AZOOSPERMIE-cap 29
Raspunsuri - Pagina 19
pisix spune:
deci toate calculele pe care le fac imi arata ca sunt in grafic ...
Fetelor dar am citit undeva ca pana in saptamana 4 se dubleaza o data la doua zile, nu din zi in zi ...
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - bhcg 6 aprilie
dear_bambie spune:
Am uitat sa va spun, ca pana la urma, am facut hiperstimulare, ovarul stang si-a revenit, dar ovarul drept, are aproape 9 cm si din cauza asta am si dureri de burta, slava Domnului ca sunt suportabile!
Va doresc un weekend cu mult soare si relaxant!
5+

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
nusy spune:
Felicitaaaaari,Pisule,esti graviduta!!!!!! Wow,ce veste nemaipomenita!Bravo,perseverenta a invins!!!! A fost greu,dar uite ca acum ati reusit! Bravo,bravo,bravo!!!!

Sarcina usoara si la termen iti doresc!!!!
Mikishor, Andra, April, Dear_Bambi:
multumesc pentru felicitari!!!
Nusy
27+ 
pisix spune:
dear_bambie - si eu cred ca ovarul stang e peste dimensiuni ...
Oare cand iti va trece ?
nusy - stai sa ma vad cu inca un test ...concludent si voi fi si eu impacata. Pana atunci uite te felicit eu pentru fetita,na...
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
amzulica spune:
Pisix bravooo, ce ma bucur. Sa ai sarcina usoara cum am avut-o eu si la termen. Doamne ajuta. Eu cu blasto am avut beta 25 in ziua 10 de la ET.
Cami
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
evanescence spune:
Pisix
Felicitari !!!! Ma bucur ca ai reusit....mereu te-am urmarit sa vad ce mai faci....ma bucur mult de tot pt voi 
Asteptand o minune
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
copilutzu spune:
Andrutzabirni
scuze dar am lipsit din décor o perioada … ptr. ce iei antiinflamatoare ????
Bravooo Pisix!!! Broavooo mamishoaraaaaa!!!
Felicitari!!!
Nusyc pup mamica de fetitza strengaritza!!!! Si pe iubitul meu ginere... il
![]()
Mickishoaraaa parca am mai vb. noi de Kombuco asta... daca ai timpushor liber scrie-mi si mie retetutza ca am inceput iar cu piparoasele.... si fumez... la greu ....
.
Vreu sa le las , ca sunt sigura ca asta este una din cauzele esecului meu ... sar'naaaaaaaaa!!!!
nusy spune:
Pisu: ok,dar abia astept sa ne intalnim la odisee.Multumesc pentru felicitari!
Copilutzu:
Si eu pup nora mustacioasa!!!
Nusy
27+ 
andrabirni spune:
Copilutzu, ceva probleme usoare pe la "instalatie", dar mergem inainte.Sper ca anul asta sa ne apucam de bb.Te pupic si mi-a fost dor de tine.

Pisix, stai linistita.Dupa cum ti-au spus si fetele, esti gravi.
Nusy, Miki,April,Arucs, Ainei,Iuca,Dear Bambie,Amzulica,

pisix spune:
Fetelor mi-am repetat beta azi si s-a dublat … In plus, testele de sarcina imi arata clar liniuta doi, care nu mai e stravezie ci e o liniuta in toata regula…
Andra – ei gata sunt linistita acum …pana luni cand mai bag un beta
Nusy – ei deocamdata am inceput sa citesc, sa descopar … sa ma mir … Dar vin si eu.
Copilutzu – eu nu am apucat sa-ti spun cat de rau imi pare …si voiam sa-ti spun ca nu, nu ai visat prea sus, ai avut visuri normale, si trebuie sa le pastrezi in continuare si sa continui sa lupti
Evanescence – stiu ca pt fetele de aici orice reusita e o speranta in plus asa ca .. ma bucur din toata inima
Amzulica – deci eu sunt ok, azi – ziua 8 de la ET , bhcg = 41,53 (deci e mai mult decat dublu)
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva