*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (224)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu05 spune:
Bitzo, si Stef s euita cu mare interes la filmulete cu toti copilasii si vorbeste pe limba lui cu ei ![]()
Pe la ce pagina a pus Luny poze? ca eu le-am ratat...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
clauclau spune:
Am culcat Sufletica la 8, era moarta, moarta de oboseala, deja a avut o trezire acum 5 minute, a marait putin si s-a culcat la loc. Sper sa dormim cat de cat in noaptea asta...si eu sunt obosita tare si sunt la CM, si sunt cu hemoragie mare si sunt nervoasa si sunt...sa mai zic? Noooooooo!
Tuchi, scoatem majoretele pentru fata, cum sa nu? Tu sa zici data si noi ne facem treaba cumintele! 

Da mah Bubule, e mortal piticul tau cum merge el in pielea goala! Si bretonul lui este tare cool! Si Vladut la jocuri ce importanta isi da, e tare pretios acolo!

Bitza,
Zoze.
Vali, mamaaaa, dar mama copilului n-o fi lasat vorba la tatic sa ia odorul de la gradi?
Mimo, sa-ti fie de bine ! Si eu abia m-am ridicat de la masa!
Simoooo, vreau si eu tortttt! Chiar daca abia am mancat, o felie de tort mai intra cu siguranta. Acuma salivez pe tastatura 
, n-am nimic dulce in casa!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
clauclau spune:
Bubu, uite aici link-ul cu pozele de la Luny:
http://community.webshots.com/album/570504426ZPtRzn
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
tuchita spune:
Clau, ia un biscuite cu ghimbir de la mine sa-ti treaca raul!
Bubule, nu stiu ce sa zic!
Teoretic trebuie scos ca e nasol daca pietrele alea pleaca si, in plus, o sa-ti tot fie rau la fiecare sarma mancata sau mai stiu eu ce nitel mai gras.
Practic, iti inteleg teama de anestezie generala...insa si asta trece repede fara sa simti.
Mai dezbracata decat ai fost cand ai nascut n-o sa fii...
In plus in 2 zile esti acasa....
Ce nu te-as sfatuia sa faci....sa dai banii la medlife sau Cmu.
In cantacuzino era un doctor foarte bun si foarte dragut...mare maestru la treaba asta, numai ca nu stiu daca mai e sau daca a plecat la Euroclinic( auzisem ca asa avea de gand!)
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
Sa va zic de Vlad. La gradi au avut iar karate (Parca Luny ma intreba, karate do face, nu stiu daca am scris corect ca nici nu ma pricep
). Data trecuta, marti, a fost prima data cand a facut si era tare trist ca el nu stie si e prea mic. Si azi mi-a zis ca au avut un fel de concurs si el a castigat
si m-a intrebat daca ma bucur 
Si apoi mi-a zis si ce au invatat la engleza, m-a intrebat: "what is your name?" si a raspuns tot el "my name il vladut" si apoi "how old are you?" si a zis "i'm four years" 
Sa-l mananc, nu alta!
Si deja a zis educatoarea ca e in largul lui, alearga si tipa pe-acolo, ca acasa ![]()
Mersi Clauuu!
Mai, imi creste inima cand primesc atatea laude pt. puii mei 
Ma duc sa-i fac baita lui Stefu.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
nicol_conte spune:

Hello!
Fetele, mi- e tare dor de voi, ca sa nu mai zic de fetele mele de-acasa.
Am umblat mult zilele astea si am obosit, dar duminica dimineata ajungem acasa si abia astept sa ma odihnesc si sa stau cu fetele. E frumos sa te plimbi, sa vezi locuri noi si frumoase, dar atunci cand lasi 2 copii acasa, la un moment dat, singurul lucru de care iti ma arde e sa ajungi acasa.Si eu abia astept.
Va pup pe toate!
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mihatp spune:
in urma cu cetitul, pana recuperez dau de baut si de mancat
sa fie cheeeeeeeeeeeeeef

avem 5 ani de la
(starea civila)
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
iar in 5 iunie la restul de "oficiere" (cununia si cheful) am avut asta de prim dans...
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
natynic spune:
La multi ani,Miha, sa traiti o vesnicie in iubire!
Tuchi, hai ca prafuitele sunt acum gata antrenate-vezi, ti-am zis eu ca ti se scoate postul, auzisem bine
Fetelor, abia mi-am revenit din starea de soc, inca tremur...S-a intamplat si asta, suntem primele patite si sper sa fim si ultimele, aveti de acum MARE MARE grija!! Iulia a cazut in cap din patutul EI, s-a aplecat mult peste grilaj, probabil s-a si suit pe o jucarie din pat, ceva, cert e ca eu eram la baie pregatindu-i baia si am auzit un buff ingrozitor iar randunoiul, ajuns primul, a gasit-o pe jos, cazuta pe spate. Nu e f clar cum a cazut, capul era putin rosu pe frunte dar nu a facut cucui...se misca bine, s-a inveselit in 2-3 minute, am spalat-o, a ras 270 de lapte si acum doarme linistita. Sunt cu ochii pe ea insa. Probabil va trebui sa renuntam la patul de lemn pt ca salteaua nu se lasa mai jos, nivelul e fix. I-am scos toate plushurile din pat insa nu mai am curaj nicio secunda sa o las acolo singura.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
ursuleata spune:
Doamne fereste, ce spui tu acolo Naty, atat am apucat sa citec!
Sper ca e bine si sa nu se mai intample, saracuta.
Imi imaginez ca de abia ti-a revenit.
tiker
Mami de ursulet