Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_and

Eu nu mai pot intra pe forum, uitati si voi de ce.
Am inceput si noi diversificarea.

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

Andreea_and ...da ce frumoasa e Mina,superba...ff .tare ti-a monopolizat locul,cat despre diversificare..precoce
Mina,stie ea ce e mai bun,yammyy mar

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

lucutta - multa sanatate puiului tau
eu una as mai cere o a 2a opinie atunci cand vine vorba de prednison - este un medicament extrem de periculos cu extrem de multe reactii adverse din cele mai nasoale.
in familia mea am exemple f rele legate de administrarea acestui medicament.
nu mai intru acum in detalii, poate mai tarziu daca e cazul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Fetelor mi-au intrat si mie banii, dosarul l-am depus in 5 ianuarie, parca si in 11 luna asta mi-au bagat 1300 lei. Asta ce-o fi? Ca alocatia mi-a dat-o. Indemnizatia pe 2 luni??? Nu trebuia pe 3? Confirmare n-am primit

Pozici
Mamica deMaya

Cosmy da tu ti-ai depus cu 85%?CA totusi mi se pare putin..si e doar pe 2 luni ian si feb..asa mi-au intrat si mie.

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Da Laura am depus pt 85%, nu am primit nici o confirmare. Eu stiu ca diferenta se da mai tarziu. Acum au dat cei 6 mil, pe doua luni banuiesc, nu-s pe doua, nici pe trei cat ar fi trebuit. Trebuie sa ma interesez

LE: se poate ca banii astia sa nu fie indemnizatia. Ca eu am facut o diferenta a ceea ce aveam in cont si banii care au intrat acum. Poate fi salariul al 13-lea, ca trebuia sa-l primesc

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Ankussa super scump bebe... si ce ochisori
Lucutta sanatate multa puiului... imi pare rau ptr atata suferinta

Moni ...ne ptr sanatatea ta si a bebelului tau . Sa va ajute D-zeu sa va vedeti cu bine!!!

Luminita intelesesem cu ingrosatul cerealelor punand mai multe masuri... da astia pe cutie dau un mod de preparare si poza pusa arata un soi de piure... ori neuronu meu asa se astepta sa vaza cerealele respectand modul lor de preparare

Babytza super scump Davidutu

citesc si revin...

Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Da Laura am depus pt 85%, nu am primit nici o confirmare. Eu stiu ca diferenta se da mai tarziu. Acum au dat cei 6 mil, pe doua luni banuiesc, nu-s pe doua, nici pe trei cat ar fi trebuit. Trebuie sa ma interesez

Pozici
Mamica deMaya

Eu am primit direct 85%..nu a fost vorba de 6 mil deloc,cand mi-am depus dosarul in ian,asa mi s-a spus.
LE: la noi nu s-a dat al 13-lea inca
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

sarbatoritilor zilei:
Carla de Anca (si la multi ani si mamei tale)
Tudor de Simo
Mario de Maryb
Radu de Onutzu

Ada ti-am simtit lipsa azi... sper ca esti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Salutare!

Am facut mini gasca in IOR, cu Lidia si Paula, ma bucur mult ca ne-am cunoscut fetele, trebuie sa repetam experienta! Pe Iza si pe Mihnea!

Eva, cu siguranta niciun copil nu e ca altul, si nici ai mei, gemenasi smecheri, nu fac exceptie... si eu zic ca daca nu merge cu legume, s-o dam pe fructe, sau pe ce-i place copilului. e un moment tare delicat, trecerea la diversificare, renuntarea treptata la tzitzi cea iubita si... gustoasa. Sau la bibe, in fine... Asa ca noi trebuie sa ne adaptam cerintelor lui bebe si sa nu insistam, dac anu e cazul. Sunt sigura ca si dupa fructe vor papa la un moment dat legume, chiar daca vom reusi un pic mai greu sa-i convingem. So what? Si asta va spune una ai caror copii papa cu succes morcov fad si pastarnac urat , fara adaos de ulei sau unt, deocamdata. Mie mi-a iesit asa, dar cred ca sunt o norcoasa si hunii mei papaciosi.

Moni, sa fie sanatos cucul si voi la fel!!! A trecut trenul asta pentru Edi... hihi.

Oana, si eu ca Musette gandesc. Daca nu le placea morcovetele, incercam pana ma convingeam ca nu le place si gata, nu doar ca inca nu s-a obisnuit. Il combinam cu max. alte 3 alimente si apoi renuntam la idee. Da' ei il papa din prima... hehe

Lucutta, multa sanatate, sper sa fie bine cat mai repede puiul!!

CosmyB

Preety,

Si noi am adaugat lapte in piureut, dar f putin... vreo 5ml. O sa renuntam in curand la asta.
Sunt contra ideii de distractie / distragere atentie in timpul mesei: jucarii, Tv, strambaturi din partea mea sau a altor persoane. Totusi, daca bebe e mofturos sau eu stiu ce are si nu merge altfel, cedez putin tentatiei. Adica mai bine papa cu strambaturi, decat deloc. Sigur, asta daca chiar nu reusesti fara strambaturi. Cam asa ca si cu morcovul, cand ma conving eu ca nu tine, intoarcem foaia.

Recent: eu cu vizigotii mei de huni ne pupam ca eschimosii.... abia de cateva zile dau si ei din cap, chiar imediat ce ma apropii de ei, inainte sa se atinga nasucurile.... mor de dragul lor! Nu ma asteptam sa percuteze, of Doamne...! Eu o faceam asa, de drag de nasucurile lor.... si ei au inteles chiar prea bine!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

preety, tocmai scriam

vroiam sa te intreb cum a fost in parc si cum a fost vremea. Io...sunt doar o leguma, in rest sunt bine.

Fetelor, a venit caruciorul de gemeni. Este absolut demential. E greu (un pic mai greu parca decat CT02 al meu) dar avand in vedere ca trebuie sa il ridic doar in / din portbagaj... e rezonabil. In rest e superb.
L-am pus pe Radu care avea bazdaci in el si s-a linistit imediat. Sta ca in hamac.
Si l-am chemat pe Teo sa ii prezint noua disctractie. L-am asezat, i-am pus centurile. Si a inceput sa behaie "pibaie, misca oatele, ai cu oatele, utaaaa, nainte, napoi, cu patele!!! ai mamiiii" de nu l-am mai putut da jos. Era extaziat. Am incercat sa il dau jos si s-a pus pe plans din ala cu lacrimi si sughituri.
Cu mare greutate l-am ademenit de s-a dat jos singur. Am strans repede carutul si l-am lasat inca vreo jumatate de ora sa se joace cu rotile. Geee!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Luminita va asteptam la noi... dupa cum discutasem... plus ca iesim in gasca si ne descurcam cu gemeneii tai si mai nou cu cei ai Adei ... asa ca ... atunci cand decizi... ma anunti si gata

Ada bine ca ai scris... chiar ma ingrijorasem citind si nevazand nimic de la tine ... ce ai mai precis?
Ma bucur ca ti-a venit caruciorul si mai ales ca-ti place
Ref la plimbarea de azi mie mi-a fost cam frig si la fel si Sorinei care s-a pus la un mom dat pe plans pana am infofolit-o si in paturica cu fermoar pe care... bine ca m-a dus capul s-o iau cu mine ... acu vaz ca stranuta... da sper sa nu raceasca!!!

Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput