AZOOSPERMIE-cap 29
Raspunsuri - Pagina 17
miki-miki spune:
Pisu
yes, yes, yeeeees !!!! sunt gemeni!!!!!!!!!!
Cred ca esti gravi dar scot fanfara dupa BTHCG![]()
Miki Anul asta pun de-un pui
andrabirni spune:
Nusy, ma bucur ca sunteti bine
.Ai grija de tine in continuare.

Bytzi, nu stiu prea multe sa iti spun, pentru k in momentul in care mi-a spus de nodulet, mintea mea a luat-o razna si nu am mai fost atenta la nicio explicatie.Nici macar unde, ce si cum.Doctorul e super profesionist si am mare incredere in el.De aceea nici acum nu vreau sa ma mai gandesc.Mi-a dat tratament cu duphaston, vit e, si alte cateva inflamatoare si a zis sa revin peste 3 luni.Mi-a confirmat ca nu se pune problema sa nu pot face FIV.

Drage azoogirls, ma bucur tare mult k sunt reusite printre noi.Deci, se poate.Luni voi suna in Germania pentru o prima consultatie si discutie cu dr.Beuran.Am vrea ca in luna mai sa mergem deja.Macar sa stim cum stam.
Pisix, iti tinem pumnii si ne rugam.Fetelor, haideti sa ne rugam pt Pisix, merita ...ganditi-va ca datorita ei, alaturi de Miki, acest subiect are foarte multe informatii!!!!
pisix spune:
andra - merita sa ne rugam pentru toata lumea care isi doreste un copil
Pentru toata lumea care se chinuie sa-l aiba
Pentru toata lumea care are nevoie ...
Oricum iti multumesc din suflet, si eu ma rog sa ajungi sa ai si tu o zi de 3 Aprilie (care ar putea fi si in mai, iulie, noiembrie) care sa fie la fel de fericita ca si pentru mine.
Sper sa aveti toate parte de ea !
Astazi de fiecare data cand am vazut o biserica mi s-au umplut ochii de lacrimi. Daca e sa fie adevarata aceasta minune, acest Craciun ma va prinde cu casa plina de suflet, de bucurie, de viata...
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - bhcg 6 aprilie
pisix spune:
Ma duc sa-mi iau rezultatul. Se pare ca va fi gata la 1.
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
arucs spune:
PISIX,ora 1 a sosit, beta mare a iesit?
Hai ca murim de nerabdare,nici nu mai lucrez stau cu ochii pe tine.
dear_bambie spune:
Pisix
, abia astept sa intri sa ne dai vestea!!! Stau cu pumnii stransi pana ne anunti! Sigur este cu ochisori!!
Nusy, felicitari pentru grasunica!
si
garsunica
Miki, April, Bytzi, hudak_ali,Arucs, yarrina, 

5+

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
arucs spune:
PISIX,eu trebuie sa plec de la birou si trag de timp sa vad ce faci,si tu chiar nu intri sa ne dai vestea cea mare?
O sa stau ca pe ace pana diseara cand ajung acasa.
PUPICI 

pisix spune:
Bhcg = 19.32 , Z11 de la punctie, Z8 de la ET ![]()
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
Brigit spune:
Pisix 

hai ca nici nu imi gasesc cuvinte sa te felicit, mamico!!!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April