eu sunt singura care nu a primit nici un ban ?? am primit doar hartia aia si atat !! multumesc pentru raspunsurile voastre oricum .. deci de cand s-a nascut Alex si pana acum eu am primit prin decembrie 6 mil (alocatia lui pe 3 luni) si ATAT !! nada altceva. si azi mi-am verificat contul si 0. iar pe minunata hartie scrie ca mi se aproba indemnizatia din ianuarie .. si n-am vazut nici un ban pana acum.
azi nu am avut asa un succes rasunator cu legumele, dar vreo 140 tot a mancat cred.
cu cerealele insa nu dam gres niciodata !! tocmai a ras vreo 160 ml cu vreo 7 masuri de LP de Burtica Sanatoasa. Nu reusesc nicicum sa le fac mai solide cand le combin cu laptele meu. M-am lasat pagubasa. Dar tot cu lingurita i le dau si eu.
Apropos de momentul in care ii dau sa manance. Alex mananca cam la 3 ore in mod normal. Asa ca de cand cu diversificarea incerc sa ii dau masa cam la 2,5 ore. Sa nu i se faca prea foame ca mi-e ca nu are rabdare pe urma sa manance cu lingurita sau sa incerce gusturi noi.
De saptamana viitoare as incerca sa bag si carne. Aici am o mica problema ca nu stiu de care si de unde sa o iau sa fie mai BIO ..
Ada tare bancul
! Sa ne arati poza cu carutul !!
Cristineescu, scuza-ma ca intreb..dar fiorul sigur il trecea de la pishu?Adica si David mai face asa de exemplu cand mananca si nu ii place sau la baita cand cred ca face ca noi - cand ne e putin frig.Te intreb ca poate chiar o fi ceva de infectie, dar nu stiu cum se poate urmari exact cand face pishu..e pampersul cald?
Capitol nou.
Babytza..pe locuri....fiti gata..START![]()