AZOOSPERMIE-cap 29
Raspunsuri - Pagina 18
dear_bambie spune:
Felicitari, draga mamica!!! Iti doresc sarcina usoara, la termen si bebe/ bebei sanatosi!

5+

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
iuca spune:
pisix FELICITARI ma bucur mult pt reusita ta, iti doresc o sarcina usoara, la termen si sa fii mereu la fel de fericita cum esti acum.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
36+ 

andrutzza spune:
felicitari pisix, Dumnezeu sa iti ajute sa reusesti sa duci sarcina cu bine pana la capat.lupta ta nu a fost in zadar,a meritat orice efort.Doamne Ajuta.
pisix spune:
Fetelor multumesc ... inca mi-e cam frica sa ma bucur, vreau sa repet beta sa o vad si eu mai maricica sa ma linistesc, sa le pot spune si eu parintilor mei ca vor deveni bunici, etc
Oricum ... am o stare ... vai-vai !
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - bhcg 6 aprilie
pisix spune:
dear_bambie - tu cat ai avut beta si in ce zi ?
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - bhcg 6 aprilie
LucaLuca spune:
Pisix, ce te tot codesti?? Cat ai fi vrut sa fie la mai putin de o saptamana de la transfer?? 800? :))
Sun-o pe maica-ta! Chiar nu inteleg ce mai astepti. Lasa bucuria sa iasa deplin, jet maxim! :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
Brigit spune:
Pisix, te rog din suflet sa te linistesti, ai facut beta devreme , sigur e sarcina. Ai trecut prin destule emotii, hai te rog nu te mai framanta ca se supara bebicii (eu cred ca s-au prins amandoi
)
Hai ca am gasit ceva frumos pe net, va pun sa cititi si voi, mie mi-a facut tare bine cand am citit.
Ce-a vrut Dumnezeu cand mi-a dat infertilitatea
Cred ca Dumnezeu a dorit ca eu si cu sotul meu sa devenim mai apropiati unul de celalalt, mai puternici, sa iubim mai adanc. Cred ca a vrut sa gasim in interiorul nostru puterea de a merge mai departe de fiecare data cand ne simteam daramati. Cred ca Dumnezeu a dorit ca lumea medicala sa descopere medicamente, sa inventeze echipamente si sa creeze proceduri. Cred ca Dumnezeu a dorit ca noi sa gasim un leac infertilitatii.
Nu, Dumnezeu n-a dorit ca eu sa nu am copii, nu acesta este destinul meu, aceasta este doar o rascruce de drumuri la care ma aflu acum si datorita ei am devenit o persoana mai buna.Cu siguranta, Dumnezeu a dorit ca eu sa am mai multa compasiune, curaj si putere interioara in aceasta calatorie si pana acum nu l-am dezamagit.
Sincer, cred ca Dumnezeu m-a ales in mod special, cred ca a dorit ca setea de a avea un copil sa fie atat de mare incat atunci cand il voi avea sa simt ca el este cea mai lunga si racoritoare bautura din viata mea.
Infertilitatea nu este ceva de preferat dar stiu ca un cuplu care nu a avut probleme in a concepe un copil nu va sti niciodata ce bucurie vom simti noi cand vom reusi sa devenim parinti.
Da, intr-un fel sau altul voi avea un copil al meu si data viitoare cand cineva imi va da sfaturi fara ca eu sa le fi cerut o sa ii zic: “Nu-mi spune ce-a vrut Dumnezeu cand mi-a dat infertilitatea. Eu stiu”
Un weekend minunat cu liniste in suflet va doresc tuturor 
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April
dear_bambie spune:
Pisix eu am facut beta in Z 14 de la punctie si in Z 9 de la ET( nu am pus la socoteala ziua punctiei si ziua Et) si a fost 304, 5 si am facut cu blasto. Te rog, sa te linstesti, sigur este sarcina cum ti-au spus si fetele. Vei fi Mamica!!!!! 

April foarte emotionant!

Va pup si va imbratisez pe toate cu mare, mare drag!
5+

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."