ne-am tras sufletul dupa ce am alergat sa va prind as vrea sa va multumim pentru urari. Au fost primite cu mare drag.

Bilant la 6 luni: 8400 g si 67 cm. Adik am crescut cu 2 cm si cu doar 300 gr. Stiu, o sa ziceti ca e ok dar am observat ca nu mai are asa pofta de mancare, ca ziua rar mai cere san desi nu am ajuns sa inlocuim mesele cu solide.

Si am mai observat ceva. Pana acum cateva zile cand facea pipi parca il trecea un fior. Evident ca i-am spus medicului la control si il suspecteaza de infectie urinara. Asa ca acum trebuie sa pazim un pipi de dimineata sa-l ducem la analize.

CD, voi cum ati depistat infectia si cum ati scapat de ea?

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput