Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 19
luminita2008 spune:
Ada, ma bucur mult ca ai caruciorul dorit! 
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
CosmyB. spune:
Multumesc Laura la mine nu poate fi 85% e prea putin pt doua luni.
Acum am vb cu o colega, nu s-a dat al 13-lea 
Luni fac o ancheta ![]()
Pozici
Mamica
de
Maya
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona Acestea fiind spuse, sa trecem la concluzii: 1. Prima Masa majoritatea boboceilor au inceput cu fructe (cu mici exceptii) - unii au inceput cu legume dar nu le-a placut gustul, altii in mod direct. Pentru anotimpul in care ne aflam (urmarim deci fructe bio) - putem incepe cu suc de mar si morcov, dupa 4-5 zile putem incepe sa combinam cu mar ras. Fier - intr-adevar ca sa fie asimilat trebuie combinat cu vit C, dar in loc de vitamina C putem folosi suc de mar...mai tarziu de portocala 2. Masa 2 - legume - aici zic ca decat zeama, mai bine piure! Discuitia intre aburite si fierte. De acord la Steamer se conserva mai bine vitaminele in leguma, dar pe de alta parte, dar daca fierbem la oala cu presiune, nu le conservam si mai bine? Astfel se si aburesc legumele, pastram si apa vitaminizata si o combinam cu legumele in piure. Alimentele de inceput sunt foarte importante, dar cred ca mai important pt obisnuirea gustului e modul in care servim primele mese: adica prima zi consta dintr-o singura lingurita si nimic mai mult, in a 2a zi -2 ligurite, a3a 4 ling, a5a 40g, a6a - 80g-100g. Atunci cand introducem carnita de pui sau curcan putem pune in piure lapte - pediatra noastra ne-a recomandat lapte de mama. mai revin... |
100gr a 6a zi zici? nici gand 100g morcov. Cred ca nici peste 2 saptamani nu vom fi acolo.
Iar in prima zi nici macar o linguritza nu a mancat, scotea afara eu bagam la loc.
Vorba soacra-mi cand a vazut filmuletzul: mda, de papat nu papa dar macar e lord, nu ti-a scuipat mancarea in fatza.
Si eu asa vroiam sa ii dublez zilnic cantitatea dar te pui cu cin' te-ncurci? Nu vrea
Dar in schimb vrea mar si ceva ceva tot papa. Dar sa te tii de o leguma si sa dublezi zilnic pana ajungi la 100gr, nu avem noi bafta asta deocamdata!
Eu cam intzeleg de ce nu vrewa. El cam la jumatate de ora a inceput sa ceara san, a avut si perioade cand manca la o ora/o ora jumatate. Acum vrea la san fff des si suge mult. Noaptea (aseara, de fapt) l-am luat cu noi in pat ca nu mai rezistam si a stat mufat pana dimineatza, mai sugea la doua ore asa, iar dormea, dar cu tzitzi lg el, o pazea
Dar ma gandesc ca la un moment dat imi va scadea lactatia si mie. Iar Noah, ca sa compenseze, va creste cantitatea la mesele de solide. Asa mi s-ar parea firesc.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
gaia.nevia spune:
preety
, stii bancul cu iepurasul![]()
Iepurasul lipseste de la sedinta. Trimite Leul pe cineva dupa el (o delegatie), ajunge delegatia la scorbura iepurelui, usa inchisa, pe usa un afis.
"Ora de educatie s e x u a l a".
Astia jenati, se intorc la Leu. Bine, ma, nimic nu sunteti instare?! ce ma doare pe mine de educatia iepurelui?! Sa vie la sedinta!!!
Si se duce personal.
Bate la usa. O data, de 10 ori, nimic. Pana la urma calca usa si intra.
Iepurasul, bine invelit, dormea de rupea.
Beeeeyyyy!!!! Ce faci aici?! de ce nu esti la sedinta?! Ce educatie? Unde-i educatia?!
Si iepurasul, linistit, raspunde
" Pai ma * u t e-o lene..."
Asa si eu... mi-a venit CM si n-am mai avut chef de nimic, nu m-am dus nici la dr, abia de am facut o baie si am montat caruciorul ala. Acu tre sa vad cum le dau pe celelalte 

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
EvaF spune:
Andreea, Mina este pur si simplu SU-PER-BA!!! Ce ochisori minunati...
Si ce gropitze dulci. O bomboana de fetitza. Poza cu marul e f frumoasa.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
piolica spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Piolica, am pierdut un ovar dar am ramas insarcinata din a doua luna de incercari....ceea ce nu se intampla nici la multe femei cu doua ovare. In timp ovarul ramas preia functionalitatea celuilalt, deci ovulez lunar.Eu m-am obisnuit cu ideea si macar sa ma ajute Domnul sa fie la fel de repede si bine si la bb 2. Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
nu-mi spune, eu am incercat 4 ani fara nici un rezultat si cu 2 ovare sanatoase! Insa am avut noroc cu o inseminare din prima! Ma gindesc ca poate chistul asta o fi aparut si de la cit tratament hormonal am avut. noi sa fim sanatoase si sa ne ajute doamne-doamne si pt bebe 2.
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
| citat din mesajul lui anca81 Piolica, multa sanatate. Am multe prietene cu chisturi ovariene absorbite dupa tratament cu anticonceptionale, insa mai multe luni nu doar una. si va doresc un weekend minunat. Mamica fericita de Carla Alexandra (13 .08.2008) ![]() Piti mic se face mare |
merci pt incurajari!
weekend placut si tie, si voua ca sinteti 3 acum!Mamica fericita de bebelina Elsa
gaia.nevia spune:
Lui Radu nu-i mai ajunge salteaua de 2m/90cm...
Se suceste de-a latul si o ia spate-burta-spate-burta-taras-rotiri-spate-burta si tot asa de era sa-l culeg de pe jos din partea cealalta.
Cu prima ocazie, drum ikea, protectie saltea, si-l pun pe jos!!!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
piolica spune:
Laura, merci frumos pt gindurile bune 
pupici la toate si weekend placut. sa ne auzim cui bine luni.
Mamica fericita de bebelina Elsa
cristineescu spune:
Wow, abia azi am terminat de citit la fix cat sa o felicit si eu pe Monica, bravo mamica curajoasa! 
si sa urez
bebeilor nascuti intr-o zi de 13 si un pupic special pentru Carla.
Sa va zic cu merge si la noi diversificarea.
Am inceput pe 1 martie cu cereale Wellbeing de la Nestle. Pretty, eu pun in 40-50 de ml de laptic de la mine cam o lingura jumate - 2 lg si tot sunt mai mult lichide decat piure.
Pe urma i-am dat mar GOLDEN la abur, pasat + zeama in care a fiert.
Am subliniat golden pentru ca ii dadusem mar ionatan si nu l-a acceptat si ma si gandeam ca am dat-o in bara cu diversificarea
dar se pare ca nu i-a placut pt ca era prea acrisor.
Pe urma para am introdus-o in mar si a fost un adevarat succes.
Prima leguma a fost dovleacul pe care l-am combinat tot cu mar. A fost primit cu interes.
Eu m-am cam lamurit cu diversificarea asta dupa atatea scheme si discutii dar tot nu am priceput cata apa sa le dam?
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN