*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (224)
Raspunsuri - Pagina 16
bitza037 spune:
Miha ....La multi ani, sa aveti parte numai de iubire, bucurii si impliniri alaturi de piticul Luca....si de cine o mai veni!!!!

multumim de tratatie....peste 10 minute scot de la cuptor American Pie

....am sa o consider tratatia ta!!!!
NAty...cum adica nu se da mai jos patutul.....pai si al meu era fix dar l-am pus pe tata si a dat gauri mai jos cu bormasina......cat de jos s-a putut.......ca dupa ce mi-a zis Luny ca sa nu cada in cap atunci cand sare ea in patut......numai la asta ma gandeam......offff.....un pup mic pentru Iulia sper sa fie bine....adica sigur este bine....aveti covor,ceva pe jos???
ce crezi ca patutul de plsa este mai breaz???eu am impresia ca se poate rasturna cu totul ,nu numai sa cada din el
si.....azi am resuit sa o pacalesc pe ANtonia sa manance un galbenus de ou...cum???/in ciorbita de legume pasate cu furculita , am pasat si galbenusul si am stors niste lamaie...ca nu am a[pucat sa fac borsul(reteta de la Simo...pupici)......si...........l-a mancat aproape pe tot dupa ce s-a strambat nasol la pirma lingurita...daca si la a doua facea la fel, nu insistam
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
natynic spune:
Bitza, NU se lasa mai jos...s-a gandit insa randunoiul la o solutie de a-l mai inalta putin. Mie cel plinat mi se pare destul de solid, in ala o mai pun peste zi pe post de tarc cand am vreo treaba si o las sa se joace, se ridica si acolo in picioare dar e mult, mult mai sus marginea, de fapt ala cica e pt copii pana la 4 ani. Cred ca e mai safe si mai bine o culcam in ala de la inceput. Dealtfel tocmai ce mi-a zis o prietena ca fiica-sa a cazut asa, tot din patul de lemn, la 7 luni
si de atunci a mutat-o in cel pliant in care doarme si acum, la 3 ani, fara probleme-si fata respectiva e extrem de neastamparata.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
mstela spune:

Naty,off,saracuta Iulie!!
Fetele care ati dus urina bebeului pt urocultura,spuneti-mi,va rog,cum se cheama punguta aceea pt recoltat de la farmacie si cum procedez?Se pune seara si cum?Se duce punguta cu pipi la laborator?Dar coprocultura cum se ia?Plsssss...Cica ar fi indicat sa-i facem Teei analize,fiindca nu i-am facut niciodata...zise dilia de pediatra.

Sa va spun cum a invatat-o pediatra pe socrela sa-i ducem pipi la laborator Teodorei??Cica sa pun vata in pampers si sa storc vata in recipient...[emoticon care se cruceste]...[ma impusc]
...
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
mihatp spune:
randunici de urari, la fel si voua
clodute
, cine stie, stie![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
lianam spune:
La mai multe aniversari fericite Miha! sa va bucurati impreuna de orice moment alaturi de berbecutul vostru si sa va traiti viata in fericire si armonie! 

Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
mstela spune:
Nu mai poooci..fug la somn
..Vb maine.

NB si vise placute/puricii sa va sarute
.
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
zozela spune:
Oana sunt grozavi puiutii tai! Stefu e delicios cu curutul gol
Cate kile are si ce lungime?!
Mi se pare mai grasanel ca Mihai,de-aia te intreb
Ce l-as pupaci si io

Uitai sa va zic-fusei la real si-l cantarii pe mihai si pe cantarele alora
12.3 kile
Si nu mancase.La selgros-mancase
Acum stiu unde sa cantaresc puiul
Liana rules!!

Clau sa aveti o noapte linistita!
Si tu-geckooo!!Si luuunyyy!!
Sa-ti fie de bine,mimo!
Simo
Valentina asta mi-a adus aminte de patania mea: si pe mine m-au uitat la camin
Maica-mea era tura a 2a,iar taica-meo a uitat
Pana la 01.00 am stat pe hol pe o bancuta plangand,apoi mi-am cerut pijamaua si m-am culcat in patutul meu
Dimineata mi-am gasit pieptanul si haine curate,langa mine,pe pat-mi le adusese mama
N-am plans atat in viata mea!...Ba da-cand am nascut!![]()
Cata iote-le:
Hai Cataaa!!

Da mai Irina..200ml.
Nu ma asteptam sa scot atat-credeam ca imi pierd laptaria
N-am terminat-revin!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Povestea nasterii
bubu05 spune:
Naty, m-a luat cu ameteala cand am citit
Bine ca nu a patit nimic...trebuie sa stai cu ochii pe ea acum...lui Vlad i-am intors patul cu gratiile la perete, pt. ca incepuse sa puna piciorul pe marginea unde sunt zabrelele si tare mi-era frica...iar partea cealalta nu are zabrele si e putin mai inalta. Si asa o sa fac si la Stef...of...
Tuchi, mersi mult ca mi-ai zis ce ma "doare" pe mine.
Am vb. acum si cu soacra-mea si ea zice ca un chirurg normal nu te opereaza daca nu te deranjeaza...ca poate, poate peste nu stiu cat timp o sa am crize...ca aia cu drobul de sare
. Si iar nu mai stiu si ma sucesc si ma invartesc 
Pfiu...nasol, frate, sa fiu singura cu piticii seara la baie...randunoiul inca n-a venit...i-am bagat in cada, i-am spalat, l-am scos pe Stefu, sters/imbracat, l-am lasat sa misune pe langa noi si a inceput sa aiba curaj sa-si dea drumul la maini si trebuie sa stau langa el, ca o ia intr-o rana
si mi-e sa nu dea vreun cap la ceva
. Bun...scoate-l pe Vlad, sters/imbracat. L-am dus pe Vlad la mine in pat cu carticele sa-si faca de lucru si m-am dus cu Stef sa-i dau lapticul si sa-l batzai nitel, ca altfel nu adoarme
...apoi citit poveste si alintat cu Vladutu..pfiu, inca o data...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

cu